TESTASIN $1.80 METODIA ... MITÄ TAPAHTUI?

Tästä on oikeastaan jo pari kuukautta, mutta tavanomaisesti netin syövereitä selaillessani törmäsin tällaiseen metodiin kuin $1.80 method by Gary Vaynerchuk. Totta kai kiinnostuin  tästä samantien, mutta aivan heti en lähtenyt tätä kokeilemaan, sillä aikaa minulla ei silloin käynnissä olevien opiskeluiden takia oikein ollut keskittyä tällaiseen "kokeiluun". 

Kuten tiedämme sitoutuminen instagramiin on kaikista tärkein asia, mitä tulee oman tilin kasvattamiseen. Siihen myös kuuluu paljon enemmän tekemistä kuin ainoastaan oman feedin aktiivisena pitäminen. Minä kun tykkään testailla ja tutkia tällaisia someen liittyviä asioita - varsinkin instagramiin liittyviä - päätin ottaa tämän kokeiluun. Joten viikon ajan minä ja tämä $1.80 metodi olimme siis parhaimpia ystäviä.

mikä ihme on $1.80 metodi?
Tämän metodin juju on siinä, että valitset kymmenen hastagia, jotka sopivat oman tilisi teemaan. Noista jokaisesta kymmenestä hastagistä jätät oikeasti kunnollisen kommentin, yksi kokonainen virke ainakin, jokaiseen yhdeksään ensimmäiseen kuvaan. Jep, tämä tarkoittaa 90 kommenttia joka päivä. Vaikka kannustankin pitkien, syvällisten ja tarkoituksellisten kommenttien jättämistä en usko jättäneeni 90 kommenttia päivässä, mutta yritystä oli ainakin. Itseään kun ei saa pakkottaa kirjoittamaan kommentteja. Varsinkin jos siitä syntyy haastavaa.

mitä tapahtui?
Vasemmalla oleva kuva näyttää toiminnan instagram tililläni juuri sinä päivänä kun päätin lähteä kokeilemaan tätä metodia. Huomaa, että toiminta on hyvin tasaista ja ainoastaan kuvan julkaistessa tapahtumaa on hiukan enemmän.

Oikealla puolestaan on toiminta tuon viikon jälkeen ja ero on kyllä huomattava. Toiminta on kaksinkertaistunut!asioita mitä tajusin metodin aikana
Mutta oikeasti; 90 kommenttia on todella paljon. Itse lisäsin tämän kommentoinnin vain tavanomaiseen instagram selailuuni. Mikä tarkoittaa siis, että kirjoitin kommentteja päivän aikana, aina silloin kun oli aikaa. Huomasin myös, että paras tapa jos tahtoo kasvattaa oman instagramin näkyvyyttä on käyttää 5-10 minuuttia kommentointiin ja tykkäilyyn ennen kuin julkaisee itse kuvan.

Kun valitsin hashtagejä katsoin, ettei niissä ollut liikaa kuvia jo valmiiksi ja että ne olisivat sellaisia, jotka voisin lisätä omiin kuviini. Valitsin siis hashtagit kohderyhmäni mielessä.

[ s e u r a a    i n s t a s s a ]
Tämä oli oikeastaan ihan hauska testaus, sillä löysin itselleni oikeasti kiinnostaviakin, inspiroivia instagram tilejä ja olen alkanut löytämään itselleni omanlaisen tyylin instagramiin. Instagramiin julkaisun kun kuuluisi olla hauskaa, miellyttävää. Ei stressaavaa. Numeroita on aina kiva katsoa, varsinkin jos ne nousevat, mutta en suosittele tekemään sitä, jos se tuottaa liikaa pään vaivaa.

Paras vinkki minkä voin antaa tämän metodin testaamisen jälkeen instagramiin liittyen on; Pysy uskollisena itsellesi, se on tärkein asia jotta "menestyisit" instagramissa.


Oletko itse kokeillut tai kuullut tästä $1.80 metodia?
Kaipaatko lisää bloggaus vinkkejä?

Muista seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset