Tämä on nyt sellainen postauskombo - eli teksti plus video - jotka piti julkaista jo aikaisemmin tämän viikon alussa, mutta tajusin tämän järjestelyn olevan paljon fiksumpi vaihtoehto. Olisi ollut typerää, että videoissa hiukset olisi heitellyt juurikasvun ja värjätyn välillä.

Kun olin kuvannut videoni ja pohdiskelin zadaan kummallista maailmaa - vaatteita ei jälleenkään ole mennyt - törmäsin tällaiseen "verkkokauppaan" kuin bestdressed. Ashley, joka yllä pitää tätä kauppaa käy siis kirpputoreilla, haalii sieltä parhaimpia löytöjä, uusii niitä jos on tarvetta ja myy eteenpäin. idea on minusta hyvä, sillä kaikki eivät käy kirppareilla tai edes löydä sieltä mitään järkevää ja itsessään Ashleyn tyyli on ihastuttava, joka heijastuu hänen kauppaansa. Valitettavasti postitus ei yllä Suomeen asti, joten yritin haravoida suomalaisia verkkokauppoja, joilla olisi ns. samanlainen idea, mutta zadaata parempaa en löytänyt.

Mieleeni syttyi idea, jospa loisin blogiini sellaisen osioin, jossa myisin vaatteitani. Sillä tavallane ainakin pääsisivät esille, mutta olisiko se ihan liikaa? Ajatus se vain on tällä hetkellä.