MAANANTAIFIILIS #5 ♥ KELIT LÄMPENEVÄT

bomber4

Hello darlings! Kesä tekee kyllä tosi nopeaa vauhtiaan tai ainakin nuo ilmat alkavat ihanasti lämpenemään. Tänään tosin heräsin sateiseen ja sumuiseen päivään, mutta se minkä tietää että on kevät niin tuosta ihanasta tuoksusta, joka ilmassa leijailee. Auringon paistaminen, kevään tuoksu ja linnun laulu ovat aivan ihania merkkejä tulevasta kesästä sekä pistävät ainakin minut liikkeelle. Talvisin itse en kauheasti liiku, sillä suomalaisuudestani huolimatta olen todellinen vilukissa.  Pysyn siis hyvin paljon sisällä, lämpimän peiton alla. Lauantai oli sellainen päivä jolloin päätimme Rillen kanssa kävellä kirjastoon (olen hyvin hämmästynyt sittä, että hän lukee kirjoja. Rille ahmii kolme 200 sivun kirjaa päivässä), ruokakauppaan ja vähän kiertelimme muutenkin naapurustossa, kunnes parkkeerasimme itsemme ihan omalle parvekkeellemme. Sinne kun paistaa ihanasti aurinko kello kolmesta eteenpäin. Tässä postauksessa olevat vähäiset asukuvat ovat muuten kyseiseltä päivältä.

bomber2
Aurinkolasit H&M | Bombertakki H&M | Toppi äidiltä | Farkut H&M | Verkkosukkahousut Gina Tricot | Kengät H&M

Päätin tulla näin lyhykäisesti ihan vain kuulumisia kertomaan, sillä edellisestä kunnollisesta maanantaifiilis postauksesta on kulunut ihan liian kauan. Nyt muutenkin tuntuu, että elämä alkaa vihdoinkin (edelleen muutamista töyssyistä huolimatta) antamaan jotain hyvää. Työssäoppimiseni on lähtenyt hyvin käyntiin, olen oppinut uusia asioita ja vaikka kuljenkin muiden asioilla, minusta on ihanaa olla liikkeessä, sillä kampaamo sijaitsee kuitenkin keskustassa ja keväinen Helsinki on paras paikka liikkua. Julkisilla tai kävellen. Juttelin myös Mikon, kampaamon omistajan kanssa ja näillä näkymin tulen varmasti olemaan kesän töissä heillä, joka on enemmän kuin mahtavaa. Tästä puhutaan tarkemmin hänen kanssaan toukokuun lopulla, koska se on silloin ajan kohtaisempi asia. Olen nyt yrittänyt kuitenkin töitä kesäksi hakea ja olisi ihanaa päästä ihan omalle alalle kuin heselle sämpylöitä kääntelemään. Kyllä hain Hesburgerille tässä muutama päivä sitten. Pääsin jopa haastatteluun, mutta pienesti sisimmässäni toivon ettei sieltä tule hyväksyttyä vastausta, sillä tahdon kovasti työskennellä alallani ja Kampaamo Pesulassa.

bomber1

Toinen mahtava asia ja paras ilo uutinen, mikä nyt voi tulle; Rille sai opiskelupaikan! Tästä asiasta tosin minä tunnun olevan enemmän innoissani kuin hän. On ihanaa että hän pääsee opiskelemaan asiaa, josta itse on todella intohimoinen eli tietokoneet ja pelit. Onhan tässä vaikka kuinka paljon muitkain plussa puolia, mutta tuo on omasta mielestäni se tärkein. Vihdoinkin jotain hyvää tapahtuu kaiken tuon p*skan jälkeen.

bomber3

Olen niin innoissani tästä alkaneesta keväästä sekä tulevasta kesästä. Kaikki tuntuu menevän juuri oikeaan suuntaan.

    Miten sinun kevääsi on lähtenyt käyntiin?

ruusu

7 kommenttia:

 1. Kaunis asu! ♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana maanantaifiilis sulla ♥ Ulkona on kyllä alkanut lämpenemään kunnolla ja näissä sunkin kuvissa voi aistia auringonpaisteen lämmön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lauantain aurinko oli kyllä niin kutsuva. Oon tyytyväinen et lähin ulos siitä nauttimaan

   Poista
 3. Voi miten ihanasti sulla kuulostaa menevän!♥ Tällä aurinkoisella säällä on varmasti vaikutusta! Mullakin on nyt menny tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla!
   Auringolla on aina pientä vaikutusta :D

   Poista
 4. Kivaa kuulla myös sun kuulumisia :) Mä pidän sulle peukkuja, että pääset kesäksi töihin tuonne minne haluat ♥ Mun kevät on sujunut myös ihan hyvin. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa suunnittelemaan kevään näyttöä tuolla nykyisessä harjoittelupaikassa. Tämän viikon oon ollut ihan yksin kotona, mikä on ollut tosi kivaa vaihtelua!

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset