OLEN ENEMMÄN KUIN KAUNIS TYTTÖ

womens1

Naisena oleminen on paljon muutakin kuin kaunistautumista ja timanttien ihailua. Kukaan meistä ei ole kuva, jota on tarkoitus vain ihailla tai lihakimpale jolle voit kuolata. Emme ole nukkeja, joilla voit leikkiä milloin tahdot tai pokaaleja joilla kerskua muille. Emme ole kenenkään omistuksessa. Naisena olemme paljon muutakin.

Olen tytär sekä sisko. Olen ystävä, joka kuuntelee ja yrittää ymmärtää elämääsi niin ylä- kuin alamäissä. Joinakin päivinä olen täysin rahaton ja toisina taas olen rikas. Joinakin päivinä olen maailman kiltein ja seuraavana voin olla kunnon ämmä. Joskus olen niin vahva, ettei mikään voi minua lannistaa ja toisinaan taas murrun yhdestä kosketuksesta. Rakastan kaunistautua, mutta en tee sitä muiden vuoksi. Sekin että mietin monta tuntia minkä sävyisen huulipunan tahdon kaupasta ostaa ei tee minusta vähä älyistä. 

Olen enemmän kuin numero, johon soitat kun halajat läheisyyttä tai laulu jota soitat päivästä toiseen. Olen vihaaja, mutta olen myös rakastaja. Joskus se tuntuu kuitenkin mahdottomuudelta yrittää todistaa, että olen enemmän kuin instagramiin julkaisemani kuvat.

Yhtälailla kuin sinäkin minäkin kiroilen, vitsailen, juon, poltan ja nostan keskisormeni ilmaan kun maailma kääntää minulle selkäni. Minäkin osaa, teen ja myös tahdon tehdä samoja asioita kuin sinä.

Kyllä olen nainen, mutta olen enemmän kuin vain kaunis tyttö. 

wau

Tämä koko viikko on Naistenviikko, mutta nyt on virallisesti Naistenpäivä. Päätin tänään näyttää kantani tähän aiheeseen, joka alkuviikkona vilahti mediassa omasta mielestäni aivan liian vähän. Naistenviikko.fi sivustolta löydät enemmän tietoa aiheesta ja itse tyrmistyin siellä näkemistäni luvuista. Ajattelisi että Suomi on turvallinen ja hyvä paikka kaikille, mutta kuten sivustollakin sanotaan: "Suomessa yksikään muutos ei ole tapahtunut ilman, että muutosta on vaadittu." Jos olet yli 18 -vuotias käy ihmeessä jättämässä sivustolle jälkesi, joko rahallisella lahjoituksella tai allekirjoita kannanotto.

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!
xoxo
Paula

*Kuvat eivät ole minun käsialaani! Olen ottanut ne tumblr:sta.

6 kommenttia:

 1. Hyvä teksti! Ihanaa naistenpäivää <3

  VastaaPoista
 2. Sä kyl Paula osaat kirjoittaa niin samaistuttavia tekstejä, huhhhuh. Musta on ihanaa olla nainen ja juuri tälläinen kuin olen. Hyvää naistenpäivää myös sulle! ♥

  VastaaPoista
 3. "Kyllä olen nainen, mutta olen enemmän kuin vain kaunis tyttö." Hyvin sanottu! Media toitottaa jatkuvasti, millainen naisen pitäisi olla, mutta koskaan se ei vaivaudu muistuttamaan, ettei pelkkä kauniina tyttönä oleminen ole kenenkään tehtävä. Itsekin pohdiskelin blogissa, millainen on voimanainen. Hyvää naistenpäivää!

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Niin asiaa! Me ei todellakaan olla vaan "kauniita tyttöjä", vaan paljon paljon enemmän. Ihanaa naistenpäivää sulle ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset