10 IDIOOTTIVARMAA TAPAA NÄYTTÄÄ AINA TYYLIKKÄÄLTÄ

Kuten ajaton muoti ikoni Coco Chanel niin kaunopuheisesti sen sanoi; "Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman." Se on oikeasti totta, kun näytät tyylikkäältä voit jättää itsestäsi pysyvän vaikutuksen ihmisiin. Olen aina ollut kiinnostunut muodista ja haaveilin jopa pienenä "Muodin huipulle" ohjelmaan osallistumisesta - ompelu ei kuitenkaan loppujen lopuksi herättänyt niin suurta kiinnostusta. Mitä olen itsenäisesti muotia tutkinut, ja aihetta käsittelimme jopa hiuskoulussa, olen huomannut että pukeutumalla siististi voi auttaa ihmisiä työelämässä ja ennen kaikkea kohottamaan itsetuntoa.

Valitettavasti suurin osa ajattelee, että tällainen ainainen tyylikäs tyyli kaipaa kaapin täydeltä Chanel, Gucci ja Louis Vuitton vaatteita. Eihän näiden vaatebrändien vaatekappaleissa ole mitään vikaa, omaan kokoelmaan olisi ihana saada LV:tä, mutta tuo ajatus on todellinen harhakuva. Muutamalla pikku askeleella, jotka eivät edes välttämättä paljoa rahaa tarvitse, mutta aikaa ja pientä vaivannäköä kyllä, voit saada aina sen pienen loppusilauksen tähän tyylikkääseen lookkiin.

pidä huoli kynsistä ja ihosta
Hyvin hoidettu iho sekä kynnet luovat, mitä parhaimman pohjan upealle meikille sekä kynsilakalle, mutta antavat myös mahdollisuuden näyttää upealta ilman näitä kosmetiikkoja. Kun rasvaat ihoasi ja pidät kyntesi siistinä mahdollistat myös niiden ns. terveenä pysymisen. Harkitse käyttöön kosteutusvoidetta, jossa on aurinkosuoja, jotta ihosi pysyy kosteutettuna sekä turvassa auringon vaurioilta. Itse suosittelen myös käyttämään kasvonaamiota tai tekemään kasvokuorinnan kerran viikossa. Mitä taas kynsiin tulee sinun ei tarvitse pitää niitä maalattuina 24/7. Sinun ei myöskään tarvitse käydä ammattilaisen hoteissa. Itse suosittelen ostamaan kynsinauhaöljyn sekä rasvaamaan käsiä aina kun tarpeellista. Kun puolestaan käytät kynsilakkaa pidä huoli, että poistat sen heti kun lakka alkaa rapistumaan.

huulikiilto tai huulipuna
Huulikiillon ja huulipunan kuuluisi olla enemminkin asuste kuin osa meikkiä - nämä voivat lisätä hiukan väriä lookkiin, kirkastaa olemustasi sekä jopa antaa balancia koko asukokonaisuudellesi. Kun sinulla on rohkea väri huulilla, kuten klassinen punainen, pidä muu meikkisi hyvin kevyenä, jotta huulesi todella näkyvät. Jos rohkeat ja räikeät värit eivät ole juttusi kokeile sävytettyä huulikiiltoa viimeistelläksesi lookkisi. Itse olen tällä hetkellä ihastunut ihan normaaliin huulikiiltoon ilman minkäänlaisia erikoisuuksia.

jätä aina aikaa ripsarille ja peitevoiteelle
Jos sinulla ei ole aikaa tehdä koko meikkiä katso, että sinulla olisi edes aikaa laittaa hiukan peitevoidetta sekä ripsiväriä. Levitä peitevoidetta piilottaaksesi tummat silmänaluset, finnit sekä muutkin "värivirheet", jotta ihosi olisi ns. flawless ja lopuksi lisää hiukan ripsiväriä, jotta silmäsi näyttäisivät virkeiltä.

täytä kulmakarvat
Kulmakarvat ovat kasvojen kehykset ja hyvin tehdyt kulmat voivat auttaa tasapainottamaan kasvonpiirteitäsi. Kulmat voivat myös tehdä suuren eron koko meikkilookissasi. Kulmakarvojen täyttäminen sekä muotoilu on helppo tapa lisätä ulottuvuutta sekä muotoa itse kulmille ja oikein tehtynä se on myös nopeaa. 

laita hiuksesi
Sotkuisella kuontalolla on hyvin vaikea saada siistiä ja tyylikästä lookkia aikaiseksi. Laita aina hiuksesi, kun lähdet talosta. Kuivaaminen ja stailaaminen voi viedä todella paljon aikaa aamulla ja jos sinulla ei sitä ole tai olet vain laiskalla tuulella harkitse kuivasahmpoon käyttöä. Kuivashampoo kun voi lisätä jopa volyymia sekä tekstuuria hiuksiisi, joten sinulla ei tule koskaan olemaan huonoa hiuspäivää! Jos sinulla ei ole kauheasti aikaa stailata hiuksiasi kokeile päivittää poninhätälookkia käyttämällä kuivashampoota sekä pientä tupeerausta tai vaihtoehtoisesti pistä hiuksesi suloiselle ballerina nutturalle.

kanna aina mukana aurinkolaseja
Et voi näyttää siistiltä ja elegantilta jos siristelet silmiäsi aurinkoisena päivänä. Lisänä vielä yksi etu; jos sinulla ei ole ollut aikaa meikata voit hyvin peittää väsyneet silmäsi lempiaurinkolaseillasi. Yritä pitää yhdet parit aina mukana, käden ulottuvilla, näyttääksesi tyylikkäältä liikenteessä. Et voi koskaan näyttää typerältä ajattomien kehysten kanssa kuten Ray-Banien.

[ o u t f i t ]
huppari - mens h&m
donitsi ponnari - h&m

investoi laatuun, mitä tulee neutraaleihin väreihin
Investoimalla kouralliseen laadukkauta vaatteita kuten bleiserit, kengät ja villapaidat voit näyttää tyylikkäältä, joka päivä pienelläkin vaivannäöllä. Kun shoppailet näitä vaatteita pitäydä neutraaleissa väreissä kuten laivastonsininen, musta, beige ja harmaa. Nämä värit nimittäin sopivat melkeinpä kaiken kanssa ja niistä saa hyvän pohjan pienelle värikkyydelle. Jotta saisit kaiken irti tästä investoinnistasi valitse sellaisia vaatteita, asusteita, jotka voi parittaa todella monen muun vaatteen sekä asusteen kanssa, joita sinulla on kaapissa jo valmiiksi.

huomioi istuvuus
Istuvuus voi joko tehdä asustasi täydellisen tai rikkoa sen. Luota minuun kun sanon tämän, sillä monta vuotta käytin kaksi kokoa liian isoja vaatteita eikä se näyttänyt hyvältä. Nyt ainakin kun vanhoja kuvia katselen. Juuri täydellisesti istuvia vaatteita on kuitenkin hankala löytää. Varsinkin kun naisten koot vaihtelevat eri kaupoissa. Paras tapa, mitä tehdä löytääkseen täydellisesti istuvia vaatteita on yksinkertaisesti olla katsomatta itse kokoa, osta isompi koko ja käy ompelijalla muokkaamassa vaate juuri sinulle sopivaksi.

tummat "washed jeans"
Kun annetaan se vaihtoehto valita joko tummat "washed" farkut ja vaaleat "washed" farkut aina valitse tummat. Tummat farkut näyttävät enemmän hiotuilta ja tyylikkäiltä kuin vaaleat, jotka tuppaavat näyttämään hyvin arkisilta. Vältä leveälahkeisia farkkuja ja valitse mieluummin "skinny jeans" tai "slim legged" farkut, sillä nämä näyttävät modernimmilta ja sopivat melkein minkä tahansa kenkäparin kanssa.

Stailaa lookkisi
Voit lisätä pientä extra stailia lookkiisi virheettömän lopputuloksen saamiseksi lisäämällä asusteita tai jopa käyttämällä extra rahaa. Käärimällä lahkeita ja vetämällä bleiserin hihoja ylemmäs ovat hyviä pikku yksityiskohtia, jotka voivat muuttaa tylsänkin asukokonaisuuden muistettavaksi, huomaa-tämä lookiksi.

Tyylikkään lookkin ei tarvitse oikeasti maksaa maltaita etkä tarvitse stailistia voidaksesi olla tyyllikkään näköinen. Aikaakaan tähän ei tarvitse kuluttaa, mutta vaivannäköä tähän on nähtävä joka päivä edes pikkuisen. Sekin mikä on tyylikästä ei tarvitse olla juuri sitä mitä media tai ystävä sinulle sanoo. Voit itse sen määrittää. Itse kuitenkin koen, oli tyylisi millainen tahansa, jos tahdot näyttää upealta, tyylikkäältä sinun on noudatettava edes osaa näistä asioista, jottet näyttäisi roskiksesta nousseelta. 

Mitkä on omat idioottivarmat tapasi tyylikkyyden suhteen?

Muista seurata blogia myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset