VUODEN 2019 TAVOITTEET

Vuosi 2019 lähti itsellani käyntiin hyvässä seurassa sekä myös työn teolla. Ensimmäisen päivän sain viettää onneksi vapaalla, mutta siitä seuraavat päivät olenkin ollut töissä - kuten eilisen. Pieni erilainen tunnelma on ilmassa tälle vuodella ja toivon vaistoni olevan oikeassa siinä, että tästä tulee suht hyvä vuosi.
Viime vuonna minulta tuli suht tähän aikaan postaus jossa olin listannut lupauksia, tavoitteita ja periaatteita tulevalle vuodelle. Nyt ajattelin tehdä saman, mutta vain tavoitteiden kanssa. Olen nimittäin itse huomannut, että lupaukset ovat itselleni vaikeampia toteuttaa. Tiedän nimittäin se, jos lupaa jotain niin se on toteutettava. Lupaukset tuovat minunlaiselleni stressipallolle lisää stressiä. Siks vain tavoitteita tälle vuodelle, sekä pieni selitys niistä.

TAVOITTEENI
----
muutto ennen huhtikuuta
Olen jo maininnut, että asuntoomme on tulossa putkiremontti huhtikuun loppupuolella ja olin hyvin innoissani ilmoituksesta. Miksi? Koska oikeasti olen alkanut vihaamaan tätä yksiötä. Jo ensimmäisen vuoden jälkeen kyllästyin rumiin keittiön seinälaattoihin ja aloin karttamaan vessassa olemista kellertävien seinien vuoksi sekä todella vanhan kylpyammeen takia.
Huhtikuu tulee nopeaa vauhtia ja muutto olisi parasta tehdä ennen kuin tuo kuukausi edes alkaa. Ensin pitäisi saada vain asunto johon muuttaa.

valmistuminen keväällä
Tarkoitukseni on kyllä valmistua ajallaan, mutta en oikein enää luota koulujen henkilökuntaan. Lukiossani ollut opo kun myös ilmoitti hyvissä ajoin - kuukausi ennen valmistumista - että minulta puuttui kolme kurssia. Tahdon valmistua keväällä, mutta koska koulumme on muutenkin tällä hetkellä sekaisin niin en tahdo pettyä jos opintoni venyvät opettajien toilailuiden takia.

matkustaminen muuallekin kuin Ruotsiin
Maaliskuulle on jo buukattu matka Tukholmaan - se tosin on työkeikka - joten tahdon jonnekin muuallekin matkustaa. Mielessäni on ollut viimeiset kaksi vuotta, että tahtoisin vierailla jälleen Kööppenhaminassa, mutta Lontookin kiehtoo. En tahdo vuoden lopussa pettyä jos en pääse muualla vierailemaan, siksi tavoitteena se kuulostaa paremmalta.

julkaise ainakin 2 videota kuukaudessa
Tahti oli hyvä tuossa marraskuun alla, mutta huomasin saavani pientä stressiä siitä kun mielessäni pieni ääni huusi; "sinun on nyt julkaistava video kun tahti on näin hyvä!" Tahdon tehdä videoita, mutta ne yleensä jäävät tekemättä asuntomme pienen koon vuoksi. On hyvin vaikea kuvata videota kun toinen pelaa tai katsoo sarjaa vieressä.

vähennä makean syöntiä
Viime vuonna otin  tehtäväksi lopettaa maitotuotteet. Onnistuin sen verran, että käytän maitoa ainoastaan kahvissa ja välillä ruoan kanssa. Nyt ajattelin ottaa tavoitteeksi itselleni hankalamman aiheen eli makean. Tarkemmin ehkä suklaa. Itselläni on todella paha maken himo, makeahammas, miksi sitä nyt tahtookaan kutsua. Niinkään se syönti ei näy kehossani, mutta jossain vaiheessa elämää se voi. Varsinkin näin parikymppisenä tehdyt valinnat tulevat näkymään parin kymmenen vuoden päästä. Tahdon vähentää myös tätä sen vuoksi, että oma makean himoni vaikuttaa siihen, että myös Rille syö enemmän sokeria, joka puolestaan vaikuttaa hänen kehoonsa enemmän kuin minun.

2 kertaa kuussa treffipäivä
Koska vietän hyvin paljon aikaa töissä ja se on väsyttävää duunia, niin päätimme että olisi hyvä pitää treffipäivä. Aina en jaksa töiden jälkeen edes keskustella Rillen kanssa ja usein ne vapaapäivät menevät minulla omissa oloissa, omia juttuja tehden. Kuten tämä päivä. Treffipäivä olisi hyvä, sillä silloin pääsee myös toisellakin tavalla ulos asunnosta. Olemme päättäneet jo ensimmäisen treffipäivän sekä aktiviteetin.

bujoile uudella tavalla
Viimeiset kaksi vuotta, mitä olen bujoa nyt rustaillut ovat olleet hiukan... Noh sellaisia, että tehdään nyt tätä kun se on kerran "muotia". Joulukuussa päädyin enemmän tonkimaan netin syövereitä ja sain ns. valaistuksen siitä miltä tahdon oman bujoni näyttävän, mitä tahdon sen olevan. Aikaisemmin se on ollut kalenteri ja sellainen jolla on seurannut - todella huonosti - omia tapojani. Tänä vuonna yritän tehdä omasta bujostani enemmän taiteellisen projektin, päiväkirjan jota voin sitten myöhemmin lueskella ja muistella tätä vuotta.

be more spiritual
Olen aina ollut kiinnostunut kaikseta hengellisestä ja hiukan sellaisesta taikuuteen liittyvistä asioista. Meditointi oli rauhoittavaa ja ihanaa, mutta sen myötä olen myös kääntynyt jälleen taroit korttieni pariin - jotka pitäisi varmasti päivittää. Olen etsinyt tietoa kristalleista sekä katsellut enemmän kuuta, joka on aina ollut kiehtovin asia minulle tässä universumissa. Tänään esimerkiksi vuoden ensimmäinen uusikuu nousee taivaalle.

BLOGISTA
----

Jos huomasitten niin ulkoasu on muuttunut täysin. Ihmeessä tutkiskele ja kerro mitä mieltä olet uudesta ulkoasusta. Nimi myös vaihtui hiukan. Ei kauheasti. Kutsun edelleen blogia lyhenteellä pauline, mutta lisäsin sanat hairdressers chronicles nimeen. Tahdon edelleen julkaista postauksia laidasta laitaan, mutta ymmärsin, että blogi painottuu kuitenkin minuun, opiskeluihini ja uraani. Mikä minusta on tulossa? Kampaaja. Hiukset ovat osa elämääni nykyään monella eri tasolla ja se tulee näkymään täällä blogissa enemmän ja enemmän. Tahdon kuitenkin julkaista kaikesta muustakin, so don't worry.

Päädyin myös lisäämään ylös aivan uusille lukijoille oman nurkkauksensa, jotta he saisivat paremman käsityksen siitä minkälainen tämä blogi on. Näet myös itse sieltä, mitä tarkoitan näillä muutoksilla. Sinne kun olen listannut postaukset joiden aiheet ovat sellaisia, joita tahdon rustailla enemmän.

Pohdin näitä asioita hyvin pitkään ja päätin tehdä nämä muutokset, sillä ne tuntuivat oikealta. Päivämäärä ei ole myös sattumaa, sillä blogi täyttää tänään kaksi vuotta! Mikä olisikaan siis täydellisempi päivä muokata blogia enemmän kuin sen vuosipäivä. Onnea pauline!

---
Huomiselle ajattelin julkaista postauksen, jossa aiheena olisi tämän vuoden bujo. Kannattaa siis olla tarkkana.


Muista käydä seuraamassa myös blogin facebook sivuja Pauline sekä instagram tiliä @paulinetheblog!

5 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat tässä postauksessa! <3 Nää tavoitteetkin kuulostaa hyvältä, osa sopis mullekin tosi hyvin! :) Noi treffipäivät pitäis ottaa käyttöön kun tuntuu että kaikki pimeä aika tulee oltua vaan kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :3
   Siks ehdotin treffipäivää, kun nyt yhteinen aika on tullu vietettyy joko sohvalla tai ruokaostoksilla ja se ei ole terveellistä suhteelle tai edes omalle elämälle.

   Poista
 2. Paljon onnea blogin syntymäpäivän johdosta! Mullakin täyttää blogi ensi viikolla kaksi vuotta enkä ikinä muista, että meidän blogeilla on synttärit näin lähekkäin :D

  Mullakin on aina ihan kamala sokerinhimo ja just suklaa on se pahin houkutus. Pitää ehdottomasti sitäkin vähentää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja aikaiset onnittelut sunkin blogille! Sitä kyllä tuppaa välillä unohtumaan xD
   Makean luopuminen kuulostaa kyllä helpolta, mutta sitten kun puhutaan siitä suklaasta niin se onkin vaikeampi juttu

   Poista
 3. Hyviä tavoitteita!
  Itselläkin kyllä pitäisi vähentää tuota makean syöntiä, heh. :D
  Treffipäivä kuulostaa ihanalta idealta. Me ollaan ihan sattumalta tässä alkuvuodesta käyty poikaystävän kanssa enemmän ulkona esim. leffassa, kahvilassa, syömässä tai muuten vain jossain kaupungilla ja se on kyllä ollu kivaa vaihtelua sille, että usein vain tulee hengailtua jomman kumman kotona. :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset