LUOTTOMEIKKINI TÄLLÄ HETKELLÄ

En muista olenko sanonut, mutta sanon tämän kuitenkin nyt siitä huolimatta; ilman meikkivoidetta en pystyisi elämään. Suurin syy siihen taitaa olla tummat silmän aluseni sekä hiukan kasvojeni värinmuutokset.

Meikkini on tällä hetkellä hyvin kevyen oloista. Yritän tehdä siitä mahdollisimman luonnollisen sekä kuulaan. Pohja yleensä ratkaisee ja jos et ole vielä käynyt lukaisemassa uudesta meikkivoideihastuksestani tee se nyt!
Tässä postauksessa jaan kaksi muuta luottomeikkiäni tällä hetkellä tuon meikkivoiteen lisäksi. Esittelen myös pari uutuutta, jotka ovat tulleet lemppareikseni pienessä hetkessä. Ei kyllä voi olla huomaamatta bränditeemaa tässä postauksessa. Huomaa hiukan, että olen ihastunut yhteen tiettyyn brändiin, mutta joskus käy niin. Onko sinulla mitään lempibrändiä, jonka tuotteita vain keräät itsellesi?

revolution makeup revolution london - ultra contour palette
En oikeastaan itse ostanut tätä tuotetta. Ihailin tuota lämpöisempää, rusahtavaa highlightia kaupassa, laitoin testerin hyllyyn ja Rille päätti napata tuotteen ostoskoriimme huomaamattani. Kassalla huomasin paletin liukuvan pitkin hihnaa sekä Rillen vain hymyilevän leveästi. Olen kyllä myöskin käyttänyt tätä todella paljon sen jälkeen. Rusahtava highlight on sellainen, jota laitan joka kerta kun meikkaan. Valkoista puolestaan käytän yleensä vain silmän sisänurkan korostamisessa.

lumene  - essential volume mascara
Sanoinhan ostaneeni uuden mascaran ja se on aina ollut asia jota ilman en ole voinut elää. Ainoastaan oikeastaan sen vuoksi, että pidän hiukan siitä mascara lookista. Omasta mielestäni tämä tuote ei anna tuuheutta, mutta se tekee sen mitä itse kaipaan. Antaa ripsilleni pituutta sekä totta kai värjää ne tummiksi. Tämä kestää, ei tahraa eikä päivän aikana löydä itseään silmäkulmistani. 

[ l e m p i u u t u u k s i a ]
lumene nordic chic - cc color correcting pen, anti-dark circles
Näitä oli kolmea erilaista, ja itse valitsin peach nimen saaneen kynän juuri sen vuoksi koska tarvitsin jotain peittääkseni inhoamani tummat silmänaluset. Tämä ei peitä niitä olemattomiin, mutta juuri tarpeeksi etten näytä samalta kuin ilman tätä tuotetta tai ilman meikkiä. Eli siltä kuin olisin saanut mustan silmän.
Tämä on kevyt, ei vaikuta meikkivoiteeseen eikä tätä tarvitse levittää kovinkaan paljoa. Mikä on hyvä, sillä tuotetta on kuitenkin vain 1.8ml.

lumene puuteri - sävyssä 1 kultahiekka
Olen hetken aikaa kitkutellut saman puuterin kanssa, sillä laiskuus oli huipussaan uuden puuterin hankinnassa. Aluksi ajattelin ostaa ihan irtopuuterin, joka minulla oli aikaisemminkin, mutta olen huomannut hiukan ylikäyttäväni sitä. Päädyin siis nappaaman tämän ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Mattapintaisena puuterina se jättää silti ihanan hehkun kasvoille eikä tee liian raskasta puuterointia. Kevyt ja levittyy ihanasti kasvoille.

lumene klassikko - lakka, ravitseva huulivoide
Minulla ei ole koskaan aikaisemmin käynyt mielessäkään, että huulirasva voisi olla oleellinen osa meikkaamista, mutta se miten huuliasi vaikuttaa todella paljon huulipunasi näyttävyyteen. Itselläni on aina ollut todella kuivat sekä rohtuneet huulet. Ihan ympäri vuoden eikä ainoastaan talvella. Tämä Lumenen Lakka huulirasva on ollut täydellinen vastaus! Se hoivaa, sopii hyvin meikittömään naamaan kuin myös pienen luonnollisen meikinkin kanssa, jos tuntuu ettei nyt ole sellainen päivä jolloin huulipunaa tahtoisi huulilleen levittää.

Onko sinulla jotain luottomeikkejä tällä hetkellä tai uusia lemppareita?Muista seurata blogia myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

2 kommenttia:

  1. Montakin luottomerkkiä löytyy vaikka tykkään testailla eri brändejä. Lumene on perus hyvä, it cosmetics toinen lempparini myös. Viime aikoina olen alkanut innostua vähän pienemmistä meikkifirmoista

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset