Mitä olen puuhaillut kesällä - hevosia, Tallinna ja juhannus

Kesä on aikaa jolloin aina tehdään kaikenlaista, ja tänä vuonna on tuntunut siltä, ettei ole ehtinyt viettämään yhtään aikaa kotona. 

Jokainen viikonloppu ollaan oltu jossain muualla kuin kotona ja 3/4 noista viikonlopuista ovat olleet sellaisia joissa ollaan yövytty jossain muualla.

Haluan nyt hiukan jakaa näitä meidän kesän tekemisiä, ja sanon jo nyt ettei tämä jää yhteen postaukseen, sillä en tahdo pamauttaa kaikkia kuvia yhteen postaukseen.

Tässä on tekemiset 2.6.-25.6.


Tänä vuonna ei ehditty käymään ihastelemassa alppiruusuja Helsigingissä, mutta Kotkan vesiputouksen yhteydessä oleva kaunis puutarha oli ihana kesän aloitus. Vaikka kukkia ei vielä ollut siellä kauheasti lähtenyt kukkimaan.

Kävimme myös katsomassa orivarsojen laitumelle laskun, mikä sai minut ajattelemaan hyvin paljon lapsuuteni lempielokuvaa Spirit, villi ja vapaa. 

Hevosten kirmaus oli upean näköistä.


Tein kesäkuussa kaksi reissua Tallinnaan. Ensimmäisellä kerralla mentiin R:n ja hänen kavereidensa kanssa hiukan isommalla porukalla, ja oltiin yksi yö hotellissa.

Päästiin näkemään hiukan enemmän Tallinnaa ja jopa näkemään yöelämää. Itseäni tosin kiinnosti vanhassa kaupungissa kävely.

Ihastuin tähän kukkatoriin. Miksei Suomessa voi olla tällaista?


Illalla söimme hotellimme vieressä olevassa BASIILIK nimisessä italialaisessa ravintolassa, jossa nappasin itselleni vegaanisen raviollin. Oli todella hyvää.

Tämä, F-hoone, oli ulkonäöltään ihanan boheemi ja rustiikkinen, mikä veti puoleensa, mutta valitettavasti meidän kokemus ei ollut mikään mahtavin. 

Todella hyvät juomat ja yhdellä voisinkin uudestaan nopeasti täällä käydä, mutta ruoka oli hyvin yksitoikkoista maultaan ja kaksi seurueestamme joutui tilaamaan ruokansa uudestaan, sillä heidät unohdettiin täysin.

Matkamme jälkeen luin arvosteluja paikasta tripadvisorista ja tämä olisi pitänyt ehkä lukea aikaisemmin. Tästä kuitenkin opittiin, että parempaa suunnittelua kannattaa tehdä. Varsinkin mitä tulee ruokapaikkoihin ulkomailla.

Tuo sininen on vanilja jäätelö, vaaleanpunainen vadelma-prosecco sorbetti. Jos on kuuma päivä tai muuten vaan kaipaat jäätelö suosittelen ehdottomasti LA MUU:ta.


Seuraavan matkan Tallinnaan tein kaverin kanssa viikko edellisen jälkeen, ja tämä oli meille vain päivä risteily. 

Teimme paljon kävelyä, vähän shoppailua (löysin täydellisen aurinkohatun) ja istuttiin kahvilaan nimeltä Rukis, missä oli hyvää kahvia ja mitä ihanin leivonnais valikoima.


Juhannusta ei vietetty tänä vuonna mökillä, vaan erään ystävän luona. Tämä oli minun ensimmäinen "kaverijuhannus", johon kuului juhannusolympialaiset, juomaa ja kuplia porealtaassa.

Miten sinun kesäkuusi meni?

Lue myös;


Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset