Jos olet ensimmäistä kertaa tiesi löytänyt blogiini niin tervetuloa! Olen juuri sinua varten listannut tälle sivulle muutaman minun mielestäni tärkeän postauksen, jotta saisit hyvän käsityksen siitä, minkälaisia aiheita täällä on ja minkälaista tekstiä tuotan. Yksinkertaisesti pauline. on blogi, joka painottuu erityisesti omaan elämääni sekä uraani kampaajana, mutta myös noiden lisäksi muotiin, kauneuteen yleisesti muutenkin kuin hiuksiin, sisustukseen ja ruokaan sekä silloin tällöin matkusteluun. Annan myös vinkkejä bloggaamiseen. Yleisesti sanottuna tämä on lifestyleblogi.

Minusta saat puolestaan lisätietoja lukemalla bloggaaja osion.

miten pukeutua valkoiseen
"Olen puolet elämästäni käyttänyt ainoastaan mustia vaatteita ja nyt tällä hetkellä meillä on koulussa pukukoodi, työvaatteena on musta paita. Älä käsitä siis väärin, että mustasta olisi tullut opikseluien myötä ongelma, mutta älä myöskään ajattele että rakastaisin sitä. On oikeasti rasittavaa joskus pukeutua siihen paitaan, jonka täytyy peittää kainalot."

6 askelta täydellisten farkkujen hankintaan - mitä kukaan ei kerro sinulle farkuista
"Huonosti istuvat farkut... Se on sellainen asia, jota jokainen vihaa ja silloin yleensä ajattelemme, että vika on kehossamme. Tosi asia on se, että jokainen farkkumalli ei sovi jokaiselle keholle ja kaikki farkut eivät ole edes täydellisiä, vaikka käyttäisit oikeaa mallia omalle kehollesi. Sinun tarvitsee vain olla tarkkana farkkuja ostaessasi ja tässä postauksessa kerron, miten jatkossa toimia täydellisiä farkkuja metsästäessä."

6 vinkkiä meikkiin silmälaseille
"Vaikka vähän täällä kuvissa ne näkyvätkin niin silmälasit ovat silti se suurin asia, joka määrittelee tyylini. En oikeastaan usko, että kukaan ystävistäni tai läheisistäni pystyy kuvittelemaan minut ilman laseja. En ole koko elämääni laseja kuitenkaan omistanut. Sain nämä juuri siinä ihanassa teini-iässä, joten voit kuvitella kuinka ajattelin lasien tekevän minusta ruman ihmisen. Onneksi tämä asia on todistettu kuitenkin monee otteeseen vääräksi ja voit todellakin käyttää laseja ja olla todella kaunis samaan aikaan. Sinun ei tarvitse myöskään pistää pakkia meikatessa, vaikka lasit kököttävätkin nenälläsi."

caring for colored hair - guide for beginners
"Tein sen vihdoin ja viimein! Kävin värjäyttämässä vaaleat kutrini punaisiksi! Tämä postaus ei ole kuitenkaan pelkästään uusien hiusten hehkuttamista, vaan halusin myös jakaa muutaman vinkin teille, jotka ensimmäistä kertaa värjäävät hiuksensa ja muutenkin kaikille hiustensa värjääjille."

5 tapaa joilla vahingoitat hiuksiasi tietämättäsi
"Sinun ei tarvitse olla Einstein, jotta tietäisit hiustesi kärsivän, jos suoristat koko hiuspehkosi raudan ollessa 200 asteinen. On kuitenkin sellaisia ei niin tunnettuja asioita, jotka aiheuttavat vakavia vaurioita hiuksillesi. Hiusten vauriotumisen välttämäinen kokonaan on täysin mahdotonta, sillä on sellaisia joka päiväisiä rutiineja, jotka voivat aiheuttaa hiuksille vaurioita, jopa ilman että itse tajuat sitä. Tässä postauskessa paljastan viisi normaalia asiaa, jotka vahingoittavat hiuksiasi!"

lopeta kehosi vihaaminen
"Elämme yhteiskunnassa, joka saa voittoa itsevihastamme. Vihaatko, miltä hiuksesi näyttävät? Osta tämä tuote. Vihaatko, miltä kehosi näyttää? Liity tähän erikoisohjelmaan. Meidät ympäröidään jatkuvasti kuratoiduilla ja täydellisillä kuvilla, jotka jäävät niin syvälle mieleemme, että vain alusvaatemainoksen näkeminen lehdessä tai bussipysäkillä saa meidät tuntemaan itsemme täydelliseksi paskaksi. Nämä kuvat jättävät jälkeensä pienen osan siitä, miltä täydellisyyden, kauneuden ja "ihanteiden" kuuluisi näyttää hitaasti muuttuvassa käsityksessämme."

kaikki katuvat jotakin
"Katumus - yhtä lailla sitä voisi kutsua itseään toistavan menneisyyden peloksi. Se on tuo yksi mielemme vankila, josta pidämme tiukasti kiinni huolimatta siitä faktasta että meillä itsellämme on avain päästä vapauteen. Jos maailmassa on yksi sääntö jonka voit painaa muistiisi elämästä niin olkoon se tämä;  Meidän on tarkoitus tehdä virheitä."

eroon negatiivisuudesta
"Lyhyen elämäni aikana olen aina elänyt yhden opin mukaan, josta edes mennyt isäni minulle toitotti; "Negatiivisella ajatusmaailmalla, et voi saada positiivista elämää." En väitä ettenkö olisi koskaa ajatellut negatiivisesti tai että positiivisuus on ainoa asia jolla voi menestyä. Ei. Maailma tarvitsee niin positiivisuutta kuin myös negatiivisuutta, mutta jos omat ajatukset koostuvat pelkästään pahoista ajatuksista niin mihin sillä pääsee elämässä? Ei kauheasti mihinkään."