macaron1
*postaus tehty yhteistyönä It'S SKIN Finlandin kanssa.

Olen itse yksi niistä ihmisistä joilla huulet rohtuvat todella helposti ja varsinkin talvella. Huuleni ovat todella korput, lohkeilevat koko ajan sekä minulla on stressin alla paha tapa repiä huuliani. En vain voi sille mitään, vaikka tiedän ettei niin saisi tehdä. Huulten hoito on kuitenkin todella tärkeää. Varsinkin silloin jos haaveilee täydellisestä lopputuloksesta huulipunan kanssa. Eikä kukaan tykkää suudella korppuisia huulia. Tässä postauksessa on pari vinkkiä teille muille joiden huulet ovat aina korput sekä testissä ja esittelyssä It'S SKIN:ltä yksi heidän huulituotteensa.

macaron6

macaron2

Rohtuneet huulet voivat olla oikeasti yksi painajainen, mutta tässä on muutama vinkki joiden avulla taistella rohtuneita huulia vastaan.

ROHTUNEET HUULET DO'S
Juo vettä
Levitä huulirasvaa ennen nukkumaan menoa
Syö kalaa
Käytä sokeria kuivien huulten kuorintaan
Käytä kosteuttajaa
Laita huulirasvaa huulien rajojen ulkopuolelle

ROHTUNEET HUULET DONT'S
Älä nuole huuliasi
Älä käytä pitkäkestoista huulipunaa
Älä revi huuliasi
Älä käytä minttupurkkaa tai huulituotteita joissa on minttua, mentholia tai kamferia.
Älä käytä vanhoja huulituotteita

macaron7

It'S SKIN Macaron Green apple huulibalsami | Kosteuttava ja ravitseva omenan tuoksuinen, kaakao- ja sheavoita sisältävä balsami kuiville huulille. Sisältää huulien elinvoimaisuutta lisääviä vitamiineja ja hedelmäuutteita. Raikkaan hedelmäntuoksuinen huulibalsami tuo lievitystä kuiville huulille ja lisää niiden kiiltoa. Ei sisällä parabeeneja. Dermatologisesti testattu.

Näitä huulirasvoja on nyt myös saatavilla Hehku -liikkeistä ja jos näitä kiinnostaa testailla niin voit käydä myös kysymässä lähiapteekistasi, jos sinne olisi jo It'S SKIN:n tuotteita ilmestynyt.

macaron4

Ensivaikutelma Macaron huulirasvasta - Tämä on pakkaukseltaan varmasti maailman suloisin huulirasva, jonka olen nähnyt. Tässä tuotteessa on todella ihana tuoksu, sellainen omenakarkki. Aivan ihana! Itse en kauheasti pidä huulirasvoista tai ylipäätänsäkään mistään tuotteista, joita täytyy sormin tai käsin levittää. Vihaan sitä tunnetta, kun tuotetta jää vielä käsiin. Se on siis oikeastaan ainoa huonopuoli, sillä sormiin jäänyt ylimääräinen tuote yleensä päätyy sitten huosuille, kun pyyhin ne pois.

Mielipiteeni Green Apple huulibalsamista - Talven jäljiltä huulini ovat todella, todella rohtuneet ja minusta oli ihanaa päästä testaamaan tätä. Tuotetta ei tarvitse paljoa ottaa, sillä todella pieni määrä riittää. Tuo pienikin määrä tässä parin viikon aikana on auttanut todella hyvin huuliani. Ne tuntuvat pehmeämmiltä ja omasta mielestäni huulipunatkin näyttävät nyt paremmalta kun huuleni eivät ole tavanomaisesti repaleiset. Huulien repimisen lisäksi minulla pahana tapana käyttää liikaa huulirasva ja näen tuon sormilla levittämisen sinänsä myös plussana, sillä en ole koko ajan lisäämässä tuotetta huulilleni. Parempi siis kuin puikko, eikä tämä katoa, vieri pöydältä lattialle ja on helposti löydettävissä laukun pohjalta, kun se ei ole pieni tai sekoitu huulipunien joukkoon. 

macaron3

macaron5

   Oletko itse kokeillut tai tahtoisitko kokeilla näitä Macarons huulirasvoja?

ruusu


Muistathan käydä myös kurkkaamassa It'S SKIN Finlandin facbook sivut (It'S SKIN Finland) ja instagram (@itsskinfinland)