12x MITEN PYSYÄ INSPIROITUNEENA

AMHV2432
Nyt on ollut sellainen ajan jakso itselläni, ettei minkäänlaista inspiraatiota tunnu olevan. On tullut puhuttua muutaman bloggaajan kanssa asiasta, kuten myös isäpuoleni kanssa, joka myös tekee ns. luovaa työtä - tatuointeja. Inspiraatio on ollut hukassa siis aika monella. Viime kuussa tuli annettua muutama idea postauksiin, mutta pelkästään se idea ei elvytä inspiraatiota. Päädyin siis listaamaan asioita, jotka itse olen kokenut hyväksi avuksi, kun inspiraatio on alkanut pakata laukkujaan, mutta itse tahtoisi vain luoda.

Viime vuonna tuli myös kirjoitettua tämän tyyppinen postaus, joten kannattaa sekin käydä lukaisemassa. Linkin postaukseen löydät rullaamalla vain alas.

FMGM4350
PNKT3000
PYSY TERVEENÄ
Juo lasi vettä aamulla. Paras on vielä jos juot sen ennen aamupalan tai edes aamukahvin nauttimista. Se edistää ruuansulatusta, joka on hyvksi keholle.

Liiku ja hikoile. Päivittäinen liikunta lisää energiaasi, nostattaa mielialaasi ja lievittää stressiä. Adrenaliinin nostattaminen on myös todella hyvä idea, jonka itse olen huomannut tehoavan pelaamisen avulla.

Nuku. Kun saat tarpeeksi lepoa, saat energiaa jaksaa tehdä asioita joista pidät. Olen myös itse huomannut, että parhaat ideat syntyvät joko ennen nukahtamista, nukkuessa tai herättyäni. Siksipä pidän sängyn vierellä vihkoa, johon listaan kaikki ajatukset.

SUUNNITTELE PÄIVÄSI
TOP 3 tehtäviä. Heti aamulla tee lista, jossa on kolme asiaa, jotka tahdot päivän aikana suorittaa.

Muista 50/10 sääntö. Työskentele yhden tärkeän tehtävän parissa 50 minuuttia ja pidä sitten 10 minuutin tauko. Näin pysyt hereillä ja jaksat paremmin.

Mieti päivittäin. Lopeta päiväsi 10 minuutin pohdiskeluun ja itsearviointiin. Mitä olisit voinut tehdä toisin? Missä kaipaat parannettavaa? Oliko hyvä jättää roskien vienti seuraavalle päivälle?

XVDD2336
RNPJ8526
JATKA OPPIMISTA KOULUNKIN LOPUTTUA
Lue. Lukeminen lisää tietoa joka puolestaan pitää sinut inspiroituneena. Se myös parantaa kielenkäyttöä, sanavarastoa, että opettaa eri kulttuureista.

Etsi tietoa. Erilaisten tutoriaalien katselu ja ylipäätänsä tiedon hankkiminen lisää valmiuttasi elämään.

Brainstorm! Tee aivoriihejä, sillä mikään muu ei ole parempi kulta kaivos kuin aivoriihi.


KESKITY SIIHEN MIKÄ TEKEE SINUT ONNELLISEKSI
Ilmaise kiitollisuutta. Joka aamu mieti 5 asiaa joista olet kiitollinen. Kiitollisuus edistää onnellisuutta.

Siivoa työpöytäsi. Siisti työpiste antaa sinulle energiaa ja edistää inspiraatiota sekä antaa sinulle luvan keskittyä ainoastaan työhön, joka sinun on saatava tehdyksi. Myös kokonaisuudessaan siisti ilmapiiri on hyvä. Pidä lattia vapaana vaatteista, pöydät tyhjinä roskista ja sänky pedattuna.

Lankea lempi juttuihisi. Muista myös laittaa ylös milloin voit ottaa rennosti ja keskittyä lempi tekemisiisi esim. leikkimiseen lemmikkisi kanssa tai pyöräilyyn.


Näistä "vinkeistä" voi tulla sellainen ajatus mieleen, että miten nämä mukavas pitävät minut inspiroituneena. Kun huolehdit itsestäsi, kehostasi ja mielestäsi, niin silloin inspiraatio pysyy. Stressin alaisena minkäänlaista luovaa sisältöä ei saa ulos tai jos potee kauheaa migreeniä, flunssaa. Myös silmät kiinni kulkiessa inspiraation löytäminen on vaikeaa, varsinkin jos se olisi suoraan nenän edessä. 

   Miten itse pysyt inspiroituneena?IMG_1391Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset