m a k u u h u o n e .

En olekaan tainnut missään vaiheessa näyttää makuuhuonettani teille kunnolla! Muutamassa postauksessa sänky, taulut ja tietokonepöytä ovat näkyneet vilaukselta, mutta enempää en olekaan tainnut näyttää.

Makuuhuone on aina ollut minulle sellainen rentoutumis paikka. Siellä täytyy olla paljon pehmeitä asioita, hempeitä valoja sekä totta kai sen on oltava hyvä ympäristö työskennellä. Aikaisemmin tietokonepöytä oli siinä paikalla missä sänky nykisin on, mutta huomasin vähän aika sitten, että itse työskentelen paremmin kun olen ikkunan lähettyvillä. Pystyn tarvittaessa tuijottelemaan ikkunasta ulos ja saan enemmän nautittua luonnon valosta. Parasta muutenkin pitää sänky mahdollisimman kaukana ikkunasta, kun minulla ei edelleenkään ole pimennysverhoja.

Olen pitkän aikaa miettinyt uutta lamppua tai tarkemmin lampunvalaisinta, sillä kuten huomaat minulla ei sitä ole. Aikaisempi hehkulamppu oli hyvinkin kirkas. Se valaisi ehkä jopa liiankin kirkkaasti, mikä särki silmiä. Päätin siis ostaa kokeilu mielessä tällaisen retrohenkisen lampun. Kyseinen hehkulamppu on hyvin, hyvin pehmeä valaistukseltaan, mikä on todellakin omaan mieleeni, sillä kaipaan oikeastaan makuuhuoneeseen hiukan himmeämpää valaistusta. 

Keittiön esittely postauksessani mainitsema lamppuongelma on siis oikeastaan ratkaistu! En aio ostaa kokonaan uutta lamppua, vaan siirrän olohuoneessa olevan kattovalon keittiöön ja siihen ostan tällaisen "koristelampun", mutta ehkä hiukan kirkkaaman, sillä tässä makuuhuoneeseen ostamassani lampussa on vain 30lm valovirtaa, joten samanlainen ei ehkä ole paras vaihtoehto keittiöön. Olohuoneessahan minulla on jo led-valonauha, jota käytän enemmän kuin kattovaloa, joten ajan kanssa voin sinne sitten ostaa oman kattovalon. Tämä Northlight on todellakin sellainen, mitä suosittelen jos kotiin kaipaa hiukan retrohenkisempää, pehmeää ja lämmintä valaistusta!

Tällä hetkellä minua inspiroi jostain syystä hyvin paljon dark academiaksi kutsuttu tyyli. Tumma, maan läheinen väritys, vintage tyylisyys ja hiukan jopa ruostunut, kulunut lookki. Tämä pätee niin sisustukseen, tyyliin kuin myös sosiaaliseen mediaankin. Kaipaan vain enemmän asioita, missä on luonnetta enemmän kuin tyylikkyyttä - vaikka omissa silmissäni tämä estettiikka menee hiukan klassisen tyylikkyyden puolelle. Olen alkanut harrastaa jälleen maalausta sekä kohdistanut kiinnostukseni enemmän runouteen. Musiikki makunikin on hiukan "omituista" tällä hetkellä, mutta nautin omituisuudesta, sillä todella pitkään en pystynyt sitä olemaan. Sain jopa idean luoda tyhjästä olohuoneen nurkastani maalauspaikan. Kunhan saan sen maalaustelineen joskus hommattua!

Minkälainen tyyli on sinun mieleesi?

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset