HALLOWEEN LOOK 2019 ... witch of october

Olen nyt viimeiset pari Halloweenia uudelleen luonut 2015 vuonna tekemäni lookin, mutta tänä vuonna halusin kokeilla jotain erikoisempaa. Tai no ei nyt erikoista, mutta sellaista johon ei kuulu pääkalloja.

Olen hetken aikaa seurannut instagramissa sellaista tiliä kuin @felvae ja hän oli inspiraationani tälle lookille. Kuvissa näkyvä lookki on vain harjoitelma ensi perjantaille, sillä olemme järjestämässä Halloween juhlat! Olen halunnut pitkään järjestää Halloweenina jotain, mutta pienen asunnon vuoksi se ei ole oikein onnistunut. Halloween on nimittäin sellainen juhla jota itse rakastan ja minua harmittaa ettei se ole yhtä suuri juhla kuin esim. mitä se on Amerikassa. Kun olin pieni meillä oli aina tapana pitää halloween juhlia niin naapureiden kanssa kuin myös ala-asteen luokkammekin. Näistä on jäänyt vain hyviä muistoja ja tahdon ottaa tämän juhlien järjestelyn jokavuotuiseksi tavaksi.

Muistan kuinka lapsena tuli aina pukeuduttua Halloweenina noidaksi. Ihan vain koska se oli myös pääsiäisenä se yleisin "naamiaisasu". Lapsena kuitenkin Halloweenissa taisi enemmän olla kyse kauhutarinoista, pullon pyörityksestä ja karkeista.

Halusin luoda tällaisen pehmeämmän noitamaisen lookin, joka voisi hyvin mennä joka päiväisestä lookista, mutta jonka tiedän jäävän vain juhlameikiksi. Tulen kokeilemaan erilaisia versioita tästä meikistä, sillä toki tahdon laittaa kaikki peliin ensi perjantaina! Yritän keksiä Rillelle jonkinlaisen asun (jos en heitän varmaan vain käyttämättömän lakanan hänen päälleen), sillä Lunakin osallistuu asun kera. En ihan vielä paljasta, mikä Lunasta tulee, mutta arvauksia voitte heitellä kommentteihin!


Onko sulla jotain Halloweenina? Aijotko pukeutua asuun? Vai vietätkö edes tätä juhlaa?
Hei! Muista käydä seuraamassa blogia myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagrmissa (@paulinetheblog)

2 kommenttia:

 1. Oi tuo meikki on jo söpö, en tiedä saako sitä kutsua tuoksi :D Itse en ole ikinä viettänyt halloweenia, mutta ensi viikonloppuna ensi kertaa kokoonnumme kaverille viettämään halloweenia. Ootan tosi innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Toivottavasti on mahtava kokemus ekat Halloween pippalot :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset