KUMPI ON PAREMPI? | lumene VS Urban Decay

Alku kuusta päädyin ostamaan itselleni uuden meikkivoiteen. Tämä Lumenen Nordic Nude Natural Glow meikkivoide oli sellainen johon ihastuin jo ennen kuin olin edes ostanut tuotteen. Miksi päädyin lumeneen vaikka olen rakastanut aikaisempaa Urban Decayn meikkivoidettani? Yksinkertaisesti kyse oli hinnasta. UD:n meikkivoide maksaa tällä hetkellä 40€ ja halusin etsiä itselleni hiukan halvemman meikkivoiteen.

Jos olet lukenut "erilaiset ihotyypit" postaukseni tiedät jo todennäköisesti, että olen ihastunut Lumenen ihonhoito tuotteisiin. Pohdiskelin siis, että voisin hyvin käydä Sokoksen Lumenen osastolla kysymässä, minkälaista meikkivoidetta myyjä suosittelisi. Hän ehdotti ensimmäisenä tätä, swipe:ttiin käteen, ihastuin ja ostin tuotteen. 

Viikon käytön jälkeen aloin miettimään kumpi näistä on sellainen meikkivoide, joka täyttää kriteerini. Tuo Lumenen meikkivoide jättää ihon ihanan kuulaaksi. Tämä on se, mitä omalta meikkivoiteeltani oikeastaan tahdon. Hiukan sellaista lasi-iho meininkiä. Tiesin, ettei UD:n anna tätä, sillä lopputulos on hyvin mattapintainen. Päätin kuitenkin testata näitä tuotteita samaan aikaan saadakseni varmuuden siltä kumman kanssa ihoni päivän päätteeksi näyttää hyvältä.

Kuvasin siis videon, jossa kerron erot näissä kahdessa meikkivoiteessa, mitä huomaan ja kumpaa suosittelen sekä miksi. Kumpi on se joka sopii minulle paremmin?

Muista käydä seuraamassa blogia myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset