LOKAKUU

IMG_2774

Kuukausi jälleen on vaihtunut ja viime kuulta kertyikin sen verran suosikkeja, että niistä pystyi pikkuisen postauksenkin väkertämään. Tässä siis muutama suosikkini lokakuulta!
KAUNEUS
SCOY4200
living proof flex lakka ja stailing cream.
Flexin lakka on ollut todella suosittu tuote Pesulassa ja sain sen tässä testiin toisen Living Proofin tuotteen kanssa ja olen oikeasti ihastunut molempii! Flex on oikeasti kolme tuotetta yhdessä pullossa. Se on lakka, lämpösuoja sekä sen kanssa on helppo lähteä rakentamaan kampausta kuin kampausta eikä lopputulos ole tahmainen tai pörröinen. Stailing Cream puolestaan on silottava tuote, joka on omalle hiuspehkolleni täydellinen tähän aikaan vuodesta, sillä pörröisyyttä ei voi välttää. Leivtetään märkään tukkaan eikä föönaaminen ole edes pakollista. Nämä kaksi on nyt olleet lokakuussa tosi kovassa käytössä.

BRHK3899
maria nila kuivashampoo.
Olen kuivashampoon hyvä ystävä, sillä hiukset rasvottuvat hyvinkin nopsaan ja harvoin - siis todella harvoin - käyn aamuisin suihkussa. Vihaan omien hiusten kuivaamista. Tästä Maria Nilan kuivashampoosta on tullut lempparini, sillä se saa hiukset puhtailta, eikä se tunnu ollenkaan hiuksissa. Tämä on hyvin pieni pullo jonka olen ihan juuri käyttänyt loppuun eli pian täytyy käydä ostamassa uusi kuivashampoo.
Tässä ei ole myöskään sellaista ikävää pistävää hajua. Itse kun olen pikkuisen hajuherkkä. Vegaanisuus on ihan kiva lisä ja tämä on kyllä tällä hetkellä minun mielestäni paras kuivashampoo mihin olen törmännyt.


SARJAT
rupaul
rupaul's drag race.
Olen aina pitänyt "huippumalli haussa" ja "muodin huipulle" ohjelmista ja tämä ohjelma on ihanasti molempia. Tämä oli viihdyttävä draamalla, komedialla sekä jännitävä, kun pohdiskeli kuka seuraavaksi tippuu. Olen monesti miettinyt tämän katsomista, mutta sivuuttanut Netflixissä, sillä minusta sieltä pitäisi katsoa ihan sarjoja ja elokuvia. Ei mitään kilpailuohjelmia. Tylsyyden kourissa aloin sitten katsomaan tätä ja jäin koukkuun. Suosittelen katsomaan!

sabrina
sabrina - pimeällä puolella.
"Sabrina on puoliksi ihminen ja puoliksi noita. Taikuus ja kepposet kohtaavat, kun hän navigoi kuolevaisen teinimaailman ja hänen sukunsa perinnön, Yön kirkon, välillä."
Luulin ensin tämän olevan elokuva ja ehkä hiukan petyin kun tämä olikin sarja. Pettymys katosi nopeasti kun sarja ilmestyi Netflixiin ja pääsin tätä kunnolla katsomaan. Aivan mahtava! Noituus on aina kiehtonut minua, joten tämä oli enemmän kuin mieluinen sarja minulle. Täydellinen myös sellaiselle, joka pitää noituudesta sekä pienestä kauhusta. Tämä kun ei ole niin pelottava sarja.

PELIT
peli
kendall&kiley.
En itse ole mikään Kardashian fani tai tiedä heistä mitään, mutta törmäsin tähän peliin aivan sattumalta etsiessäni jotain uutta puhelin peliä. Tästä tuli pikkuisen mieleen vanha kunnon gosu hiukan enemmän modernisoituna ja tarinan kanssa. Välillä on kyllä oikeasti aivan ihana päästä pelin maailmaan, joka on täysin eri kuin oma ja tämä hiukan paistattelee sellaista somejulkkiksen elämää. Draamaa, parisuhteita, ystäviä... Varmasti aika lailla sellaista, mitä juuri Kendall ja Kiley kokevat joka päivä.

RUOKA
IMG_2645
avokado voi.
Äitini on aina ollut todella hyvä kokki ja hän jaksaa aina kokeilla kaikenlaista uutta ruuan kanssa. Samoin minäkin olen alkanut ottamaan itselleni tällaisen uskaliaan kokeilijan roolin. Kokkailen aina jotain uutta. Äiti väkersi nopeasti tällaisen "avokado voin", josta tuli heti lemppari ruisleivän päällä.

TAII4260
kurpitsamuffinit.
Näitä tuli mussutettua muutama päivä leipomisen jälkeen, mutta niistä tuli toooodella hyviä. Söin pari yleensä aamukahvin kanssa. En tiedä mikä siinä oli, että ne maistuivat vain todella hyviltä kun mukaan otti kupillisen kahvia. Jos et ole vielä testannut näitä muffinseja niin käy ihmeessä kurkkaamassa resepti tästä!

TAPAHTUMA
JEIB9886
new classics näytös.
Onko ihme, että tämä tapahtuma on päässyt kuuakuden suosikkeihini? Tämä kun oli kuitenkin aivan ihana kokemus!

SOME

bye bye marzia.
Tämä ei ole suosikki asia, vaan pikemminkin surullinen asia, sillä Marzia oli kuitenkin todella suuri piristys elämässäni noilla suloisilla videoillaan. Ymmärrän täysin, miksi hän halusi lopettaa ja kunnioitan hänen päätöstään, mutta jäi harmittamaan kun hän poisti melkeinpä kaikki videonsa! Sinne jäi muutama hyvä resepti, jotka toivottavasti hän jakaisi uudelleen. Jään suuresti kaipaamaan Marziaa ja toivon, että hän joskus vierailisi Felixin videoilla. 

jenna & julien.
Kun Marzia lopetti selailin surullisena tuben syövereitä ja löysin tämän kaksikon. Olen katsonut heidän videoitaan joka päivä ja he ovat kyllä aivan ihana pari! Ihan yksilöinäkin todella hauskoja persoonia ja ihanan erilaisia. Kuka keksii pukeutua Halloweenina hammasharjaksi?? Ei kukaan muu kuin Jenna. Nämä kaksi antoivat itselleni jopa pienen potkun pepulle oman tube kanavani suhteen.
MUSIIKKI




   Mitä suosikkeja sinulla on lokakuulta?

allekirjoitus







Lue myös, mitkä olivat syyskuun suosikit!

2 kommenttia:

  1. Siis mä innostuin tuosta Sabrina-sarjasta trailerin perusteella, mutta katsoin ensimmäisen jakson, eikä kyllä uponnut. Mun makuun se tuntui etenevän tosi hitaasti, enkä vaan jaksanut keskittyä. :( mut kiva lista kuitenkin sulla! Noi muffinit kyllä houkuttelis...:D

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyl tuntu etenevän vähä hitaasti, mutta ku ei ollu muutakaan tekemistä niin jatkoin vain kattomista ja sain sen yhessä viikonlopussa katottua läpi xD Oli se loppua kohden kyllä katsomisen arvoinen (omasta mielestä) ja oottelen seuraavaa kautta innolla. Jäi jännään kohtaan!
      Suosittelen kokeilemaan niitä ;)

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset