MY MARCH VIA INSTASTORY

insta2

Jälleen on yksi kuukausi hurahtanut ohitse enkä itse pysty oikein sitä käsittämään.  En voi käsittää että nyt on huhtikuun ensimmäinen. Enää kaksi kuukautta kesälomaa! Nyt ei kuitenkaan mietitä tulevaisuutta ja mitä voi tapahtua, vaan katsahdetaan jälleen menneeseen kuukauteen. Mitäs se maaliskuu oikein sisälsi?

maalis1

1.Yritin ottaa maaliskuun alussa "dokumenttia" lookeista, mitä koulussa minulla yleensä on, mutta se kesti vain kaksi päivää. Parempi yritys kenties myöhemmin. Lookit olivat muutenkin aika tylsiä, kun meillä koulussa on aikalailla samat työasut koko ajan. 2. Pitkästä aikaa pääsin leikkaamaan koneella, joka on oikeastaan todella vapauttavaa saksilla leikkaamisen jälkeen.

maalis2

3. Meidän pieni hoidokki, joka usein valtasi sängyn.

maalis3

4. Yritin tehdä luuppinuttura kokeen. Ei oikeen menny niin kuin olin suunnitellut, mutta ainakin sain kehuja kivasti ja sitten seuraavalla kerralla yrittäessäni pääsin läpi. Tämä on yksi niistä kampauksista joiden kohdalla on monesti tullut mietittyä, että kuka tämän tahtoisi. Nättihän se on, mutta jotta se olisi kaunis tekemiseen tarvitaan todell paljon lakkaa.

maalis4

5.-6. Naistenpäivä ei eroa kauheasti muista päivistä ja nyt kun miettii olisi kiva että se tasa-arvo olisi siinä pisteessä ettei tällaisia päiviä tarvittaisi. Tasa-arvoisuutta kun ei päivillä tarvitse todistella, kuten ei myöskään kiitollisuutta äidille tai rakkautta kumppaniaan kohtaan. Harmillisesti emme elä vielä sellaisessa ajassa, joten joka päivä täytyy muistuttaa muita että olen enemmän kuin kaunis tyttö. 7. Hani ehti olla hoidossamme tasan kaksi viikkoa, kunnes hän jatkoi matkaansa. Aivan ihastuttava pikku vieras hän olikin ollut. Tosi harmi, että aika oli vain odotettua lyhyempi.

maalis5

8. Lauantaina 10.3. ystäväni tulivat juhlistamaan syntymäpäivääni, joka oli oikeasti vasta 12. päivä. Kirjoitin pienen "synttäri" postauksenkin. Pelasimme lautapelejä, juttelimme, nauroimme ja kuuntelimme kokoamaani soittolistaa. 9. Muutimme myös Rillen kanssa järjestystä ja minusta oli kyllä todella ihanaa saada finally hiukan parempi työpiste. 10. Päätin vaihtaa blogini bannerin, uudestaan, mutta olen aina pitänyt tuosta minkä joskus kesällä väkersin. Jos oikein muistan. 

maalis6

11. Synttäripäivänä en oikeasti tehnyt mitään ihmeellistä. Menin kouluun ja kotona oleskelin vain Rillen kanssa. Sain häneltä toivomani nappikuulokkeet lahjaksi. 12. Amos kampaukseni harjoittelu versio. 13. Juno on aina ollut yksi suosikeistani ja edelleenkin hän jaksaa yllättää.

maalis7

14. Sitten tulikin sateita. 15. Päädyin katsomaan Game of Thrones sarjaa vihdoin ja viimein. Olen melkin päässyt loppuun ja kiroan niitä seitsemää Jumalaa kun Suomeen sarjan viimeinen kausi ilmestyy vasta tämän vuoden lopulla. Amerikassa se ilmestyi jo 2016. Ärsyttävää! 16. Vettä, lunta, kylmää ja aurinkoa. Perus suomalainen kevät.

maalis8

17. Minusta on aika hauskaa aina välillä iltaisin makoilla sängyssä Rillen kanssa ja me molemmat katsomme omia sarjojamme. Minä GOT:ta ja hän NCIS:ssa. Olen kyllä välillä lopettanut oman sarjani katsomisen ja kääntynyt katsomaan NCIS:ssa. Gibbs on vain yksi lempihahmoistani. 18. Pari viikkoa sitten maanantaina meillä alkoi koulu vasta klo 12 ja vaikka heräsinkin todella aikaisin niin oli se silti ihanaa pitää itsellään tuollainen todella hidas aamu. 19. Sitten tuli sitä lunta. Kauniisti sitä tuona päivänä satoikin.

maalis9

20. Parasta kevään tulossa on se kun aurinko alkaa tulemaan esiin kun lähtee kouluun aikaisin. Mikään ei oikeasti masenna kuin pimeät aamut. 21. Join pitkästä aikaa jääteetä ja kirosin samalla kirjoitusvirhettä tuossa kuvassa, josta Rille huomautti. 22. Viimeinen viikko ennen uutta jaksoa oli kyllä todella tylsä, sillä en itse mitään ihmeellistä koulussa tehnyt. Halusin kokeilla jotain erilaista, joten tein ihmeellisen lettikamapuksen.

maalis10

23. Viikonlopun aamupelit. Olen tykästynyt tuohon uuteen hahmoon. Pitää nyt hiukan opetella sillä pelaamista. 24. Viime kuussa olen myös ihastunut jälleen kantrimusiikkiin. Räpin ja rokin lisäksi olin lapsena suuri kantrin ystävä. Johtuu Hannah Montanasta ja Taylor Swiftstä. Kantri tuo mieleeni erilaisempaa iloa kuin muu musiikki. Minulle tulee todella hyvä olo kun kuuntelen kantria ja usein myös tulee tunne kuin olisin hypännyt jonkin satukirjan sivuille. Hassu tunne tuo jälkimmäinen. 25. Aloitin Punainen Kuningatar kirjan lukemisen ja olen nyt vasta päässyt pari ensimmäistä lukua eteenpäin, mutta voin sanoa sen etten ole koskaan lukenut tällaista tekstiä ja se on kerrassaan upeaa.

maalis11

26. Kävin äidin luona ja talon pihaan ajoi jäätelöauto. Muistan kuinka lapsena aina hymy nousi korviin sen ärsyttävän musiikin kuullessa. Aina rupesi kinuamaan jäätelöä ja pettyi jos ei saanut tai jos ei saanut sitä mitä oli toivonut. 27. Sain äidiltä hiukan ruokaa mukaani kuten hänen tekemäänsä kasvissosekeittoa. Rille nyrpisti nenäänsä kun sulatin pakkasessa ollutta keittoa. "Et voi sanoa että se on pahaa ennen kuin olet maistanut", sanoin hänelle topakasti ja maistettuaan hän halusi vain lisää. Äitini on oikeasti yksi parhaimmista kokeista koko maailmassa ja siksi tarkkaavaisena aina seuraankin hänen kokkailujaan sekä tahdon niissä olla mukana. 28. Kyllä se kevät vaan hiljalleen on tulossa. Sen tajuaa aina paremmin kelloja eteenpäin siirrettäessä.

maalis12

29. Olen aina pitänyt lettikiharoista, mutta yksi ongelma on etten osaa itselleni lettejä tehdä. Pitää vain opetella enemmän. Hermot menee siinä touhussa aika nopeasti kun yrittää ranskalaistalettiä väkertää omaan päähänsä. 30. Maanantaina 26.3. meillä alkoi vaalennusopinnot. Käytiin pientä teoriaa ja otettiin omasta päästä pikkuinen hius tupsu (ei jäänyt mitään hirveää törröttävää hiuskohtaa takaraivoon) jonka avulla testattiin miten se oma hius muuttuu. Itse kauhistelin reaktiota, joten en taida enää vaalentaa hiuksiani. 31. Kokeilen siis hopeashamppoota ja jos se ei tee mitään ihastuttavalle hiuspehkolleni aion värjätä hiukseni kylmän punaisiksi. Olen todella pitkään oikeasti tahtonut punaiset hiukset, mutta äitini on punapää, joten sen vuoksi vähän pitkittynyt värjäys. 

maalis13

32. Oltiin parin luokkalaisen kanssa keskustassa ja yritettiin löytää yhdelle neonkeltaista kynsilakkaa. Kuusi kaupaa myöhemmin se sitten löytyi. Tuo oli tiistai 27.3. ja silloin minulla oli mös yksi tapaaminen, josta kuulette enemmän hiukan myöhemmin. Sitä siis odotellessa... 33.-34. Keskiviikkona 28.3. minulla alkoi siis työssäoppiminen ja ai että! Ensimmäinen päivä oli kyllä ihana. Tästäkin tulen puhumaan sitten myöhemmin lisää aivan omassa postauksessaan. 

   Millainen sinun maaliskuusi oli?

ruusu


Muista käydä seuraamassa minua instagramissa @pauline_xs sekä blogin omaa instagramia @paulinebeautyqueen

6 kommenttia:

  1. Millä ohjelmalla oikein teet sun bannerit? Ne on niin upeita :o <3 Kasvissosekeitot on niin hyviä, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Muokkaan kaikki mun kuvat koneella ipiccyllä ja samoin oon tehny ton bannerin siellä + sit käytin paint:a tekstin lisäämiseen, jonka oon sit ladannu dafont sivustolta.

      Poista
  2. Mulle on jotenkin edelleen niin vieras ajatus, että tosi moni ihminen käyttää instagram storia snapchatin sijaan - ite oon vielä niin kiinni snapissa ja spämminkin ihan huoletta mystorit täyteen siellä :'D
    Tosi ihania kuvia ja TOI KOIRA ♥

    http://auroranieminen.blogspot.be/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jotenki tykkään käyttää instastoria tässä, ku mun mielestä sillä saa kuvauksellisempia ja kauniimpia kuvia aikaseks. Snäppi on enemmän sellainen kavereiden kesken käytettävä pelleily paikka xD Hani on kyllä suloinen tapaus

      Poista
  3. Huu kiva postaus ja kuvat :) musta tuntuu ettei mulla ikinä ois näin kivoja ja yhtenäisii kuvii mun feedissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Musta tuntuu aina samalta kun muiden instastoreista tehtyjä koosteita kattelen xD

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset