TOIVELISTA SYKSYLLE 2018

GIYA2623
Viime vuonna tuli tehtyä tällainen samanlainen postaus, joten ajattelin että nyt olisi ihan kiva tehdä uusi, sillä toiveet eivät ole ihan samat. Edellisestä listasta muutama saatinkin hankittua ja pari on muuttanut hiukan muotoaan.

IMG_1506

black belt and bag // En ole koskaan oikeastaan ollut vyöihmisiä, mutta nyt on tullut käytettyä yhden pikkuisen liian isojen farkkujen kanssa vyötä, joka ei omasta mielestäni kauhean kaunis ole. En tiedä, miksi päähäni on juurtunut ajatus että vyön käyttäminen on uncool juttu. Kukaan ei ole koskaan niin väittänyt tai sanonut ja silti minusta aina tuntuu "nololta" kun käytän vyötä. Ehkä se johtuu jopa siitä rumasta vyöstä. Metsästyksessä on siis musta vyö, ihan vain koska tahdon päästä eroon tällaisista "teini" ajatuksista.
Yksinkertainen, musta laukku on myös etsinnässä, sillä joskus olisi kiva käyttää muutakin kuin reppua. Valkoinen laukku löytyy, mutta se on ehkä pikkuisen liian juhlava moneenkin paikkaan.

high wellies // Minulla ei ole ollut kumisaappaita sitten ala-asteen jälkeen ja jo silloin niiden käyttäminen tuntui nöyryyttävältä. Taas tahdon päästä tästä ajatuksesta eroon, sillä mitään "noloa" ei ole siinä, ettei tahdo kastua. On ärsyttävää kulkea koulussa märissä sukissa ja ainahan ne kengät voi vaihtaa ja kumpparit heittää kaappiin.

yellow raincoat // Olen oikeastaan himoinnut keltaista sadetakkia vuosia, mutten ole ostanut, sillä se maksaa yli 50 euroa. Opiskelijabudjetilla tuollaisia juttuja ei oikein osteta. Kaverini sanoi kuitenkin hyvin; "Ostatko mieluummin sen 50 euron sadetakin, joka kestää kymmenen vuotta vai joka vuosi uuden sateenvarjon?" Siinä oli järkeviä sanoja, joita miettii aivan liian harvoin.

fall colored sweater // Yläasteella olin villapaitojen sekä college paitojen rakastaja, mutta luovuin melkeinpä kaikista kun halusin alkaa käyttämään itselleni sopivia vaatteita. Silloin kun tuli käytettyä pari kokoa liian isoja. Osan pois antaminen harmittaa, osan ei, mutta nyt kaipaan niitä jotka olivat ruskan sävyisiä. Nyt pitää metsästää pari uutta kaappiin. Ainakin tuollainen ns. sinapin värinen on etsinnässä.

   Minkälainen sinun toivelistasi on?


IMG_1391

En omista kollaasin kuvien oikeuksia. Ne on otettu tumblr:sta.


8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja sun listalla! Tuollaiset syksyiset neuleet ovat aivan ihania, sellainen on myös minun toivelistallani! Etsin itsekin myös vyötä, mutta ehkä vähän päinvastaisesta syystä - olen ihan viimeaikoina omaksunut ne asusteeksi ja kivaksi piristykseksi asuun, nyt tarvitsen lisää erilaisia vöitä varastoon!

  www.uimahyppaajanpaivakirja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että voisin yrittää lisätä vyön ihan asusteeksi. Musta vyö olisi siihen omasta mielestäni paras vaihtoehto, ainakin tällä hetkellä kun mikään muu väri ei taida sopia vaateiden sävyyn xD

   Poista
 2. Mulla on ollu aikasemmin ihan sama juttu vöiden kanssa! Jossain vaiheessa en tainnu omistaa yhtäkään vyötä, mutta nyt oon ainakin sen yhden kivan mustan löytäny. Neuleet ja villapaidat on munki toivelistalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla etten oo ainoa tän jutun kanssa xD

   Poista
 3. Sä oot saanut kooyyua ihanan syksyisiä toiveita 😍 Mä en edes mieti koko toivelistaa syksylle vaikkakin suustani kuuluu yleensä "haluan uuden takin. Haluan ylipolven saappaat! Tarvitsen sitä tätä ja tuota" 😄 Mä itsekin himoitsen uutta tyylikkäämpää vyötä sekä syksyisiä neuleita, jotka jäävät multa aina käyttämättä. 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on aina tapana haluta ihan liikaa juttuja (enimmäkseen just vaatteita) mut aattelin ainaki tällasen pikku listauksen auttavan siinä, et tiedän itse mitkä on sellasia tärkeimpiä. Toi vyö esim. ei nyt oo niin tärkee, mutta kumpparit olis hyödyllinen ostos :D

   Poista
 4. Sadetakki ois kyllä niin ihana ja kätevä! Varsinkin kouluun sateella pyöräillessä kun ei voi käyttää sateenvarjoa samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä tarvis aina valkata sellasta laukkua jonne satikka mahtuu, jos siis on sellanen kokoon menevä. Ärsyttävintä on kuitenkin sen kuivumaan laittaminen. Kaikkialla se vie ihan liikaa tilaa ja märkänä sitä ei kasaan viiti laittaa

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset