LEMPIKOSMETIIKKANI NÄIN ALKUVUODELTA

En muista milloin viimeksi julkaisin tällaisen meikkityylisen postauksen, ja olen oikeastaan hiukan jopa pettynyt itseeni sen suhteen. Onneksi vuosi on vielä vasta aluillaan! Ajattelin siis tänään jakaa kanssasi omia kosmetiikka lemppareitani, jotka ovat tässä alku vuonna syntyneet tai tämän vuoden puolella olen vain enemmän ihastunut niihin. 

We Care Icon - Nail Expert Gel Effect kynsilakka // sävyssä True Classic Black
---
En ole pitkään aikaan omistanut mustaa kynsilakkaa. Viimeksi kaiketi yläasteella ellen väärin muista. Hetken olen kuitenkin ihaillut mustia kynsiä ja kaivannut niiden hiukan synkkää klassisuutta, joten päädyin ostamaan sitten yhden putelin. Ostin juuri tämän lakan, sillä We Care Icon on suomalainen kosmetiikka-sarja, joka tekee yhteistyötä Suomen WWF:n kanssa. Jokaisesta kosmetiikka ostosta lahjoitetaan 5 senttiä luonnonsuojelutyölle, joka kuulostaa vain mahtavalta! 

Lakkana tämä on täydellinen, klassinen musta. Juuri mitä nimikin sanoo. Tämä on kuitenkin hyvin helposti pois kuluvaa. Ellen saanut maanantai kappaletta, jota kyllä epäilen. Omassa työsäni kun olen hyvin paljon veden kanssa tekemisissä ei lakka kauheasti pysy. Kuluu aika nopeasti pois kynsien päistä. Minun täytyy kuitenkin testata vielä jonkun top coatin kanssa, sillä yleensä se auttaa.

Mitä mieltä itse olet mustasta kynsilakasta?

NYX Professional Makeup butter gloss // sävyssä GLAZE-Y DAYS
---
Tämä on yksi niistä huulituotteista, jonka sain NYX:n joulukalenterista sekä yksi harvoista joihin ihastuin heti. Tämä on kuin huulikiilto, mutta nimensä mukaisesti hiukan "voimainen". Tässä yhdistyvät perus huulikiillon sekä NYX:N tuotteiden Lingerie sarjan ominaisuudet. Tämä on täydellinen lisäys niin natural lookkiin kuin myös hiukan juhlavampaan. Jos pitää siis yksinkertaisuudesta. 

Ainoa huono puoli tässä on sen helppo pyyhkiytyminen. Lähtee siis päivän aikana helposti pois huulilta ja sitä saa olla lisäämässä. Voit siis kuvitella ettei tämä pikkuinen 4,7ml huulikiilto ole kestänyt minulla kauaa. Pian pitää saada aikaiseksi raahata takalisto Sokoksen hyllyille tämän metsästämiseen isommassa koossa.

Huulikiilto vai ihan tavallinen puna? Kumpi on sinun mieleesi?

The Original Make Up Eraser
---
Olen oikeasti tahtonut kokeilla tätä siitä asti kun se tuli markkinoille. Saatan myös tulla todella myöhässä tämän hehkuttamisessa, mutta miten en voisi? Tämä tuote on kerrassaan täydellinen minunlaiselleni ykkösluokan pahimmalle meikkien pesijälle. Olen aina ollut huono siinä, sillä todellisuudessa meikkien peseminen on aina vaatinut niin paljon. Tämä pikkuinen pyyhe poistaa meikin, ihan ripsiväriä myöten, josta on aina jäänyt jäämiä ihan sama, mitä tuotetta olen käyttänyt.

Kun olin ostanut tämän luin pikkuisen artikkelin tästä lehdestä, jossa sanottiin: "Pese kolmen käytön jälkeen", joka taas riitelee sen kanssa kun pakkauksessa lukee; "Wash as needed."
Tämän peseminen onkin varmaan se ainoa ns. huonopuoli, sillä en itse pese pyykkejä joka toinen päivä. Ja kyllä olen pessyt tämän ihan normipyykkien kanssa. Hyvin se on kuitenkin peseytynyt sekä pessyt omat meikkini viimeiset kaksi viikkoa. Pitkän päivän jälkeen on ihana vain kastella tämä, saada jotain lämmintä kasvoille ja painaa pää vain tyynyyn. Olen monesti jopa suihkuun mentäessä napannut tämän mukaani ja pyyhkinyt meikit pois samalla kun hoitoaine vaikuttaa hiuksissa.

Oletko itse kokeillut tätä "ihmepyyhettä"? Yay or Nay?

Make Up Store Loose Powder // sävyssä milk
---
Olen aina ostanut halvimman puuterin, sillä en ole kokenut, että tällä olisi niinkään väliä. Aikaisemmin minulla oli Essencen puuteri, joka ei ollut oikeasti sitten ollenkaan hyvä. Nyt kun mietin niin ei se tainnut edes tehdä mitään. Se oli vain olemisen vuoksi olemassa. Ihastuin sitten NYX:n HD finnishing powderiin ja halusin kokeilla tällaista irtopuuteria ihan tavallisessakin puuterissa.

Tämä on ihanan hienojakoista, tekee pohjasta mattapintaisen ja asettaa hyvin meikkivoiteen paikoilleen. En tule varmastikaan enää palaamaan kivipuuteriin, mutta uteliaisuudesta vaikka tätä ihannoinkin taidan kokeilla tämän loputtua toisen brändin puuteria.

Kumpaan sinä kallistut; irtopuuteri vai kivipuuteri?

Urban Decay NAKED SKIN Weightless Ultra Definition Liquid Makeup // sävyssä 1.0
---
Olen jo kerran puhunut tästä tuotteesta, kun ensimmäisen kerran ostin tämän. Se loppui, päädyin halvempaan versioon opiskelijabudjetin vuoksi ja sitten ostin tämän uudemman kerran sillä; sijoita hyvään meikkivoiteeseen. Käy kysymässä Sokoksen/Stockmannin kosmetiikkaosastojen työntekijöiltä asiantuntijan mielipidettä, kerro mitä tahdot, kerro ihostasi ja näin saat sinulle sopivan meikkivoiteen. Voit ostaa halvimmasta päästä olevia luomivärejä ja huulipunia, mutta sijoita edes hiukan kallimpaan meikkivoiteeseen. Se on kuitenkin meikin perusta ja ensimmäisenä päivän loppuessa kuivumassa, halkeilemassa sekä paljastamassa epäkohtia.

Olisin itse ostanut UD:n All Nigther meikkivoiteen, sillä pidin sen ulkonäöstä, mutta minulle suositeltiin tätä. Oli hyvä että kuuntelin ehdotusta enkä mennyt vain hienon ulkonäön perusteella, sillä tämä on täydellinen. Ihoni kun on hiukan kuivempi ja jo valmiiksi mattamainen meikkivoide alkaa vain ns. murenemaan ihollani päivän päättyessä. Varsinkin T -alueella. Tämä on ollut puolestaan täydellinen. Se on nestemäinen, kevyt, jättää mattaisen pinnan, muttei murene ja tässä on peittoa.

Mikä on ollut sinulle toimivin meikkivoide?





Muista seurata blogia Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog), jotta pysyt ajan tasalla blogini tapahtumista!

8 kommenttia:

  1. Toi meikinpoistopyyhe vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoselta ja yllättäen toimivaltakin! Sitä pitäis joskus kokeilla, mikäli mahdollisuus tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ostamaan, jos on yhtään huonompi meikkien pesijä kuten mä xD

      Poista
  2. Musta kynsilakka on ainoa lakka, jota mun kynsissäni yleensä näkee. Käytin mustaa kynsilakkaa, kun opiskelin autoasentajaksi 2010-2013, koska sen kanssa kynnet näyttivät siistiltä öljyvaihdonkin jälkeen, ja sen jälkeen lakkailu jäi tavaksi. Nyt ekaa kertaa yli viiteen vuoteen olen ollut yli pari viikkoa ilman lakkaa, ja jotenkin kädet ja jalat eivät näytä mun kehooni kuuluvilta. Täytyy siis taas lakkailla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin totta, tai ainakin osaan ite samaistua tohon kun on hetken aikaa lakkaillu kynsiä niin sitten omat näyttää hiukan oudoilta kun sitä lakkaa ei ole. Välillä on kiva kokeilla eri värejä, mut itellä on oma olo just mustan lakan kanssa sekä hiukan ruskeiden värien.

      Poista
  3. Mulla oli varmaan tuosta meikinpoistopyyhkeestä joku maanantaikappale kun ei se poistanut kulmia tai ripsareita ollenkaan ja meikkivoidettakin irtosi vielä reilusti tuon käytön jälkeen! :/ Suututti niin että heitin sen heti roskiin, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi harmi kuulla, kun itellä se on toiminu mainiosti :p En kyllä ihmettelisi jos tuosta tuotteesta olisi enemmän kuin yksi maanantaikappale lähtenyt myyntiin.

      Poista
  4. Mä olen enemmän tavallinen puna - ihmisiä ja itelle ainakin sopii paremmin klassinen puna. Se tuo jotenkin huulten muotoa paremmin esiin. Oispa mielenkiintosta kokeilla tota make up eraseria :D Meikkivoidetta ei tuu käytettyä, koska tonymolyn bb-voiteet peittää älyttömän hyvin, voin suositella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin käytän klassista punaa, tosin enemmän sellaisissa "hienoissa" tilaisuuksissa tai jos tahdon tuntea oloni extraksi. Punaisella huulipunalla on kyllä omanlaisensa ihmeellinen voima xD

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset