Arkikuva; k e s ä k u u

Olen tämän vuoden puolella seurannut Jasun postaussarjaa, missä hän on kuukauden lopussa jakanut yhden - viimeisten kahden kuukauden aikana toki useamman - kuvan, jonka tarkoituksena on ollut jakaa realistinen arkikuva. Ideana tämä on todella kiva ja on ollut oikeastaan hauska nähdä näitä hänen arkisia kuviaan. Sosiaalinen media on kuitenkin täynnä ei niinkään realistisia kuvia tai ainakaan hirveän paljon toden tuntuisia arkikuvia. Ajattelin siis tehdä samoin ja jakaa kanssanne loppuvuoden ajan ainakin sen yhden arkisen kuvan näyttäen minkälaista se arki on.

Tässä siis kuva minusta väsyneenä ja hikisenä kiipeilyn jälkeen, mutta silti onnellisena. Tämä kuva on oikeastaan todella hyvin vanginnut itseensä kesäkuun fiiliksen!

2 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa että otit kopin tästä! Mun mielestä myös netissä näkyy niin vähän sitä aitoa arkea, kun nykyään kaikki on niin kaunisteltua...

  Ihanan positiivinen kuva!💛

  Aurinkoista kesän jatkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan pakko, sillä todella mahtava idea! Siis eihän siinä muuta, iteki rakastan niitä kauniita kuvia aamukahveista, lehdistä ja kukista, mutta kun se ei joka ikinen aamu ole sellaista ja joskus on kiva saada se muistutus että arki oikeasti ei joka ikinen päivä ole timanttisesti hiottua.
   Kiitos :3
   Aivan ihanaa kesän jatkoa sullekin! <3

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset