Arkikuva; h e i n ä k u u

Elokuussa todella kovana puheenaiheena on ollut koronarokote. Itse kävin varaamassa ajan rokotteeseen heti kun se oli vain omalle ikäluokalle mahdollista ja käytiin ottamassa R:lle rokote alku kuusta. Saan itse toisen annoksen syyskuun alussa, aikaistin aikaa ja suosittelen vain jos kykenet aikaistamaan sitä tekemään näin. Todella helppoa hoitaa netissä!

Muistetaan myös, että vaikka sinulla olisi jo molemmat rokotteet pidetään se turvaväli ja maski. Rokote kuitenkaan ei poista sitä mahdollisuutta että voit levittää tautia. Maskilla ja turvaväleillä suojelaan enimmäkseen muita, ei itseään. On yhtä tärkeää, että muutkin ovat turvassa. Ajatellaan niitä riskiryhmään kuuluvia, jotka eivät voi esim. sairauden tai lääkityksen takia ottaa rokotetta vaikka tahtoisivat. Ja tsempit teille jotka pelkäätte neuloja, joilla on panikki- sekä ahdistushäiriö ja menette sinne rokotteeseen. Olet rohkea!

Pidetään turvavälit ja maskit, huolehditaan toisistamme niin päästään nopeammin takaisin normaaliin. Suht normaaliin elämään.

1 kommentti:

  1. Kaunis blogi ja hyvin kirjoitettu postaus!💚 Ihanaa & rentoa alkavaa elokuuta!

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset