AAMUNI HERÄTTÄJÄTKahvinkeittimen tuottama ääni ja tuoksu ovat yksi parhaimmista asioista aamulla. Mikään ei voita kahvikupposta aamulla.  Tunnustan olevani tupakoitsija, mutten sano sen herättävän mut päivään vaan se on tuo ihana kylmä ilma, joka tällä hetkellä Suomessa vallitsee.  Aamupalaksi muroja, jugurttia ja banaania sekä sämpylöitä ♡ Meikkaaminen on tarkkaa puuhaa. Mikään ei kuitenkaan voita sitä kun saa keskittyä värien käyttöön, varjostamiseen, plendaamiseen yms.  Musiikki on siitä hyvä että se tuo mukanaan eri tunteita ja mikä olisikaan parempi tapa kuin aamulla kuunnella piristävää musiikkia joka parantaa fiilistä tulevasta päivästä.  En pysty koskaan viettämään aamuani ilman että tarkistaisin mitä maailmalla tapahtuu. Eniten pidän siitä kun jotkut laittavat snappiin "aamupostauksia". 

Mitkä asiat herättää sut aina aamusin?


xoxo
Paula4 kommenttia:

 1. Kahvinkeittimen ääni ja kämppään leviävä kahvintuoksu on ihan parhautta <3 Mä eikä kämppis kumpikaan juoda kahvia (tainno mä satunnaisesti mut kuiteski), ni saan nauttia tästä herätyksestä lähinnä kotikotona. Mut kiva postaus :) Monia noista jutuista teen itekin aina aamuisin.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kun en ite juonu kahvia, mut silti nautin keittimen äänestä ja tuoksusta. Nykyään makukin sitten on päässyt mukaan :D

   Poista
 2. On kyllä totta, että meikkaaminen on todella hyvä herättäjä aamuisin! Liityin lukijaksi kivan kirjoittamistyylin ansiosta :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon pienestä pitäen rakastanu maalaamista ja piirtämistä niin meikkaaminen on hiukan sama asia. Siveltimen ja värien käyttöä. Se tekee meikkaamisesta tosi rauhottavaa, mut samalla harjottaa keskittymistä.
   Ihanaa jos teksti miellyttää :)

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset