Kuinka näyttää hyvältä litteällä rintakehällä

Muistan kuinka nuorempana, ennen kuin murrosikä edes oli lähelläkään alkamistaan, haaveilin suurista rinnoista. Haaveilin niistä, sillä rinnat ovat aina olleet (ainakin minulle) naisellisuuden merkki. Kurvikkuuden lisäksi. Sitten kun murrosikä alkoi omat rintani eivät kasvaneet samalla tavalla kuin ystävieni. Se oli kuin olisi aloittanut ilmapallon puhaltamisen, mutta huomannut sen olevan liian raskas tehtävä ja jättänyt koko homman sitten kesken. Aivan kauheaa minunlaiselleni, joka oikeasti oli odottanut innolla murrosiän puhkeamista.

Rintojen kasvaminen alkaa hidastumaan ja yleensä jopa loppuukin siinä 18 -vuotiaana. Ajatus ei todellakaan kuulosta vieläkään hyvältä omassa korvassani, sillä olen itse 23 -vuotias ja rintani ovat jääneet olemattomaksi. Kuvittele siis minkälaisia keskusteluja käyn itseni kanssa, kun olen jotenkin kieroutuneella tavalla aina yhdistänyt naisellisuuden ja naiseuden rintoihin, joita minulla periaatteessa ei ole. Muutama kuukausi takaperin, jopa tajusin käyttäneeni kaikki nämä vuodet väärän kokoisia rintaliivejä eli rintani ovat pienemmät kuin luulin. En tiennyt itkeäkkö vai nauraako, kun tajusin tämän asian Cubuksen sovituskopissa.

Viimeiset puolivuotta olen yrittänyt kuitenkin olla sinut kehoni kanssa, mikä varmasti auttoi olemaan säälimättä itseäni tajutessani rintojeni pienuuden. Kyllä, voisin muuttaa tilanteen menemällä ottamaan silikonit ja olen asiaa harkinnut enemmän kuin Luoja sallii, mutta pelkoni leikkauspöytiä kohtaan on aivan liian suuri. Tämä päätökseni vain hyväksyä pienet rinnat on oikeasti kyllä ollut yksi parhaimmista hetkeen, sillä 1) ostan vihdoinkin oikean kokoisia rintaliivejä, jotka tuntuvat mukavammilta sekä 2) tyylini on siinä samalla muuttunut omaa silmääni miellyttäväksi. Olen edelleen se sama sillisalaatti, mitä tulee vaatteisiin ja muotiin ylipäätänsä, mutta nyt sentään jokainen asu näyttää (ainakin omasta mielestäni) hyvältä päälläni. 

Olen myös yrittänyt puhdistaa sosiaalistamediaani siten, että en seuraa ketään sellaista, jonka käyttäytyminen, kuvat, teksti jne. saavat minut häpeämään tai toivomaan suurempiaa rintoja. En tiedä, miksi tämä kuulostaa jotenkin todella ilkeältä, mutta pointti on etten tahdo heti ensimmäisenä kun selailen instagramia tuntea oloani vajaaksi. Olen alkanut saamaan itselleni sitä itseluottamusta, mitä minulla ei oikein koskaan ole ollut ja tahdon säilyttää sen. Tahdon myös päästä yli siitä ajatuksesta, että "tissit tekevät naisen". Loppupeleissä ne ovat kuitenkin vain kaksi rasvamöykkyä, jotka hytkyvät rintakehälläsi. Ja jos nyt puhutaan sekunti miehen mielyttämisestä niin olen viimeiset pari kuukautta sanonut itselleni sekä ystävilleni; "Mieluummin haluan persemiehen kuin tissimiehen. Ajatus siitä, että mies katsoo perääni kun lähden on mielyttävämpää kuin, että hänen katseensa ei tohdi pysyä silmissäni keskustelun aikana."

Tässä postauksessa tahdon jakaa pari tyylivinkkiä teille kohtalotovereilleni. Tiedostan kyllä, etteivät kaikki ole samalla tasolla, mitä tulee itseluottamukseen, joten olen jakanut vinkit kahteen osaan. Helpottaa kaikkia ja samalla lasketaan kaikki kuitenkin mukaan.

o s a   1
tytöille, jotka ovat hiukan epävarmoja rinnoistaan tai eivät vain tahdo paljastaa paljoa ihoa

1# korosta kehosi muita osia. Esimerkkinä, jos satut olemaan hoikka ja pitkä, vie huomio jalkoihisi. Niihin upeisiin reisiin. Käytä shortseja, korkeavyötäröisia farkkuja tai croptoppeja, jotka vievät huomion rinnoista vyötäröösi ja kauniisiin jalkoihisi. Jos pidät todella paljon vyötäröstäsi pue sellaisia vaatteita, jotka voit periaatteessa tunkea farkkujesi/housujesi sisään. Jos taas peppusi on hiukan muhkeampaa kokoa, käytä tiukkoja vaatteita, jotka imartelevat takapuoltasi.

2# kokeile vaatteita, joiden on tarkoitus näyttää maskuliiniselta. Sen sijaan, että tappelisit sen kanssa, ettei sinulla ole kurvikasta kehoa ollenkaan omista se! Kokeile collegepaitoja, oversize vaatteita sekä boyfriend farkkuja. Tämä on sellainen tyyli, josta on helppo luoda omanlaisensa.

3# vaalea yläosa, tumma alaosa. Se minkä vuoksi yleensä seinät maalataan valkoiseksi ei johdu pelkästään siitä, että koko huone saisi lisää valoa, vaan se muuttuu samalla myös suuremman näköiseksi. Se johtuu juurikin tästä valoisuudesta. Seinät heijastavat valoa, jolloin syntyy illuusio suuremmasta huoneesta. Sama pätee aika lailla vaatteissakin. Kun käytät vaaleampaa yläosaa ja tummempaa alaosaa rintakehäsi näyttää hiukan täydemmältä.

4# käytä vaatteita, joissa on koristeita. Sellaisia esimerkiksi joissa on pitsiä, röyhelöitä ja helmikoristelua lähellä rintakehääsi. Älä pelkää ostaa yläosia, joissa on yksityiskohtia, rohkeita kuvioita ja väriä.

5# halterneck topit ja hameet. Halterneck tyylinen toppi on sellainen, joka tuo esille olkapäitäsi ja luo samalla illuusion suuremmista rinnoista. 

o s a   2
tytöille, jotka ovat vähän rohkeampia ja itsevarmoja omasta kehostaan

1# vedä huomio rintoihisi syvällä kaula-aukolla. Tiedän, että moni tulee varmasti kirkumaan suuresti "ei", sillä tämä on sellainen asia, joka ei todellakaan saa rintamusta näyttämään millään tasoa suurelta. V-kauluksisethan vetävät kaikista helpoiten huomion rintakehään, mutta se onkin näiden vaatteiden pointti. Tämä jos mikä huokuu itsevarmuutta. On inhottavaa, että syvä kaula-aukko hiukan rintavimmilla naisilla aina luokitellaan sopimattomaksi, mutta silti sanotaan, että v-kaulus näyttää hyvältä vain cleavagen kanssa?? Ei. Syvä kaula-aukko, v-kaulus, sopii kaikille ja meille pienempi rintaisille tällaisten vaatekappaleiden pitäminen on oikeastaan helpompaa. Tiukka bodysuit v-kauluksella on todellinen seksikyyden lähde. Syvät kaula-aukot korostavat, mitä parhaiten naisellisuuttasi - varsinkin kaulaasi ja solisluitasi.

2# pue vaatteita, jotka paljastavat selkäsi. Itse olen alkanut rakastamaan paitoja, jotka paljastavat selkäni. Olen itse myös sellainen, joka on heikkona selkiin, joten miksi en myös itse näyttäisi omaani. Nämä ovat sellaisia vaatteita, jotka luovat todella seksikkään asukokonaisuuden ilman, että sinulla tarvitsisi olla suuri rinnan koko.

3# bralette rintaliivit. Oih, näistä on kyllä tulleet lempparini! Bralette rintaliivit ovat mukavat, söpöt, seksikkäät ja niitä voi periaatteessa käyttää minkä tahansa vaatteen alla. Näiden mukavuusalue on ihan yläluokkaa, sillä ne ovat pehmeää, venyvää kangasta ja näyttävät mitä täydellisemmiltä kun sinulla on pienet rinnat. Olen itse alkanutkin sanomaan hyvästit normaaleille rintaliiveille nämä oivallettuani. Bralette rintaliivit käyvät melkeinpä minkä tahansa vaatteen alle, mutta ovat myös oikeasti täydellisiä seksikkäitä toppeja ihan yksinäänkin. Verkkarit, mukava huppari, lenkkarit ja Bralette rintaliivit. Rento lookki taattu!

4# pue itseluottamuksesi. Itseluottamus on varmasti kaikista seksikkäin asia koko tällä planeetalla. Sillä ei ole väliä onko vaatteesi ihoa myötäilevä tai ei, kunhan itse tunnet olosi hyväksi ja seksikkääksi niin sillä on väliä. Joten pukeudu, miten itse tahdot, oli sinulla isot tissit tai ei!

🌸🌸🌸

Tulen puhumaan pienirintaisuudesta enemmänkin sekä ylipäätänsä oman kehonsa hyväksymisestä. Varsinkin kun puhutaan meistä ns. pieni kokoisista ihmisistä. Olen itse törmännyt sosiaalisen median syövereissä näihin sielun siskoihini, jotka ovat pieni kokoisia ja yrittävät auttaa muita hyväksymään oman kehonsa. Sen että kaikki eivät ole kurvikkaita, iso rintaisia tai edes iso kokoisia ja että se on ok. Mutta en ole kauheasti nähnyt tällaista yhteisöä tai ihmisiä Suomessa. Itse olen aina kokenut häpeää pienikokoisuudestani, vaikka näin ei tarvitsisi olla, sillä keholleen ei aina voi mitään. Kaikki eivät saa kerättyä itselleen massaa tai edes läskiä, vaikka kuinka yrittäisi. Ja molempia olen itse yrittänyt. Joskus ajattelin, mieluummin olla lihava kuin laiha. Näin paljon sain kauhistelua osakseni pienuudestani. Siksi tahdon alkaa puhumaan enemmän asiasta. 

Jos tiedät jonkun joka on aiheesta keskustellut paljonkin niin ihmeessä jaa hänen somekanavansa kommenteissa!


4 kommenttia:

 1. Jes, kiitos tästä postauksesta! <3 Ihana kuulla kohtalotoverin mietteitä! Nää vinkit on tosi hyviä ja antoivat rohkeutta pukeutua juuri siten, miten huvittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos tästä oli apua! Ja vielä ihanampaa löytää kohtalotoveri :3

   Poista
 2. Mutta sitten on myös meitä joilla on kyllä muotoja(läskiä) muttei tissejä ja meistä puhutaan vielä vähemmin kuin laihoista ja tissittömistä. Niinkuin tässäkin tuntuisi olettamus olevan lihava=isot tissit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pahoillani, jos kirjoitukseni viesti sinulle että pois lukisin kehotyyppejä. Tämä ei ole ollut tarkoitukseni. Itse olen tietyn kokoinen ja mallinen ihminen, joten en pysty täysin puhumaan kaikkien puolesta. Voin siis vain jakaa sen, mitä olen itse ajatellut ja kokenut.

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset