#KANNUSTUSPUHE | MITÄ VÄLIÄ? EPÄONNISTUN KUITENKIN!

Paskanmarjat!

Sori nyt vaan, mutta tuo on roskapuhetta. Jos poistut aina kotoasi, lähdet kaikkialle jo valmiiksi maahan lyötynä arvaa, mitä saat silloin... häviön. Kuinka ihmeessä ajattelet saavuttavasi mitään jos olet jo valmiiksi olettanut epäonnistuvasi. Anteeksi jos alkuun olen jo hiukan ankara, mutta tämä aihe on hiukan jo vanha sekä minä ja sinä tiedämme molemmat, mistä tämä kaikki oikeasti johtuu.

Se turvallisuuden tunne, jonka itsellemme otamme lähtiessämme kaikkialle epäonnistuminen mielessämme estää meitä pettymästä. Kun mitään yllättävää ei tapahdu pystymme naurekselemaan; "HAHAHHA!! Tiesin tämän!" tai "Sanoinhan ettei se onnistuisi." Tämä on se oman mielemme turvaverkko, jonka laskemme jo ennen kuin edes tiedämme, mitä tulee tapahtumaan. Se että ajattelemme pahinta antaa mahdollisuuden myös olla yrittämättä 100%, jotta emme kokisi sitä hirvittävää epäonnistumisen tunnetta. Jos ennustamme häviön annamme itsellemme pehmeämmän laskun, kun kuulemme siitä, mutta millaista elämää se on?

Aina kun lähdet jonnekin ajatuksissasi;
  • "Tulen epäonnistumaan." 
  • "En ole tarpeeksi hyvä."
  • "Mikään ei koskaan onnistu hyväkseni."
  • "Minussa ei vain ole sitä ainesta."
Välittömästi asetamme itse itsemme siihen tilanteeseen, joka johdattaa meidät epöonnistumiseen, koska olemme hyväksyneet tämän lopputuloksen. Olen tässä sanomassa, että voit kieltäytyä noista ajatuksista. Kieltäytyä itse epäonnistumisesta. Ole uskalias ja usko itseesi sekä omiin kykyihisi. Sano itsellesi, että voit saavuttaa sen, pystyt siihen ja kenties voitkin löytää itsesi tilanteesta jossa olet päässyt tavoitteeseesi tai saat sellaista, jota et koskaan edes kuvitellut. Se voi olla rahaa, upea ura, sielun kumppanin löytäminen, terveellinen elämä tai mikä tahansa asia, jota et koskaan ajatellut saavasi.

Lopeta siis nämä myrkylliset ajatukset mielestäsi. Muuta ajatustapaasi ja usko siihen, että pystyt mihin vain. En tarkoita nyt mitään laimeasti sanottua; "Okay, ehkä pystynkin." Tarkoitan, että oikeasti kuvittele itsesi saavuttamassa haluamasi. Usko siihen niin, että tunnet sen luissasi ja ala toteuttamaan sitä. Vaikka olisit epäonnistunut aikaisemmin ja saattaisit tulla epäonnistumaan älä ensimmäisenä mieti sitä. Älä anna sen ottaa valtaa, sillä mikä erottaa menestyvät epäonnistujista? Menestyvät eivät välitä mikä on lopputulos, vaan yrittävät siitä huolimatta.

Pystyt kyllä tähän!

---

Otin nyt tämän asian siksi puheeksi, sillä itse olen viime aikoina joutunut sysäämään mielestäni tällaisia epäonnistumisen kuiskauksia. Vielä mitään onnistumisen merkkejä ei ole näkynyt, mutta se tämä ei ole uusi juttu. Jos jää tuleen makaamaan ei saa mitään tehdyksi. Aina kannattaa myös olla ässä hihassa! Eli ei kannata aina luottaa ensimmäiseen suunnitelmaan.

Kurkkaa uusin videoni!

Muista käydä seuraamassa blogia Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset