Lyhyesti vuodesta 2022

Vuosi on jälleen vaihtunut ja meidän taloudessa se on tarkoittanut pienessä sotkussa elämistä sekä tavaroiden asettelua paikoilleen. Jokunen ehkä muistaa, mutta muistutukseksi veljeni muutti helmikuun alussa kanssani asumaan ja nyt marraskuun lopulla hän sai itselleen oman asunnon. Mikä puolestaan merkitsi sitä, että pääsin purkamaan asuntoni vuokrasopimuksen ja suunnitelmat muuttaa yhteen mieheni kanssa alkoivat muuttua teoiksi.

Joulukuu oli pakkailun ja tavaroiden pois heittämisen yhteydessä hyvin stressaavaa. Muutto osui nimittäin kuukauden viimeiselle päivälle ja venyi pitkälle iltaan. Pääsimme onniksi kuitenkin viettämään uutta vuotta eikä tarvinnut kannella laatikoita kun kello löi kaksitoista. Emme muuttaneet uuteen asuntoon mieheni kanssa, vaan muutin hänen asuntoonsa. Tämä päätös teki meidän osalta muutosta helpon. Meidän ei nimittäin tarvinnut tuoda asuntoon mitään isoja huonekaluja, astioita tai ylimääräisiä elektroniikkaa. Annoin veljeni pitää nuo kaikki. Paitsi sohvani ja sänkyni ovat hänellä niin sanotusti "lainassa". Mitään huonekaluja ei tarvitse myöskään ostaa uusia, sillä meillä on mieheni kanssa samanlainen maku ja hänen valintansa miellyttävät omaa silmääni. Huoneiden uudelleen sisustus on sellainen jota olen kuitenkin innolla odottellut, että pääsen toteuttamaan.

Suunnitelmat ovat jääneet kuitenkin pienelle tauolle, koska maanantaina heräsin mukavaan kutinaan kurkussa ja nyt istun räkäpapereiden ympäröimänä. Tiistai iltana tein kotikoronatestin, joka näytti negatiivista, mutta töiden johdosta olen kuitenkin varannut ajan viralliseen koronatestiin. Lepo ja teen nauttiminen ovat kuulunut tämän hetkiseen ohjelmaani Animal Crossing pelin ohella. Tulen loppuviikon ottamaan rennosti kotosalla, jatkan pohtimista miten uudelleen sisutaa asunto ja pänttään hiukan tuleviin ylioppilaskokeisiin, jotta saisin tutkintoni valmiiksi.

En tule paljoa höpöttämään tavoitteista, mitä tälle vuodelle asetan, sillä niitä ei oikeastaan ole. Olen huomannut että mitä enemmän tavoitteita tulevalle vuodelle asettaa sitä epätodennäköisempää on, että niitä toteuttaa. Kokeisiin valmistautumisen ohella minusta olisi mahtavaa kuitenkin tänä vuonna lukea enemmän (päätin osallistua POPSUGAR Reading Challenge -haasteeseen tänä vuonna), maalata ja tehdä jotain muuta luovaa, pelailla erialisia pelejä, katsoa animea ja jopa korean draamaa.

Asetitko sinä tavoitteita tälle vuodelle?

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset