Transformation Tuesday // ARKIMEIKKINI

Hyvää huomenta ja ihanaa tiistaita! Ajattelin huhtikuun aloittaa jollain uudella, mutta silti vanhalla jutulla. Transformation Tuesday kuulosti minusta todella kivalta ajatukselta ja koska arkimeikki sattuu olemaan sellainen juttu, joka vaihtuu minulla aika ajoin (juurikin vuoden aikojen mukaan) ajattelin lähteä tällaisella wakeup / makeup postauksella liikenteeseen. Yritän tehdä tästä uudenlaisen postaussarjan, jossa tavallaan näytän ennen ja jälkeen kuvia meikistä, hiuksista, vaatteista ja jopa sisustuksesta. Kaikesta nyt mistä voi sellaisia muodonmuutoksia näyttää. Miltä kuulostaisi?

Rutiinini ovat muuttuneet tässä vuoden alussa ja pakko hehkuttaa yhdestä asiasta, minkä olen ottanut aamurutiiniini mukaan. Nimittäin rautatipat. Laitan 10 rautatippaa aina aamumehuuni ja tämä on auttanut tosi hyvin tummien silmänalusteni kanssa. Itselläni kun on aina ollut vitamiinin puutoksia ja raudan puutetta ja nuo tipat ovat auttaneet hyvin niin silmien kuin väsymyksenkin kanssa. En suosittele kuitenkaan kokeilemaan tätä ellei itse tiedä, että rauadan puutosta on.

Pakko oli tässä hehkuttaa tätä, sillä yleensä näytän aivan haudasta nouseelta. Enää se ei ole yhtään paha. Huom! Kuvia on pikkuisen muokattu, mutta ainoastaan valotuksen suhteen, sillä kuten olen kertonut asuntomme on hyvin hyvin pimeä ja valo ei oikein pääse sisään.

Paletti ei edelleenkään ole vaihtunut ja viime viikolla taisinkin hehkutella omassa instagramissani ihanaa UD:n Naked Heat palettia. Joka on ollut uskollinen melkeinpä kaksi vuotta. Olen tänä vuonna pyrkinyt hyvinkin vaaleaan silmämeikkiin ja tarkoituksenani on yrittää saada samanlainen luonnollinen varjostus luomille kuin ilman meikkiä. Kulmiin en tee muuta kuin pientä täyttöä kulmakynällä, sillä pidän hiukan tuuheasta ja villistä kulmalookista.

Olen aikaisemmin vihannut poskipunaa, sillä en ole osannut käyttää sitä kunnolla. Hetki sitten ihastuin kuitenkin punaan ja olen lisännyt sitä niin poskille kuin myös hiukan nenänpäähänkin. Se tuo sellaisen ihanan viattoman ilmeen. Ehkä jopa hiukan nuhaisen ja pidän oikeastaan poskipunan hehkusta, joka jää kasvoille. Itse suosin persikan sävyistä poskipunaa parhaiten. Huulilla puolestaan olen alkanut käytämään huulikiiltoa. Ihan vain juuri sen "luonnolisuuden" korostamiseksi. Jos siten en tahdo niin luonnollista lookkia käytän nudea huulipunaa.

Pohja;
Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makep; sävy 1.0
NYX HD Studio Photogenic Finishing Powder; SFP01
Contour - Technic Colour Fix Pressed Powder Contour Palette
Poskipuna - Cosmetic Palette Love And Art
Highlight - NUX Highlighter Paradise Fluff; sävy Candy Cloud

Kulmat;
Essence Eyebrow Designer kulmakynä; sävy 04 blonde

Silmät;
NYX Eye Shadow Sweet Château; sävy Cookie Butter
Urban Decay Naked Heat paletti; sävyt Chasher & Low Blow
Ripset - Essence All Eyes On Me Multi-Effect Mascara

Huulet
NYX #thisiseverything Lip Oil; sävy Cranberry Mint


Miten sinä meikkaat arkisin?

Muista käydä seuraamassa blogia myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset