Näitä "In & Out" -postauksia näkee melkeinpä jokaisessa blogissa ja päätin nyt itsekin liittyä näiden tekijoöiden joukkoon. Yritin miettiä niitä kaikkia asioita joita oon joskus vihannut, mutta nyt rakastan ja toisinpäin. Se on mun mielestä näiden postausten idea. Kertoa mistä pitää tällä hetkellä mutta vihasi jossain vaiheessa. Jotenkin oli helpompaa saada sisältöä tuohon in kohtaan kuin out, joten laitoin yhden sellaisen asian jolle en ole edelleenkään lämmennyt. Ajattelin tehdä näitä jatkossakin, mutta ensin olisi kiva tietää teidän lukijoiden ja seuraajien mielipide näistä "In & Out" -postauksista. Yay or Nay?

IN

 photo in1_zpskhbdextt.jpg

Olkapäille laskeutuva tukka
Mulla oli polkkatukka tarhasta ala-asteen 5.luokalle asti. Sen jälkeen rupesin kasvattamaan hiuksiani ja vannotin etten leikkaa niitä lyhyiksi enää koskaan. Parisen vuotta tässä on nyt ollut hiusmuotina lyhyt, olkapäitä hipovat hiukset ja pikkuhiljaa ihastuin siihen. Nythän mulla on tällainen lyhyempi hiustyyli and most of you know why. Tää lyhyempi tukka on kyl ihana ja onneksi se on vain tukkaa. Kun sen tahdon takaisin siihen pituuteen mitä se oli nii annan vaan sitten kasvaa.

 photo in2_zpsrcs7iizk.jpg

Vaaleanpunainen, kulta & ruusukulta
Näihin väreihin oon ihastunu nyt tässä puolen vuoden aikana. Mua itseäni hiukan hämmästyttää tämä asia sillä hetki sitten vihasin yli kaiken kultaa ja vaaleanpunainen ei myöskään näyttänyt kivalta silmässäni. Lapsena en suosutunut laittamaan mitään vaatetta ylleni jossa oli vaaleanpunaista. En edes alusvaatteita. Ihminen muuttuu ja samoin hänen ajatusmaailmansa. Tällä hetkellä tahdon että mulla on koko ajan joko vaaleanpunaista tai kultaa päällä. Oon myös ihastunu todella palavasti ruusukultaan. Sitä väriä tahtoisin lisätä enemmän sisustukseen.

 photo in3_zps1cvufzxk.jpg

Venytykset korvissa
Muistan sen ajan kun nämä näyttivät silmääni todella rumalta. Olin ihastunut yhteen itseni hiukan vanhempaan poikaan 6.luokalla joka asui meidän naapurissa ja muistan kun hän alkoi venyttämään korviaan. Ne olivat niin rumat että kiinnostukseni häneen katosi heti ja sanoin tuskin enää sanaakaan tälle. Tällä hetkellä itselläni on 10mm venytykset korvissani eikä ainakaan kolmeen vuoteen - jos lasken oikein - nämä ole näyttäneet rumilta silmissäni. Kiinnostumiseni syttyminen venytyksiin taitaa johtua itse koruista joita löytyy nykyään monenlaisia.


OUT

 photo out1_zpsjfgjuptt.jpg

Contouring
Tähän meikkivillitykseen ihastuin itsekin silloin kun se tuli, mutta nyt en enää hirveästi siitä pidä. Niinä kertoina kun haluan oikein kunnolla panostaa meikkiini niin silloin saatan contouria käyttää. Se mihin nyt oon itse ihastunu on contourin vastakohta eli non-touring. Sama juttu oikeastaan mutta vain highlighter laitetaan paikoilleen. Ei siis tummaa varjostusta.

 photo out2_zpsc0byh7yc.jpg

Kiilakoroilla varustetut lenkkarit
Ei, ei ja EI! Nämä eivät ole missään vaiheessa näyttäneet hienolta mun silmissä. Joskus kaverilla oli lenkkarit joissa oli korko, mutta se ei ollut kiilakorko. Ne olivat hienot kengät. Kuitenkin mulle lenkkarit ovat mukavat ja joissa pystyy juosta kiireessä minuutin päästä lähtevän junaan. Korkokengät ovat kauniita, lisäävät seksikkyyttä ja saavat tämän 158 senttisen tytön näyttämään hiukan aikuisemmalta but let's face the fact: Korkokengät ovat varpaiden tappajat. Jossain vaiheessa iltaa kaikkien varpaita särkee oli sitten kuinka hyvä tai huono niiden kanssa kävelemään. Tämä ei ole lenkkarien tarkoitus. Heittäkää ne sinne planeetalle josta tulivatkin.

 photo out3_zpszgen21bd.jpg

Koko musta asukokonaisuus
Näyttää tuo edelleen upealta, vaikka se nyt tähän "out" listaan onkin päätynyt, mutta laitoin sen tähän vain sen takia että itse oon siihen kyllästynyt. Mun vaatekaapissa on aivan liikaa mustia vaatteita. En ole nyt kahteen vuoteen tykännyt pukeutua koko mustaan asuun, sillä mulle siitä tulee hiukan synkkä fiilis.

Minkälaiselta teidän "In & Out" -listanne näyttää?


xoxo
Paula

Kuvat on otettu tumblr:sta