PIDÄ HIUKSET TERVEENÄ KESÄLLÄ

Viime vuonna kirjoitin postauksen, jossa kerroin mitkä asiat voivat kesällä pilata hiuksesi. Aurinko, kloori ja liiallinen holtittomuus ovat usein syynä syksyllä näkyviin räjähtäneisiin pehkoihin. Onneksi hiusten hoitamisen ei tarvitse olla vaikeaa, aikaa vievää tai edes kallista. Tässä postauksessa annan muutaman simppelin vinkin, miten rokkaat sen seksikkään rantalookin koko kesän!

1. hoida kookosöljyllä
Kookosöljy on kuivan sekä pörröisen hiuksen paras ystävä. Se lisää kosteutta ja täydentää hiuksen luonnollisten öljyjen tasapainoa, joka liukenee pois päivittäisine kesähulvattelun ohella. Kookosöljy on oikeasti todella hyvä vaihtoehto kokeilla, jos ei ole täysin varma, mitä tuotteita hiuksilleen käyttää. Itse suosittelen kookosöljyä käytettäväksi jos hiuksellesi ei ole tehty suuria kemiallisia toimenpiteitä.
Suosittelen lukemaan Hair Lust:n kirjoittaman artikkelin kookosöljystä ennen sen levittämistä hiuksiin. Edelleen; täydennä tietopankkiasi ennen toimimista.

2. älä pese niin usein
Shampoolla peseminen hyvinkin usein kuivattaa hiuspohjaa sekä poistaa hiuksesta sen omia, luonnollisia öljyjä joita hius todellakin tarvitsee. Voi kyllä tuntua houkuttelevalta pestä hiukset joka päivä tässä kuumuudessa hikoilun ja uintireissujen jälkeen, mutta hiuksesi tulee olemaan paljon onnellisempi kun huuhtelet hiukset vain vedellä uinnin jälkeen. Pidä se hiusten pesu siinä 2-3 kertaa viikossa.

3. kokeile hiusöljyjä
Maailmasta löytyy hyvinkin paljon erilaisia hiusöljyjä ja kesällä niiden käyttö olisi suotavaa. Sekä ylipäätänsä, jos hius on luonnollisestikin karheaa, latvat haaroittuvia. Hiusöljy pitää hiukset hyvin kurissa, varsinkin kesäisin. Itse suosittelen NOAH YAL hius seerumia, joka auttaa haaroittumien kanssa, vähentää hiuksen pörröisyyttä sekä auttaa todella hyvin takkujen kanssa. Toinen hyvä vaihtoehto on KEVIN.MURPHY:n YOUNG.AGAIN hiusöljy.

4. käytä jätettävää hoitoainetta
Jätettävää hoitoainetta suositellaan käyttämään vuoden ympäri, mutta ennen kaikka kesähius huutaa sitä. Mitä jätettävään hoitoaineeseen tulee niin itse suosittelen NOAH:n Balsamo Spray:ta, joka sisältää malvaa sekä orapihlajaa tai vaihtoehtoisesti Schwarzkopf:n hoitoainesuihketta. Suihkauta jätettävää hoitoainetta kosteisiin latvoihin käytyäsi suihkussa. Jätettävä hoitoaine estää liiallisen kuivumisen sekä liiallisen kosteutuksen.

5. vältä lämpöstailausta
Kesällä, hiukan sotkuinen rantalook on korkeammassa arvosa kuin pikkutarkasti stailatut kiharat tai föönaus. Heitä siis suoristusrauta, fööni ja kiharrin kylpyhuoneen kaappiin muutamaksi kuukaudeksi ja syleile seksikästä kesätukkaa. Voit tehdä isoja lettejä, sotkunutturoita ja villejä poninhäntiä tai antaa hiuksen olla vain sellaisenaan.

6. suojaa auringolta
Jos vietät hyvinkin paljon aikaa auringossa paras mahdollinen asia, mitä voit tehdä on suojata hiuksesi hatulla. Se voi olla olkihattu tai kangashattu tai vaikka ihan vain huivi. Itse olen ihastunut kaikenlaisiin lierihattuihin. Oli kyseessä sitten "oljesta" tehty tai kangas.
Jos hatut eivät ole kuitenkaan sinun juttusi suosittelen ostamaan tuotteen jossa on UV-suoja. Esim. Eleven sivusto on hyvin listannut heidän kaikki aurinkosuojatuotteensa, mutta harmillisesti se on hyvin pieni.

Onko sinulla jotain vinkkiä, miten itse pidät hiuksesi kunnossa kesällä?


Muista seurata blogia Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset