BLOGGAUS TAVOITTEET | TAMMIKUU

Tämä oli sellainen ns. "postaus sarja", josta itse pidin viime vuonna hyvin paljon ja ajattelin pitää tämän tänäkin vuonna. Tässä on ihan kiva katsella, minkälaisia mietteitä itsellä on kuukauden alussa bloggaamisen suhteen sekä kuun lopussa voi sitten lukaista, että menikö niin miten oli ajatellut tai suunnitellut. Välillä näitä ajatuksia on kiva jakaa. Varsinkin kun tämä bloggaaminen nyt sattuu olemaan oma harrastus ja kuulumaan omaan arkeen. 

kirjoittaminen
Kun aiheeksi otetaan nyt tekstin tuottaminen niin voin sanoa, että pääni lyö aikalailla tyhjää. Aiheita minulla on kyllä mielessä, mutta niinkään en saa kunnolla sanotuksi, mitä tahdon. En pidä tätä sellaisena tavanomaisena lukkona, joka yleensä syntyy kun kirjoittaminen ei onnistu. En ärsyynny nimittäin samalla tavalla kun tekstin tuottaminen tuo hankaluuksia. Mielessäni liikkuu nimittäin tällä hetkellä hyvin paljon asioita ja on hankala sopeutua uuteen arkeen, kun tiedän etten voi hengähtää omassa kodissani. Nyt viittaan siihen tulevaan putkiremonttiin. Olen sinut asian kanssa, sillä tiedän tekstin kyllä tulevan ulos, kun se haluaa. Kuten esimerkiksi tämän postauksen kanssa.

sisältö
Koska on jäänyt pieneen varjoon tässä parin kuukauden aikana niin ajatelin ottaa härkää sarvista tässä kuussa ja lisätä niitä hiukan tänne blogin puolelle. Puhun nyt muoti ja kauneus aiheisista postauksista. Kaksi postausta minulla on jo mielessä, jotka tahtoisin toteuttaa. Molemmat ovat onneksi eri kategoriaa. Ajatuksena olisi nyt tässä kuussa panostaa enemmän noihin aiheisiin.

valouvaaminen
Tyyli kuvien suhteen on alkanut jo pikkuhiljaa löytymään. Tällä hetkellä ainoa ongelma on, että toivoisin uutta kameraa, jolla saada hiukan parempilaatuisia kuvia. Se onkin seuraava iso ostos listallani, jonka yritän ostaa itselleni syntymäpäivälahjaksi. Vaikka Rillen mielestä se onkin tylsä ja hiukan outokin harrastus niin itse nautin valokuvaamisesta. Kuvat ovat siis todella hyvät, mutta varustus kaipaa suurtakin päivitystä.

kuukauden lausahdus
"Relax, wild one, it's not your job to be everything everyone needs and you don't have to be impressive to be loved. Stop trying so hard. Just show up and be present, fully alive and real with the world around you. That's enough!" -- Brooke Hampton

sosiaalinen media
twitch: 531 kommentti:

  1. Voisin ottaa jokaisen sun tavoitteen myös omaan blogiin! :) Toi kirjoittaminen on mulle jotenkin tosi vaikeeta kun olis sanottavaa, mutta ajatuksia ei osaa muotoilla järkeviksi lauseiksi! Tosi turhauttavaa! :(

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset