IHKA OMA PODCAST | KAHVITAUKO

Viime syksynä päädyin ostamaan mikrofonin itselleni ajatuksissani montakin suunnitelmaa. Halusin tehdä ASMR videoita (joka sinänsä hiukan kuoli kahteen videoon pikkuisen yksiömme vuoksi) paremman äänenlaadun takia twitch livejä varten sekä podcastit.

Podcastit ovat viimeisen vuoden aikana olleet suuressa suosiossa ja itse olen myös niitä kuunnellut. Omia lemppareitani ovat olleet Huorapuutarha sekä Potterless. Löysin myös hetki sitten hyvinkin hauskan podcastin soundcloudista kuin SUU PUHTAAKS, jonka suosittelen käydä kuuntelemassa. Podcastit ovat olleet ihanaa vaihtelua tämän kaiken kiireen keskellä ja ennen kaikkea hyvä lisä ottaa youtube videoiden sijasta aamurutiiniin. Sitä voi sählätä samaan aikaan, kun kuuntelee toisten jorinoita maan ja taivaan välisistä asioista.

Olen siis pitkään miettinyt oman podcastin aloittamista ja nyt näin lomalla kun aikaa on ollut paremmin miettiä asioita keksin nimen, aiheita ja oikeasti sen tarkoituksen omalle podcastilleni. 

Kahvitauko sai nimensä yksinkertaisesti omasta intohimostani tätä ihanaa juomaa kohtaan. Jos huomasit perjantaina julkaisin intron podcastilleni, jossa kerroin lyhykäisyydessään, minkälaisesta podcastista on oikein kyse. Ensimmäisessä jaksossa kerron muutamalla sanalla miksi jälleen uusi podcast täytyi luoda, joten en tässä ala sitä selittelemään muuta kuin näillä sanoilla; pidän puhumisesta.

Pitkien löpinöiden jälkeen päästän sinut nyt nauttimaan ensimmäisestä, oudohkon lyhyestä, kahvitauko jaksosta. Jatkossa koitan tehdä niitä ainakin 30 minuutin kestäviä jorinoita, mutta näin alussa halusin lähteä hiukan kepeästi liikkeelle. Itse tunnustella, miltä tämä pölöttäminen pelkkään mikrofoniin ilman kameraa tuntuu. Sitä kun olen viimeksi tehnyt neljä vuotta sitten.


Jos sinulla on jotain ehdotuksia aiheiksi podcastiin vapaasti voit tämän postauksen kommentteihin niitä heitellä.
Muista käydä seuraamassa blogia Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

4 kommenttia:

 1. Jee! Ihan mahtava idea, ei liian pitkä podcast, vaan juuri sopivan pituinen vaikkapa kahvi- tai lounastauolle. :) Täällä ainakin yksi kuuntelija! ♥

  VastaaPoista
 2. Oi että miten ihana idea, laitoin heti seurantaan ja alan kuuntelemaan unohtuneet unelmat -jaksoa! Uusia podcasteja on aina niin mukava löytää ja varsinkin mielenkiintoisia sellaisia. Sulla on kans niin ihana puheääni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :D
   Kiitos :3 oon aina hiukan ääntäni hävennyt, mutta varmasti kaikki on, tosin nyt parin viime vuoden aikana oon alkanut tykästymään tähän hiukan "naiiviin ääneeni" :p

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset