Hetken aikaa pohdiskelin kirjoittavani joulustani. Kuinka se meni. Tosi asia on ettei jouluni mennyt sen erikoisemmin kuin kotona oleskellen normaalisti joulupukin kuumaa linjaa katsoen. Toki se oli pienoisen Lunan ensimmäinen joulu, mutta ei siitä silti erikoista tarvinnut tehdä. Hän sai herkkuluun tajuamatta sen liittyvän jouluun. Joulu on fiilistelty, joten ajattelin suoraan vain hypätä loppuvuoden postauksiin käsittelemättä aihetta sen enempää.

Loppuvuoden lempipuuhaani on nimittäin aina katsella, mitä sitä on oikein tullut postailtua. Onko kirjoitustyylini muuttunut? Ajatukseni jostain tietystä aiheesta pysyneet samoina? Minua jopa kiinnostaa se, mitkä ovat olleet niitä luetuimpia postauksia. Tein tämän saman postauksen viime vuonna suunnilleen samoihin aikoihin ja ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki tehdä sama postaus vain niistä vuoden 2019 luetuimmista postauksista.5 SYYTÄ MIKSEI KUKAAN LUE BLOGIASI & MITEN KORJATA ASIA
 577 katselua, 15 kommenttia
Tämän postauksen kohdalla en niinkään ihmettele sen "suurta suosiota", sillä tämä on sellainen aihe josta bloggaajat yleensä puhuvat. Miksi postaus johon näin niin paljon vaivaa ei saa niin paljon katselu kertoja kuin kuvittelin?
Itsekin oikeastaan aina välillä palaan tähän postaukseen lukemaan omia sanojani, sillä aina ei niitä "omia viisauksiakaan" satu muistamaan. 

10 MUOTI ASIAA JOTKA PARIKYMPPISEN TULISI TIETÄÄ 
516 katselua, 2 kommenttia
Tämä on sellainen postaus, jota en kuvitellut näkeväni tässä top viiden listassa. Kaipa sen vuoksi etten olettanut muotivinkkien olevan niin suuri juttu, vaikka aihe kiinnostaakin minua todella paljon. Olen itse yrittänyt perehtyä aiheeseen todella paljon ja onginkin aina tylsyyden kourissa enemmän "tietoja".

BLOGGAAMISEN RUMA PUOLI, MISTÄ BLOGGAAJAT EIVÄT PUHU
510 katselua, 12 kommenttia
Tämäkin postaus on jälleen sellainen jonka suosiota en oikeastaan ihmettele ollenkaan. Jokaisella aiheella on oma ruma puolensa eikä bloggaaminenkaan siltä voi välttyä. Näitä rumia puolia, osia on hyvinkin paljon blogimaailmassa ja on harmi etteivät kaikki ota näitä puheeksi tai edes tohdi tiedostamaan niiden olemassa oloa. Jos et ole vielä käynyt kyseistä postausta edes kurkkaamassa, suosittelen!

7 TAPAA MITEN MINIMALISMI PARANSI ELÄMÄNI 
496 katselua, 2 kommenttia
Minimalismi on ollut todella suuri aihe melkeinpä koko vuoden 2019 ajan. Silti hämmästyin kun näin tämän postauksen neljännellä sijalla luetuimmissa postauksissa. Postaus on edelleen ajantasalla ja oikeastaan itse pidän siitä, sillä minusta minimalismi on enemmän kuin pelkästään pieni maallinen omaisuus.

MITEN OTTAA PAREMPIA KUVIA PUHELIMELLASI
468 katselua, 7 kommenttia
En itse enää ota niin paljon kuvia puhelimellani kuin esimerkiksi vuoden alussa, mutta pidän silti tästä postauksesta. Samoja vinkkejä voi hyödyntää kamerallakin kuvatessa. Suosittelen muutenkin tutkimaan hiukan sitä oman puhelimen kameraa, sillä ei sitä koskaan tiedä milloin kameran akku kuolee ja jostain tahtoo ottaa upean kuvan.

Hei! Muista käydä seuraamassa blogia myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)