Nyt on korkea aika julkaista toinen "In and Out" -postaus. Don't you think? Nopeasti sanon alussa vielä et tämä on vain mun mielipide ja tässä postauksessa oon listannu asioita joita nyt rakastan vaikka ennen inhosin ja toisinpäin sekä asioita joita en vieläkään oo hyväksyny tai joista en tahdo luopua. Jos et ole lukenut edellistä postausta niin käy kurkkaamassa se tästä.


IN

 photo in1_zpsul1d9g8s.jpg

Valkoiset lenkkarit
Valkonen on aina ollu mulle sellanen väri joka merkitsee sitä ettei saa tehdä melkeen mitään tai muuten kaikki lika näkyy. Valkosia vaatteita oon siis karttanu. Nyt kuitenki kun enää ei tuu leikittyä hiekkalaatikolla tai mutalammikoissa niin oon alkanu tähän putipuhtoiseen väriin ihastua. Varsinkin kun puhutaan kengistä. Jokin valkoisissa lenkkareissa saa vaan huokaisemaan ihastuksesta.

 photo in2_zpsnrrmluqk.jpg

Rikkinäiset farkut ja verkkosukkahousut
Mä en oo koskaan pitänyt sukkahousuista. Niiden päälle laittaminen yleensä tarkotti pitkän tylsää sukulaisateriaa. Yksi kerta stadissa ollessani näin tytön jolla oli revityt farkut ja mustat sukkahousut niiden alla. Ihastuin tähän tyyliin heti ja kotona sitä oli pakko koittaa. Kun tämä kalanverkkovillitys sitten alkoi niin en voinu olla rakastumatta. Ehkä vähän räsyisen näköistä, mutta tässä on luonnetta kyllä kerrakseen. Vielä en oo saanu haalittua itselleni noita verkkosukkahousuja, mutta kyllä se päivä tulee vielä kun sellaiset käsiini löydän.

 photo in3_zpsmw8hakej.jpg

Marmori
Vuosi sitten tämä marmorikuvio tuntui liian yksinkertaiselta, mut nyt oon alkanu lämpenemään sille. Puhelimenkuoret ja alustat tai pöydät joissa on marmorikuvio on niin rakkautta. Yksinkertaisuuden lisäksi marmori tuo hiukan puhtautta sekä yksinkertaista luonnetta mukanaan. Kaikkien kuvioiden ei tarvitse olla monimutkaisia tai räjäyttäviä.


OUT

 photo out1_zpspzmi7pul.jpg

Koko farkkua
Me ei eletä enää 70 -luvulla, joten voidaanko heivata tämä tyyli jo pois? Mun silmään koko farkulla varustettu asukokonaisuus ei vaan toimi. Tätä ei onneksi näe enää paljoa, mutta silti muutaman kerran on tullu bongattua. Ei siinä jos jollain, joka on ollut maailmassa 1975 on koko farkkua, mutta jos näen oman ikäiseni tai itseäni nuoremman tässä tyylissä niin kysyn aina; Miksi? 

 photo out2_zps2onlaucq.jpg

Liian pitkä bombertakki
Bombertakit on sellanen joihin viime syksynä ihastuin, mutta sitten myös huomasin että on olemassa näitä pitkiäkin versioita. On ok pitkiä ja sitten ihan liian pitkiä. Puhun nyt oikeassa kuvassa olevasta bomberista. Onhan tuo polvea hipova takki ihan ok, mutta mun mielestä bomberit ovat sellasia jotka eivät takapuolta peitä. 

 photo out3_zpspuqsl2f8.jpg

Tumma sisustus
Tummat sävyt oli sellanen juttu josta unelmoin kun omaan kotiin muuttaisin. Nyt kuitenkin asia on muuttunut. Ennen katsoin näitä kuvia sydämet silmissä hohtaen, mutta nyt se vain näyttää liian synkkältä. Tämä tumma sisustus näyttää jopa mun mielestä hiukan enemmän miesmäiseltä, maskuliiniselta.

Pystytkö samaistumaan näihin tän kertasiin juttuihin?

xoxo
PaulaMuistakaa käydä seuraamassa mua myös muualla somessa! Youtubeen lataan myös sellaisia videoita joita en tänne blogin puolelle julkaise ja siitä yleensä ilmoitan Twitterin puolella. Instagramissa mua voi seurata nimimerkillä @pauline_xs ja jotta blogin postauksista ja muutenkin sisällöstä pysyisit perässä niin nimimerkki @paulinebeautyqueen kannattaa laittaa muistiin. Snäpissä mut löytää  taas nimimerkillä paulukkaaa.

Postauksen kuvat: tumblr