SOITTOLISTANI MAALISKUULTA

spotify

Edellisen soittolista postauksen taisin julkaista tammikuun lopulla. Tapanani on monestikin luoda uusia soittolistoja ja nyt tein yhden syntymäpäivieni kunniaksi. Kaverini kun tulivat pienelle peli-illalle syntymäpäiväni edeltävänä viikonloppuna, joten minun oli aivan pakko luoda oma soittolista. Eihän sitä ole kiva hiljaisuudessakaan olla. Välillä sitä on muutenkin kiva luoda oma soittolista kappaleille, joita on kuunnellut kuukauden aikana tai ihan vain jollekin mielialalle.
Tuossa ylhäällä on siis muutama kappale, jota tässä kuussa on tullut kuunneltua. Maaliskuun aikana olen alkanut jälleen kallistumaan suomalaisen musiikin puolelle sekä räpin. Tammi- ja helmikuu olivat aika indie henkisiä. Nuo biisit sekä paljon muitakin kappaleita löydät luomaltani soittolistalta FOREVER 21.

Jäälleen nuo kappaleet tässä postauskessa tai luomassani soittolistassa eivät ole ainoita joita olen kuunnellut. Olen myös päätynyt kuuntelemaan idgaf nimistä soittolistaa joka sopii hyvin indierokkia rakastaville sekä french press coffee, joka sopii lauantai aamuille tai ihanasti siivoushetkille. Pientä kevään tuntua elämääni on myös tuonut kantrimusiikki. Joskus on vain ihanaa kuunnella kantria ja kuvitella itsensä kauniille pelolle. Rakastin lapsena kantrimusiikkia ja nuo ihanat muistot tulevat takaisin soittolistan a southern spring avulla.    Miltä sinun soittolistasi maaliskuussa on kuulostanut?

xoxo
Paula

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset