kaappi1

Olen jo monta viikkoa yrittänyt tunkea pieneen vaatekaappiini vaatteita niiden kuivumisen jälkeen, tonkinut sen syvyyksiä, kun en löydä yhtä paitaa ja jopa melkein hukkunut vaatekasan alle, kun kaikki ovat romahtaneet päälleni ylähyllyltä. Nyt sanon, että saa riittää!

kaappi2

Kaikki turhat, käyttämättömät vaatteet saavat siis lähteä kaapistani. Yksi iso ongelma kuitenkin on; olen todella huono heittämään mitään pois. En raaski heittää mitään pois, sillä en tiedä tulenko joskus käyttämään sitä tai tuleeko minulle vain ikävä kyseistä vaatekappaletta. Olen kuitenkin jo pitkään tahtonut muuttaa tyyliäni toiseen suuntaan ja heittää noita yläasteella ja lukion ensimmäisellä luokalla ostamiani vaatteita pois. Tiedän että suurin osa ei enää sovi tyyliini ja nyt kevään tullessa on se suursiivous aika tuoda myös vaatekaapin puolelle. 

kaappi3

Tämä postaus on pyörinyt jo muutamankin vuoden blogimaailmassa ja ajattelin tämän olevan kiva tapa ottaa sinut mukaan vaatekaappiprojektiini. Tarkoitukseni on tehdä postauksia edistymisestäni tämän projektin kanssa sekä niistä eri vaiheista joita tähän kuuluu ja mitä teen. Ensimmäinen ja varmasti suurin askel on tietysti vaatteista luopuminen ja eroon pääseminen sekä sitten lopuksi listailen niitä vaatteita sekä asusteita, jotka tahdon ottaa vanhojen vaatteideni tilalle kaappiini. Toki myös tarkoitus olisi järjestää kaappi ja saada se sellaiseen kuntoon ettei se enää ole noin täynnä kuin mitä se on nyt. 

            Hyppää säkin ihmeessä mukaan tähän projektiin! 

xoxo
Paula