5x POSITIIVISTA ASIAA SOSIAALISESSA MEDIASSA

Julkaisin tuossa vuosi sitten postauksen, jossa kerroin viisi ongelmaa sosiaalisesta mediasta ja tämä postaus sai tuolloin hyvin paljon katseita itselleen. Koska itse yritän olla mahdollisimman uskollinen positiiviselle elämälle niin ajattelin tuon postauksen tasapainoksi kertoa nyt viisi hyvää asiaa somesta.

Nämä ovat myös sellaisia asioita, jotka itse koen olevan sosiaalisen median hyviä puolia. Ihmeessä jos sinulla on jotain lisättävää niin kerro niistä kommenteissa!

 
"Social media doesn't have to be the problem if we keep our feeds fit with fuel for our energy." - Kalyn Nicholson

saat itse valita sisällön // Some on pullollaan ties minkälaisia julkaisuja, mutta se ei tarkoita, että kaikkea täytyisi lukea tai katsoa. Voit ihan itse valita millaisia ihmisiä seuraat instagramissa, minkälaisia videoita katsot YouTubesta sekä minkälaisia tekstejä luet blogeista. Ei ole mitään sääntöä, että sinun kuuluu seurata jotain tiettyä henkilöä, koska kaikki muutkin seuraavat häntä. Saat itse valita sisällön, joka sopii juuri sinulle.

inspiraation lähde // Kun inspiraatio on itselläni päättänyt ottaa yks kaks loma matkan etelän lämpöön nojaudun itse sosiaaliseen mediaan isnpiraation suhteen. Oli sitten kyse blogi postauksista, bujon rustailusta tai päivän asusta. Some kasvattaa omaa sisäistä luovuutta ja auttaa sitä kukoistamaan.

itsensä ilmaiseminen // Sama kuin saat itse valita sisällön niin saat itse myös luoda ihan minkälaista sisältöä itse tahdot. Toki on omat sääntönsä sille, jos tahtoo ns. menestyä some maailmassa, mutta se ei silti tarkoita, että sitä täytyy noudattaa. Sinun ei ole pakko jakaa kuvia itsestäsi tai meikata, voit tehdä paljon muutakin. Somessa raja on ääretön. Voit ilmaista itseäsi valokuvaamalla, kirjoittamalla tai videoilla. Kehittää itseäsi ja omaa sisäistä luovuuttasi.

samanlaisiin törmääminen // Monesti tuntuu siltä, että maailmassa on yksin jonkun asian kanssa, mutta todellisuushan on, että aina löytyy joku joka on kokenut saman. Somesta löytyy helposti samassa tilanteessa olevia, josta saa lohtua. Siitäkin saa lohtua, kun joku kertoo samasta ongelmasta joka itsellään on ja antaa siihen voimaannuttavia sanoja. Ymmärrys syntyy, että kaikki kääntyy kyllä parhain päin kunhan itse jaksaa jatkaa eteenpäin. On myös ihanaa löytää ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet samasta/samoista asioista.

kommentit // Kun kirjoittaa blogia, yllä pitää YouTube kanavaa tai julkaisee kuvia instagramiin niin aina sydäntä lämmittää, kun joku näkee vaivaa kommentoida. Nykyään ihmiset kommentoivat niin vähän ja varsinkin sellaisia kommentteja, jotka antavat ilmi, että teksti on luettu ja sisäistetty. On ihana saada vastauksia omiin rustauksiin ja jopa törmätä ihmisiin, jotka ajattelevat samoin. Ihanaa on myös kun itse kommentoit jonkun hiukan suuremman somepersoonan kuvaa instassa ja hän näkee vaivaa vastata.


Olen jo hetken aikaa myös rustaillut podcastia, joka käsittelisi sosiaalista mediaa, sen vaikutuksia yms. Joten jos sinulla on jotain kommenttia, ajatuksia tai muita ehdotuksia mistä tahtoisit kuulla tuossa jaksossa minun puhuvan/käsittelevän ihmeessä kerro se kommenttien puolella!


Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset