MZFM7339

Täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa maaliskuussa, vuonna 1997 syntynyt nuori naisen alku, joka on saanut nimekseen Paula. Kiitos televisio kun inspiroit vanhempiani nimeni suhteen.
Asun Vantaalla pikkuisessa 27,5 neliöisessä yksiössä kihlattuni kanssa ja suurempaan asuntoon muuttaminen Helsingin suunnille on suunnittelilla. Vantaalle muutin Helsingistä opiskeluideni vuoksi, sillä opiskelin Vaskivuoren lukiossa, johon on asunnoltani noin 10 minuutin kävelymatka. Nyt tästä asunnosta ei kuitenkaan ole siihen enää apua, sillä valmistuin lukiosta keväällä 2017 ja syksyllä aloitin opikselut Stadin Ammattiopistossa.

Olen aina ollut kiinnostunut muodista, mutta vasta vähän aika sitten innostuin myös kauneudesta.
15. kesäkuuta minut hyväksyttiin Stadin ammattiopistoon hiusalan perustutkintoon ja nyt syksyllä 2017 olen aloittanut opiskeluni siellä. Blogissani näet siis postauksia liittyen koulun käyntiini sekä kehitykseeni parturi-kampaajana. Opiskeluideni ohella tulet löytämään blogistani muotiin, kauneteen ja omaan elämääni liittyviä postauksia sekä syvällisiä tekstejä että ruoka, sisustus ja hyvinvointi aiheisia postauksia. Blogini on aika moinen yhdistelmä kaikkea mutta enimmäkseen kauneus ja lifestyleblogi.
Muodin ja kauneuden lisäksi kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat taide, musiikki, teatteri ja kirjallisuus.

XGLS5840

Pauline on ollut pystyssä 2017 tammikuusta lähtien. Vaikka tämä blogi onkin vielä nuori on minulla puolestaan jo kuuden vuoden takainen kokemus blogimaailmasta. Pidin tauon bloggaamisesta 2016 syksyllä ja jouluna aloin heti suunnittelemaan uutta blogia, sillä kaipasin tätä. Bloggaaminen on minulle itselleni nimittäin yksi luovuuden lähde. Rakastan kirjoittamista ja tämä on yksi tapa saada tekstejäni ulos. Blogin ylläpitäminen on minusta myös yksi todella hyvä tapa jakaa mielipiteitä sekä kokemuksia ja tutustua ihmisiin joilla on samanlainen ajatusmaailma. Mikään ei myöskään voita sitä tunnetta kun jakaa vinkin omasta elämästä ja joku kiittää tästä vinkistä.

Nopeasti hiukan postauksien julkaisusta. Postauksia tulee joka arkipäivä - maanantai, keskiviikko ja perjantai - ei viikonloppuisin. Tarkkaa kellon aikaa ei ole, sillä tämä on vain harrastus eikä mikään työ, mutta tahdon kuitenkin jonkinlaisen rutiinin tällekin hommalle. Perjantait ovat sellaisia päiviä jolloin yritän julkaista hiukan erikoisempaa materiaalia.


Valokuvaamisessa käytän puhelintani iPhone 6s sekä Sony HX90V -digikameraani. Banneri, kuvat ja tekstit ovat omaa käsialaani ellen toisin ilmoita.

Jos sinulla on jotain kysymyksiä minusta tai blogista niin kysy ihmeessä! Sanon aina; "Mitä vaan voit kysyä, mutta varaudu siihen ettei vastaus ole välttämättä mieluinen."