työtaso1

Viime perjantaina hoidossamme ollut koira Hannibal jatkoi matkaansa toiseen hoitopaikkaan. Päädyimme sitten Rillen kanssa vaihtamaan lauantaina hiukan järjsetystä, jonka myötä sain kokonaan eri paikan työpöydälleni.

työtaso6

työtaso3

työtaso5

Me oikeasti vaihdetaan järjestystä tosi usein. Yleensä siksi koska Rille kyllästyy hyvin nopeasti huonekalujen paikkaan. Nyt kuitenkin pyöriteltiin sohvaa ja kirjoitus pöytiä ympäriinsä kunnes sitten löydettiin hyvä sekä aivan uusi järestys. Tähän nyt ollaan tyytyväisiä, sillä asunnossa on nyt enemmän tilaa. Itse olen hyvin tykästynyt omaan työpisteeseeni.

työtaso4

työtaso2

Tehtiin sellainen järjestys, että sain vaaterekkini takaisin käyttöön. Se on nyt muutamankin kuukauden ajan toiminut ns. serminä. On kiva saada siihen oikeasti vaatteita roikkumaan ja siinä roikkunut valkoinen päiväpeitto pääsee myös oikeaan käyttöön. Minua on myös ärsyttänyt hiukan kun en ole saanut tuota taulua työpöytäni yläpuolelle. On kivempi katsella jotain taulau yms. kuin pelkkää seinää kirjoittaessa.

työtaso8

työtaso7

Minulla oli tarkoitus tehdä koko asunnon esittely, mutta se tulee nyt viivästymään, sillä kaikessa tuossa hujakassa meidän sohvapöytä meni rikki. Se oli jo muutenkin hajuoamispisteessä, joten osasin odottaa sen romahtamista. Nyt on siis menellään uuden pöydän metsästys ja sitten kun se on taloon saatu voinkin pistää asunnon esittelyä. Jos sinua sellainen kiinnostaa.

xoxo
Paula