TEHTÄVÄLISTA VIIKOLLE 46


#1 prioriteettini tällä viikolla ...
Keskittyä ikuisuus projektiini romaanini kanssa. Olen nyt viimeset kahdeksan vuotta työstänyt yhtä teostani ja se on muuttanut muotoaan liiankin monta kertaa. Nytkin tällä hetkellä muokkailen uudemman kerran tarinan alkua, joka on aina tuntunut yhdeltä sekasorrolta. Päätin myös epäilyksistäni huolimatta julkaista tarinaa jälleen Wattpadiin, josta sen voit käydä katsomassa ja kertoa, jos itseäsi jäi askarruttamaan joku asia tarinan kulussa.

tahdon tehdä vähemmän ...
Asioita jotka tuottavat ahdistusta. Viime viikolla tunsin olevani hyvin jumissa elämässä ja minua oikeasti alkoi pelottamaan että joudun tekemään sellaista loppuelämäni jota en tahdo. Josta en tunnu saavani sitä henkistä tyydytystä. Tahdon myös tehdä vähemmän asioita, jotka väsyttävät minua niin henkisesti kuin fyysisesti. Olen huomannut että muutama ajattelee, kun olen nuori niin jaksan tehdä enemmän ja koska olen syntynyt tekniikan kulta-aikoina osaan myös käsitellä kaikkia vempaimia ja ohjelmia vaikka en olisi niistä koskaan kuullutkaan. 

tahdon tehdä enemmän ...
Asioita, joista oikeasti nautin; kuten kirjoittaminen, valokuvaaminen sekä videoiden teko. Tahdon päästä taas siihen makuun, mitä on tehdä näitä asioita kuin antaa jonkun/jonkin tukahduttaa ne. Uuvuttaa minut.

tällä viikolla tahdon tuntea ...
Inspiraatiota. Niin valokuvaamisen kuin kirjoittamisen suhteen sekä uskallusta kuvata jälleen videoita. Tai ehkä se on pikemminkin jaksamista, sillä aina kun mietin; "Nyt voisi kuvata videon", ajatusta seuraa sanat "Näääääääh."

tunteakseni näin aion ...
Ottaa kaiketi itseäni vain niskasta kiinni ja toimia. Eihän sitä muuten saa mitään aikaiseksi.

jos jään jumiin muistan vain ...
Kun pääsen vauhtiin tunne on päätä huimaava.

Miten itse täyttäisit nämä lausahdukset loppuun tämä viikko mielessäsi?


HEI! Muista käydä seuraamassa blogia Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset