NSIC3280

Olemme nyt virallisesti aloittaneet Mikon kanssa videosarjan nimeltä Hot or Not. Vaikka videosarja ei ilmestykään omassa blogissani tai omalla youtube kanavallani koen silti pieneksi tehtäväkseni kertoa yhteistyöstä sekä hiukan selittää, mikä tämä juttu oikein on. Halusin myös tehdä tämän postauksen kertoakseni teille hiukan KEVIN.MURPHY -tuotesarjasta.

MPAQ3229

Hot or Not on siis videosarja, jossa testaan Kampaamo Pesulassa ja I Make Your Hair Day verkkokaupassa saatavilla olevia tuotteita. Ensimmäisenä testissä minulla oli KEVIN.MURPHYN ANGEL.WASH värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo sekä BEDROOM.HAIR joustavaa ja kevyttä pitoa antava hiuskiinnike. Jokainen tuote, joka on testissä on myös -20% alennuksessa viikon verran. Testaan siis tuotteet, kerron oman mielipiteeni ja arvostelen onko tuotteet hot vai not. Päädyimme siihen tulokseen, että tämä videosarja ilmestyy joka toinen perjantai ja tänään on ilmestynyt uusin video!

PPKA7550
* Nämä tuotteet olivat minulla nyt testissä ja ovat sunnuntaihin asti alennuksessa!

maapalloa ajatellen
Kaikki KEVIN.MURPHY -tuotteet on suunniteltu ja tuotettu ympäristöä ja ilmastonmuutosta ajatellen. He käyttävät kierrätysmateriaalista tehtyjä, kierrätettäviä ja luonnossa hajoavia pakkauksia. Itse tuotteetkin ovat mahdollisimman luonnonmukaisia. He siis käyttävät luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, jotka on tuotettu kestävän kehityksen periaatteella. Raaka-aineet on kerätty käyttäen tapoja, jotka eivät vahingoita ympäristöä.

Pakkaukset on luotu käytetyistä vesipulloista sekä kierrätyspaperista tehdyistä materiaaleista. Kulmikkaampi pakkaustyyli tarkoittaa enemmän volyymiä pienessä tilassa ja se säästää 40% pakkauksen valmistamiseen tarvittavissa muovien määrässä. Pakkaukset vievät siis huomattavasti vähemmän tilaa kuljetuksissa sekä itse liikkeissä kuin perus pyöreä pullomalli.

KEVIN.MURPHY on myös mukana Al Goren ilmastonmuutosohjelmassa TheClimate Reality Proect. Tämä organisaatio on omistautunut valistamaan ihmisiä ilmastonmuutoksen vaikutuksista ja työskentelee aktiivisesti ratkaisujen löytämiseksi. KEVIN.MURPHY tekee valikoiduista tuotemyynneistä rahalahjoituksia kyseiselle organisaatiolle auttaakseen kompensoimaan globaalia hiilijalanjälkeä. 

VJNR0310

Vesi on kampaamopalveluissa tärkeä elementti, mutta siitä on useissa maissa pula ja sen vuoksi KEVIN.MURPHY toimii yhteistyössä vettä säätävien EcoHeads -suihkupäitä valmistavan yrityksen kanssa. EcoHeads on siis innovatiivinen suihkupää, joka säästää 65% vettä verrattuna normaaleihin suihkupäihin. Sen sisällä oleva turmaliini puhdistaja ionisoi veden. EcoHeads säästää ympäristöä, mutta myös samalla antaa työskentelymukavuuden ergonomiallaan sekä lisää vedenpainetta, joka puolestaan nopeuttaa hiusten huuhtelua.

KEVIN.MURPHY:llä tehdään myös yhteiskunnallista hyvää. THE HEART OF KM on voittoa tavoittelematon osa yritystä, jonka tarkoituksena on rahoittaa erilaisia hyväntekeväisyyskampanjoita Tällä hetkellä he ovat mukana tukemassa kampanjaa nimeltä Culture is Life. Tämä on kampanja, jonka tavoitteena on vaikuttaa yhteisöllisesti valistuksellisen ja tekemisen kautta estäen syrjäytyvien nuorten itsemurhia Australiassa.

KEVIN.MURPHY on hyväksytty People for Ethical Treatment of Animals (PETA) -organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä. Tämä koskee niin KEVIN.MURPHY -hoito ja -muotoilutuotteita kuin myös COLOR.ME by KEVIN.MURPHY -ammattilaisvärejä. He eivät koskaan vahingoita testein eläimiä sekä he välttävät käyttämästä mitään sellaisia raaka-aineita, jotka voisivat vahingoittaa eläimiä tai ympäristöä millään tavalla. 

NJJM8828

Todella pieni - sarkasmia - tietopläjäys näistä tuotteista. Tuli varmasti myös jokseenkin selväksi heidän ajatuksensa ympäristöstä ja tuotteiden luomisesta. Olen itse sellaista tyyppiä, että jos kiinnostun jostakin aiheesta niin silloin imen siitä itseeni kaiken tiedon ja tämä tuotesarja oli sellainen josta kiinnostuin heti kun sain pienen pintaraapaisun näistä kampaamossa työskennellessäni. Ensimmäisenä herätti ihmetys heidän tuotepakkaustensa malleissa ja otin asiasta heti selvää. Sen jälkeen kiinnostuinkin yrityksestä enemmän ja nyt odotan innolla että pääsisin osallistumaan heidän kursseilleen. Jos on minusta kiinni - ja sehän on - tulen käyttämään heidän tuotteitaan niin kotona kuin työssäkin.

   Oletko itse testannut tai kuullut KEVIN.MURPHY -tuotesarjasta?

ruusu