ALMANAKKA | MAALISKUUN SUUNNITELMIA

Helmikuu vetelee viimeisiään ja seuraava kuukausi onkin minun kuukauteni! Ihan, sillä perusteella koska olen syntynyt maaliskuussa. Maaliskuussa on luvassa myös hyvin paljon tapahtumia, joista nyt ainakin tiedossa olevat päivämäärät tahdon kertoa teille. Toisia odotan enemmän kuin innolla ja pari on sellaista joille en tahtoisi antaa tilaa ajatuksissani, mutta se on hiukan pakollista.

04.03. // hiukset kuntoon
En ole hetkeen käynyt Sannalla laitattamassa hiuksiani kuntoon, joten varasin hänelle nyt ajan. Muistakin syistä kuin pelkästään, että hiukseni näyttävät harakan pesältä. Koska maaliskuu on minun kuukauteni ja paljon tapahtumaa on luvassa tahdon tietysti näyttää edustavalta + enemmän itseltäni ja hiukset ovat suuri osa sitä. Ainakin minulla. Haluan myös kokeilla jotain hiukan "erilaista", joten maanantain jälkeen nähdään sitten millaisella tukalla sitä oikein tullaan ulos kampaamosta.

05.03. // yrittäjyyskoe
Koska koulu ei ole osaltani ohitse on minun tehtävä tehtäviä ja varsinkin kokeita. Näyttöjen ajan kohdista minulla ei ollut mitään tietoa, kunnes kysyin opettajaltani ja hän sanoi ettei sillä ole väliä, sillä ne näytöt jotka minulla on vielä tekemättä voin tehdä koska vain. Helpottaa oikeastaan hyvinkin paljon. Yrittäjyyskoe ei niinkään jännitä, mutta toki mietityttää meneekö läpi. Opettaja sanoi, että täytyy saada 75% oikein päästäkseen läpi. Laskujen lisäksi kokeeseen kuuluu kuulemma myös essee, joka vain ärsyttää, mutta nyt vain pänttäillään!

09. - 11.03. // risteilylle
Tämä ei ole niinkään hupiloma, jos sitä ajattelet. Ei, ei. Tämä on oikeasti työkeikka. Lähdetään hiusmessuille esittelemään liikkeemme uusinta tulokasta, jonka maahantuonnin Mikko aloitti tässä vuoden alussa. Jännää mennä messuille ja laivalle samaan aikaan. Muutenhan matka on tavallinen Ruotsin reissu. Maissa en todennäköisesti tule käymään, sillä en tahdo yksin tuossa kaupungissa liikkua ja eksyä. Jos sisko vielä asuisi Tukholmassa niin asia olisi eri. 

12.03. // syntymäpäivä
Heti tuon ihastuttavan matkan jälkeen täytänkin sitten vuosia. Sanoin Mikolle, että tiistain tahdon vapaaksi ihan vain jotta voin viettää oman päiväni kotosalla löhöillen. Jos on hyvä ilma niin Rillen kanssa voisi keksiä jotain tekemistäkin.

13.03. // putkiremonttia edeltävä tarkastus
Koska tuleva putkiremontti lähestyy huimaa vauhtia - vieläkään ei ole löytynyt asuntoa, jaiks! - myöskin tuo tarkastus lähestyy. Täytyyhän remonttimiesten tietää minkä kanssa he työskentelevät. Itse olen todennäköisesti tuolloin töissä, mutta onneksi Rille on kotona. Näin myös suunnitelman uudesta vessasta ja se on upea! Harmittaa ettei se ollut suunnitellun lainen, kun tähän tuli muutettua.

14.03. // tuote esittelyitä
Tuo "messuristeily" on enemmän sellainen, yritetään saada muut kampaajat ottamaan tuotesarja myyntiin liikkeeseensä niin meillä on myös suunnitteilla muunlaisia tuote esittelyitä. Lehdistöille ja todennäköisesti myös joillekin some persoonille.

16.03. // vuosipäivä
Lauantai tulee todennäköisesti olemaan työpäivä, mutta silloin kuitenkin on meidän 3 vuosipäivä. Kihloihin menosta siis. Katsotaan keksimmekö mitään erikoista kyseiselle päivälle, mutta todennäköisesti päivä tulee vietettyä töissä ja kotosalla illalla pelaillen.

17.03. // brunssille
Koska olen syntymäpäiviäni edeltävän viikonlopun merellä en voi juhlistaa vuosiani juuri silloin. Kysyin hyvin hyvin aikaisin - helmikuun alussa - ystäviltäni että tekevätkö he mitään juuri tänä päivänä, jos eivät varatkaa se brunssille. Harvoin kukaan meistä on sunnuntaisin töissä - minä nyt en koskaan, sillä kampaamo on kiinni silloin - ja brunssia en ole koskaan syönyt. Ainakaan muistaakseni. Kiva tapa kuitenkin jotenkin juhlistaa, kun en välttämättä alkoholin voimin sitä tahdo tehdä ja saa vaihtaa kuulumisia tyttöjen kanssa.

21.03. // wella värikoulutus
Päätin jo viime keväänä, että tahdon työskennellä Wellan värien kanssa. Ei vain sen takia, että se on hyvin tunnettu, vaan koska olen saanut hyviä vinkkejä niiden käytössä sekä tykästyin niiden käyttöön itse. Goldwell ei ollut oikein suosikkini - sitä käytetään siis koululla. Johanna oli ihana ja jo joulukuussa buukkasi meidät tälle Wellan värikoulutukselle, josta olen enemmän kuin innoissani. 

31.03. // helsinki black food festival 2019
Tämä oli sellainen josta kiinnostuin helmikuun puolivälissä ja olen vieläkin hyvin kiinnostunut menemään. Näin tästä tapahtuman facebookissa ja todellakin tahdon lähteä testaamaan tai ainakin edes katsomaan millainen tapahtuma on kyseessä.

koko maaliskuu // pakkailua
Vaikka asuntoa ei ole vielä tiedossa pakkaaminen on silti aloitettava. Toivotaan kuitenkin, että asunto löytyy viimeistään kuun lopussa, sillä en tahtoisi muuttaa takaisin äidin nurkkiin.


Onko sinulla paljonkin suunnitelmia maaliskuulle?


Muista seurata blogia myös Facebookissa, Bloglocinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog), jotta pysyt kärryillä blogini tapahtumista!

1 kommentti:

  1. I like to keep my options open, joten mulla ei ole suuria suunitelmia, parit treffit, hammaslääkäri, veroilmoituksen täyttö :D

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset