k e i t t i ö .

Keittiö oli pitkään sellainen paikka, jonka sisustusta en oikeastaan miettinyt ollenkaan. Varmaan suurimmaksi osaksi sen vuoksi, että ensimmäisessä asunnossani hyvä jos keittiöön edes mahtui ja tähän asuntoon muuttaessani ajatus oli, että ruokapöytä riittää.

Yksiössä asuessani oli kyllä helppoa olla ajattelematta, miten täyttää tila, sillä se täyttyi helposti. Toki myös silloin oli kahden ihmisen tavarat täyttämässä nurkat, mutta you get the point. Suurimman osan elämästäni olen kuitenkin asunut isossa asunnossa ja tilaa on ollut paljon, joten kun sitten tähän asuntoon pääsin olo muuttui hiukan kotoisammaksi. Vaikka en tiennytkään, miten ihmeessä lähtisin sisustamaan.

Kun yli vuosi sitten tulin tätä asuntoa katsomaan oikeasti ihastuin heti tähän keittiöön. Aikaisemmassa yksiössä, seinälaatat olivat sieltä 70-luvulta ja keittiötaso naarmuinen, hiukan jopa kulahtanut. Voit siis kuvitella kuinka silmäni lepäsi nähdessäni tilavuuden lisäksi kuinka modernilta tämä keittiö näyttää. Täällä on paljon mukavampi kokoata ja muutenkin istua alas syömään yksin tai jonkun toisen kanssa. Ei tarvitse pakolla käydä istumaan sohvan ääreen, koska ruokapöytä ei vain yksinkertaisesti mahdu keittiöön. Olihan minulla ollut hyvä idea ruokailemisen suhteen edelliseen asuntoon, mutta se nyt ei koskaan päässyt suunnittelua pidemmälle muutamastakin syystä.

Pitkään olen pohdiskellut hyllyä tähän keittiön seinälle ja nyt löysin sitten omaa silmääni parhaiten miellyttävän Clas Ohlsonin valikoimasta (pääset kurkkaamaan hyllyn tästä). Ajatuksena oli oikeastaan laittaa esille niitä "hienoja" astioita, joita minulla on kaapissa, mutta sain tästä hiukan enemmän oman näköisen asettamalla hyllylle vain tuon JD-pullon, tekokasvin ja matkakaijuttimen, jotka olivat aikaisemmin olohuoneessa sekä uutena ostoksena tuon apinapatsaan, jonka olen jo pitkään halunnut ostaa. Noita löytyy vielä kaksi erilaista, joiden ostoa harkitsen suuresti. Matkakaijutinhan siirtyi nyt keittiöön, sillä kokatessa ja muutenkin keittiössä häärätessä kuuntelen musiikkia, joten tuo tuntui juuri nyt parhaimmalta paikalta sille.

Ostoslistalla keittiöön on ainakin kattovalaisin, joka on ollut yllättävän hankala ostaa. En nimittäin tiedä yhtään minkälaisen tahtoisin keittiöön hankkia ja nyt olisi korkea aika, kun illat alkavat pimenemään. En tahtoisi kylläkään ostaa samaa kattovaloa, mitkä löytyvät olohuoneesta ja makkarista, mutta kaiketi se oikea jossain vaiheessa löytyy. Tuoleille olen myös tahtonut ostaa jonkin sortin pehmusteet. Ideoita yritän keittiöönkin löytää pinterestin ihmeellisestä maailmasta ja tässä on oma niin sanottu tauluni, johon kerään omat inspiraationi.

Muuta keittiöön ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa ja ehkä hiukan keskeneräinen projekti tämäkin on, mutta halusin silti tulla keittiön esittelemään. Tuntuu nimittäin etten olisi esitellyt keittiötä vielä ollenkaan. Pari kuvaa ikkunasta ja juurikin tuosta "ruokapöytä  nurkkauksesta". Joten tässä oli jotain ajatuksia ja kuvia, miltä omassa keittiössä näyttää kuitenkin tällä hetkellä. Lampun metsästys on tällä hetkellä ykkössijalla, mutta suurena projektina on myös eteisen sisustaminen. Hävettää hiukan myöntää nimittäin eteisessä on edelleen neljä muuttolaatikkoa viemässä niin tilaa kuin myös matkimassa pöytää, jolle voin asettaa repun sekä postin kotiin astuessani. Katsotaan millaisen ratkaisun saan tänne keksittyä.

Mistä sinä saat ideoita kotisi sisustukseen?

1 kommentti:

  1. Seuraan blogeja, luen sisustuslehtiä ja kuljeskelen silmät auki koti-ja ulkomailla kaikkea kaunista tutkien. Nyt enemmän vain kotimaassa ja sekin rajoittunut koronan vuoksi lähialueelle. Kivasti olet sisustanut keittiötäsi.

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset