MITEN PUKEUTUA VALKOISEEN PAITAAN

HSIJ7203
Olen puolet elämästäni käyttänyt ainoastaan mustia vaatteita ja nyt tällä hetkellä meillä on koulussa pukukoodi, työvaatteena on musta paita. Älä käsitä siis väärin, että mustasta olisi tullut opikseluien myötä ongelma, mutta älä myöskään ajattele että rakastaisin sitä. On oikeasti rasittavaa joskus pukeutua siihen paitaan, jonka täytyy peittää kainalot.

QAWN1009
NRLA1750
Voit siis kuvitella, että valkoisen ja värikkäiden vaatteiden pukeminen on minulle samaan aikaan haastavaa, että vapauttavaa. Vaaleissa väreissä minulle tulee oikeastaan todella kevyt olo, rento ja leikkisä. Mustissa aina tulee se ammattilainen tai synkkä fiilis. Koulun ulkopuoella olen yrittänyt olla enemmän väripläjäys ja olen yrittänyt uskaltautua käyttää valkoista, joka ennen pelotti. Ihan sen läpinäkyvyyden ja helposti likaantuvuuden takia. Olen testaillut eri lookkeja, eri paitoja ja oivaltanut asioita valkoisista paidoista. Tässä postauksessa jaan ne oivallukset kanssasi.

IKRZ9698
ota kangas huomioon.
Itse pidän paidoista, jotka yleisestikin ovat hiukan pussimaisia. Ei mitään kaksi kokoa liian isoja, kuten silloin yläasteella, vaan omaa kokoani, mutta eivät ihan ihoa myötäileviä. Kun farkut ovat oikean kokoiset ja paita hiukan löysempi se imartelee kehoa paremmin. Sama toisin päin. Olen myös huomannut, että kokonaan puuvillasta tehdyt paidat eivät laskeudu ihanan pehmeästi tai luo sellaista "pehmoista" efektiä vaikka laittaessa paidan housujen sisään. Puuvillasekoitteella valmistettu paita putoaa pehmeämmin ja se on helposti solmittava.

rintaliiveillä on merkitystä!
Sitä automaattisesti ajattelee, että valkoiset rintaliivit olisivat paras vaihtoehto valkoisen paidan kanssa, mutta ei. Valkoiset vaatteet ovat kuitenkin yleensä sellaisia joista paistaa kaikki läpi, kangas on ohutta ja näin ollen paras vaihtoehto valkoisen paidan kanssa on beiget rintaliivit. Mahdollisimman lähellä omaa ihonväriäsi olevat rintaliivit kannattaa valita, sillä nuo "maastoutuvat" todella hyvin valkoisen värin alle eivätkä paista läpi samalla tavalla kuin valkoiset rintaliivit.

Nämä ovat ne kaksi tärkeintä asiaa, jotka kannattaa minun mielestäni muistaa valkoisia paitoja käyttäessä. Kun nämä sinulla on hallussa voit lähteä stailaamaan paitoja tyyliisi sopiviksi.

   Onko sinulla joitakin oivalluksia valkoisista paidoista?


IMG_1391Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset