Täydellinen valaisin syksyyn second handina Mjukilta


Postaus toteutettu yhteistyönä *Mjuk Second Hand -verkkokaupan kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *-merkillä.

Syksy on tullut todella nopeasti, kesä vilahti ohitse silmissä ja puihin on ilmestynyt ihanat syksyn värit - ja jostain ihmeen syystä joulukarkit ovat jo ilmestyneet kauppoihin. Kuten olen aikaisemmin sanonut, syksy on itselleni kuin uusi vuosi jolloin minulle tavanomaisinta on aloittaa asioita puhtaalta pöydältä, etsiä hiukan muutosta elämään. Joko se tarkoittaa vaatteiden vaihtoa kesäisistä shortseista lämpimiin villapaitoihin tai suurempaa elämän muutosta kuten muuttoa tai opiskelua. Tänä syksynä yritin hiukan hillitä itseäni ja sen sijaan, että olisin ottanut kymmenen projektia harteilleni päädyin keskittymään yhteen asiaan, jota olen joka kuukausi yksi asia kerrallaan muuttanut muutenkin. Nimittäin sisustus.

Tänä vuonna olen kuin päässyt aloittamaan täysin puhtaalta pöydältä kodin rakentamisen kanssa ja olen muuttanut sisustusta pienillä asioilla kuten koristetyynyillä, vilteillä ja pienillä esineillä. Olen innostunut ostamaan marimekon astioita ja huomannut kyllä kuinka nekin vaikuttavat sisustukseen. Luovat omanlaista tunnelmaansa. Isoja muutoksia ei ole tapahtunut, sillä emme ole täysin virallistaneet yhteenmuuttoa vielä R:n kanssa, mutta olemme silti puhuneet muutamien huonekalujen hankinnasta ja vaihdosta. On todella helppoa puhua huonekaluhankinnoista ihmisen kanssa, jolla on yllättävän samanlainen maku. Yksi asia kuitenkin, missä ajatusmaailmamme ei ole täysin sama on mistä ostaisimme huonekalumme. Itse henkilökohtaisesti pidän hiukan "käytetyn" näköisistä huonekaluista enkä tahdo jokaisen olevan ikeasta, kun taas R ei tahdo ostella huonekaluja kirpputoreilta.

Voit siis kuvitella keskusteluitamme. Minä yrittämässä tuoda kirpputorien hyviä puolia esille kertomalla, mitä löytöjä olen tehnyt ja R puolestaan näyttelemässä ikean kuvastoa huonekaluista, jotka löytyvät tuhannesta kodista. Sitten tapahtui jotain, mikä miellytti meitä molempia; pääsin tekemään yhteistyötä Mjuk nimisen Second Hand -verkkokaupan kanssa. Ihastuimme molemmat verkkosivujen siisteyteen ja yksinkertaisuuteen, jopa siihen kuinka moderni sekä ajaton heidän valikoimansa on. Noutaessamme valitsemaani tuotetta heidän varastoltaan pääsimme myös näkemään heidän Vantaalla sijaitsevan toimipisteensä, mikä vaikutti todella mukavalta, järjestelmälliseltä, että siistiltä paikalta.

Mjuk on verkkokauppa josta voi ostaa Second Hand -tuotteitta kuin myös helposti myymään itselle tarpeettomaksi jääneitä tai tilaa vieviä huonekaluja. Itselleni yleisin paikka, missä olen tavaroita myynyt tai ostanut on ollut Tori.fi, joka edelleen on ihan ok nettisivu, mutta siellä ei koskaan tiedä kenen kanssa on oikeasti tekemisissä myyt tai ostat tuotetta. Oli todella virkistävää päästä tutkimaan verkkosivua, jossa ei ollut minkäänlaista epäselvyyttä kenen kanssa oli tekemässä kauppoja. Ei tarvinnut pelätä, että tuote jonka ostaisin olisikin enemmän rikki eikä tarvinnut pohtia kumpi maksaa postituksen. Meidän tapauksessa kävimme noutamassa tuotteen, sillä halusin nähdä itse toimitilat eikä matka ollut meille liian pitkä, mutta toimitus kotiin heillä on myös mahdollinen. Lisätietoa Mjukista pääset lukemaan tästä.

Pidättelin itseäni ostamasta aivan ihanaa vintage radiokaappia, minkä heidän verkkokaupasta bongasin, sillä meillä ei yksinkertaisesti ole tällä hetkellä tilaa sellaiselle huonekalulle. Uusi kattovalaisin oli siis oiva valinta, sillä itse en ole oikein koskaan nauttinut spottivalon tyylisistä valoista - joka meillä olohuoneessa aikaisemmin siis oli. Päivien lyhentyessä ja muuttuessa pimeimmiksi sitä alkaa muutenkin automaattisesti keskittymään enemmän oman kodin valoihin. Itse mietin todella usein huoneiden valaistusta, sillä omat silmäni eivät kestä liian kirkasta valoa eivätkä kaikki valaisimet sovi kaikkiin huoneisiin. Mjuk:lta oli helppoa löytää sellainen valaisin jossa oli hiukan enemmän persoonallisuutta, mutta samalla ajattomuutta.

Tämä kyseinen valaisin toi heti modernisempaa tuntua olohuoneeseen ja hiukan lämpöisempi hehkulamppu (joka tuli varjostimen kanssa) luo ihanan lämpimän, pehmeän tunnelman huoneeseen. Lämpöisemmän sävyinen valaistus sopii todella hyvin syksyyn sekä on parempi silmille, mikä vaan on hyvä omassa tilanteessani. Pidämme molemmat R:n kanssa hyvin tumman puhuvasta sisustuksesta ja usein tummat lamput tuovat vain lisää tummuutta huoneeseen eikä valaistuskaan toimi oikein kunnolla värin ja lampun muodon vuoksi. Kyseinen lamppu, jonka Mjuki:lta valitsin puolestaan oli oiva valinta, sillä se sopii tummaan sisustukseen sekä se valaisee todella hyvin. Iltojen pimentyessä enemmän joudumme ostamaan todennäköisesti hiukan kirkkaamman hehkulampun, sillä vaikka tunnelma valaistuksena lamppu on täydellinen kattovalon kuuluu kuitenkin valaista huonetta. Oikean hehkulampun hankittuamme koko valaisin tulee olemaan täydellinen!

🌿🌿🌿

Jos siis mietit mikä olisi helpoin tapa ostaa ja myydä second hand -huonekaluja suosittelen itse lämpimästi kääntymään *Mjuk:n puoleen. Heiltä saamasi tuotteet ovat kaikki ammattilaisten tarkastamia ja puhdistamia, joten sinun ei tarvitse miettiä että saisit puolikuntoisen kalusteen kotiisi. Verkkokaupassa asioiminen on helppoa ostajana, mutta myös myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia ilmoituksen esille laittamisesta kaikki hoidetaan puolestasi aivan noudosta tuotteen markkinointiin asti. 


Millaisia kokemuksia sinulla on Second Hand ostoista tai myynneistä netin kautta?

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset