LINKKAA BLOGISI | TOP FIVE

IMG_8152

Tämän postauksen julkaisemisessa nyt kesti jonkin aikaa, sillä 1) suunnittelen jokaisen viikon postaukset etukäteen enkä tahtonut siirtää postauksia ja 2) minulla oli hiukan kiireitä jotta olisin aikaisemmin ehtinyt blogit käymään läpi sekä kirjoittaa niistä lyhyen mielipiteeni. Tässä kuitenkin tämä postaus!

erika

"Mun täytyy myöntää heti alkuun, että oon todella huono kuvailmaan mun blogia tai mitään muutakaan itseeni liittyvää. Mun elämä on vähän niin kuin Rihannan "Work" - ainut selvä juttu on "work work work" ja lopusta ei oiekin saa mitään selvää. Ehkä mun blogikin näyttää jotenkin siltä!"

Erikalla on ihanan taiteellisen oloinen blogi, johon ihastuin ensisilmäyksellä. Kuvat eivät ole samanlaisia kuin, mitä muualla näkee vaan niissä on sellaista samanlaista tuntua kuin Kiasman taidenäyttelyssä olevissa teoksissa. Postausten aiheilla, tekstillä on myös samanlainen vaikutus. Aiheet ovat myös erikoisa, joka tekee blogista kiinnostavan sekä hauskan lukea, seurata.

janita

23 / Helsinki / Matkustus, sisustus ja lifestylejuttuja tiedossa

Janitan blogi on ihanan yksinkertainen ja siisti, kauniit kuvat sekä teksti helppo lukuista. Tykästyin Janitan blogissa siihen, että hän on julkaissut niitä perus postauksia, mitä muistakin blogeista löytyy (itse tykkään vertailla aina välillä muiden sekä omia vastauksiani keskenään) sekä hän on jaksanut väkertää ruoka-aiheisia postauksia. Itse pidän niistä blogeista, joista löytyy myös reseptejä.

suvi
"Ruudun takaa takaa löytyy 21 -vuotias opiskelija, joka tykkää aamuista, kahvista, Pariisista ja kissavideoista. Tyyli ja pukeutuminen ovat lähellä sydäntäni, ja näiden aiheiden lisäksi pohdiskelen blogissani myös syvällisempiä juttuja ja pyrin kiroittamaan asioista mahdollisimman avoimesti. Blogissani inspiroidutaan, tavoitellaan unelmia ja jaetaan vinkkejä."

Suvin blogi on kuin suoraan jostain muotilehdestä. Kuvat ovat kauniita ja ihanasti sommiteltuja sekä sopivat hyvin keskenään väritykseltään, vaikka ovat postauksissa täysin erilaisia. Aiheetkin hänen blogissaan ovat mielenkiintoisia, vaikka suurin osa onkin sellaisia tyyliltään, joita näkee monessakin blogissa. Suvi osaa kirjoittaa omalla tyylillään, joka tekee lukemisesta kiintoisaa eikä pitkäveteistä.

Aurora

Aurora, 18v, Belgiasta - Blogini on vasta kuukauden vanha, jonka takia en ole vielä tarkkaa suuntaa bloggaamiselleni keksinyt, kuitenkin sen verran voin todeta, että blogini toimii jonkinlaisena "omana maailmanani", jonne tungen omia ajatuksia, tuotoksia ja milloin ties mitä.
Suuret kuvat ja pitkähköt tekstit on se, mistä blogini on tehty.

Auroran blogi on ihanan yksinkertaisen syvällinen. Tosi harvoin löytyy sellaisia blogeja joihin ihastuu aina syvemmin uuden postauksen myötä ja AURORA N blogi on ollut itselläni sellainen. Ihania kuvia ja kiehtovan syvällistä tekstiä, jota on helppo lukea. Pidän myös siitä kuinka eri tavalla Aurora tekee postauksensa. Teksti ei ole tavanomaisesti yhdessä pötkössä, samalla rivillä, vaan se pomppii sivulta toiselle, joka ei ole kuitenkaan häiritsevää, sillä hän on saanut sen toimimaan. 

ada

Tarkoitukseni oli laittaa tähän ensin "Rakkaudella mä" niminen blogi, mutta koska blogin ylläpitäjä löysi kutsumuksensa blogimaailmassa ja perusti uuden blogin päätin laittaa sen tähän. 
Adan blogin päätin ottaa tähän mukaan, sillä olen nauttinut hänen aikaisempien blogien sisällsötä ja tämäkään ei ole poikkeus, vaikkakin kyseessä onkin ruokablogi. Kauheasti en blogeja seuraa, joissa aiheena on ainoastaan ruoka, mutta Adan blogissa reseptit ovat mielenkiintoisia, osa jopa hyvin yksinkertaisia ja helppoja sekä hän ihanasti liittää aina pienen tekstin pätkän postauksen alkuun. On kiva lukea hänen ajatuksiaan kyseisestä reseptistä.

IMG_8153

2 kommenttia:

  1. Oi toi Erikan blogi on kyllä aivan ihana <3

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus :) Olikin jo tuttuja blogeja tässä. Pitäisi itse joskus vielä tehä tää link your blog postaus, niin sais uutta luettavaa, nyt kun siivosin listat ja on vähän hiljaista postauspuolella välillä.

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset