GIYA2623
Viime vuonna tuli tehtyä tällainen samanlainen postaus, joten ajattelin että nyt olisi ihan kiva tehdä uusi, sillä toiveet eivät ole ihan samat. Edellisestä listasta muutama saatinkin hankittua ja pari on muuttanut hiukan muotoaan.

IMG_1506

black belt and bag // En ole koskaan oikeastaan ollut vyöihmisiä, mutta nyt on tullut käytettyä yhden pikkuisen liian isojen farkkujen kanssa vyötä, joka ei omasta mielestäni kauhean kaunis ole. En tiedä, miksi päähäni on juurtunut ajatus että vyön käyttäminen on uncool juttu. Kukaan ei ole koskaan niin väittänyt tai sanonut ja silti minusta aina tuntuu "nololta" kun käytän vyötä. Ehkä se johtuu jopa siitä rumasta vyöstä. Metsästyksessä on siis musta vyö, ihan vain koska tahdon päästä eroon tällaisista "teini" ajatuksista.
Yksinkertainen, musta laukku on myös etsinnässä, sillä joskus olisi kiva käyttää muutakin kuin reppua. Valkoinen laukku löytyy, mutta se on ehkä pikkuisen liian juhlava moneenkin paikkaan.

high wellies // Minulla ei ole ollut kumisaappaita sitten ala-asteen jälkeen ja jo silloin niiden käyttäminen tuntui nöyryyttävältä. Taas tahdon päästä tästä ajatuksesta eroon, sillä mitään "noloa" ei ole siinä, ettei tahdo kastua. On ärsyttävää kulkea koulussa märissä sukissa ja ainahan ne kengät voi vaihtaa ja kumpparit heittää kaappiin.

yellow raincoat // Olen oikeastaan himoinnut keltaista sadetakkia vuosia, mutten ole ostanut, sillä se maksaa yli 50 euroa. Opiskelijabudjetilla tuollaisia juttuja ei oikein osteta. Kaverini sanoi kuitenkin hyvin; "Ostatko mieluummin sen 50 euron sadetakin, joka kestää kymmenen vuotta vai joka vuosi uuden sateenvarjon?" Siinä oli järkeviä sanoja, joita miettii aivan liian harvoin.

fall colored sweater // Yläasteella olin villapaitojen sekä college paitojen rakastaja, mutta luovuin melkeinpä kaikista kun halusin alkaa käyttämään itselleni sopivia vaatteita. Silloin kun tuli käytettyä pari kokoa liian isoja. Osan pois antaminen harmittaa, osan ei, mutta nyt kaipaan niitä jotka olivat ruskan sävyisiä. Nyt pitää metsästää pari uutta kaappiin. Ainakin tuollainen ns. sinapin värinen on etsinnässä.

   Minkälainen sinun toivelistasi on?


IMG_1391

En omista kollaasin kuvien oikeuksia. Ne on otettu tumblr:sta.