MOIKKA MOI!


Tämä aloittaminen on hyvin vaikeaa, sillä en oo pitkään aikaan tehnyt aloitusta tai edes kirjoittanut blogitekstiä. Blogia on tullu pidettyä yllä pikkusen yli 6 -vuotta, mut se vähän kuoli tossa viime vuoden aikana, sillä kiinnostukseni ei enää riittänyt ja se rupesi tuntumaan pakkopullalta. Mikään postaus ei tuntunut sopivalta siihen blogiin jota koitin hammasta purren pitää elossa ja tuntui myös kuin jokainen kuva ja teksti pitäisi pitää salassa joltain henkilöltä. Syksyllä siis päätin vain lopettaa sen, mut kuitenkin kaipuu kirjoittamisesta jäi ja enemmän rupesi tulemaan kokemuksia, tuotteita yms. joita halusin jakaa muiden kanssa. Muidenkin kuin pelkkien kavereiden.
Mietin tätä todella pitkään ja päätin nyt tehdä erilaisemman blogin kuin se mikä mulla oli aikaisemmin. Yritin muuttaa edellisen blogini toisenlaiseksi. Kuitenkin se oli vaikeaa, sillä tiesin lukijoiden seuraavan blogiani niiden aiheiden vuoksi mitkä olivat siellä ennen muutosta.
En keksinyt parempaa nimeä tälle uudelle blogille kuin tuo "Beauty Queen". Nimellä en yritä sanoa että olisin itse kauneuden kuningatar ja tiedän siitä aiheesta kaiken. Nimi vain kuulosti kivalta korvassa ja siitä ainakin tietää mikä on aiheena blogissani. Mä itse olen vasta alkanut kiinnostumaan aiheesta kauneus - oon siis aika amatööri vielä - ja nyt keväällä haenkin opiskelemaan parturi-kampaajaksi. Itse hausta olisi kiva jakaa kokemuksia ja jos pääsen opiskelemaan niin sitten opiskelusta olisi kiva pitää jonkin sortin päiväkirjaa. Tahdon myös omia kauneusvinkkejäni - joita kertyy koko ajan - kertoa alati kehittyvästä tyylistäni ja muusta. Kauneus, tyyli ja ofc minä ovat siis aiheena blogissa. Joskus voi myös ilmestyä postauksia sisustuksesta, ruuasta tai hyvinvoinnista.
Blogiini eksyy uusia lukijoita tai vain katsojia joten tässä on muutama pieni fakta itsestäni nopeasti näin loppuun:
¤ Olen 1997 syntynyt ja asustan Vantaalla omassa ihanan pikkuisessa 27,5 neliöisessä yksiössä.
¤ Muodista oon aina ollut kiinnostunut ja se muuttuu koko ajan. Joskus pienellä muutoksella ja toisinaan taas isolla.
¤ Kauneudesta oon vasta hetki sitten innostuntu ja meikkaamisen aloitin kunnolla noin puolitoista vuotta sitten, joten tämän suhteen voisin sanoa että oon vasta opettelemassa kävelemään.
¤ Omistan äidin joka soittaa ainakin kerran päivässä kysyäkseen milloin tulen kylään tai ihan vain jutellakseen, vuoden nuoremman tietokoneisiin addiktoituneen pikkuveljen, 28 -vuotiaan isosiskon joka tällä hetkellä opiskelee ruotsissa arkkitehdiksi ja 30 -vuotiaan isosikon jolla on 2 -vuotias poika ja 5 kuukautinen tyttö lapsi sekä ihastuttavaan perheeseen kuuluu myös ehkä hiukan adhd espanjanpelastuskoira Mochina.
¤ En ole kovinkaan kova urheilemaan, mutta seurustelukumppanini pitää kaikennäköisestä kuntoilusta ja hänen kanssaan tulee kokeiltua kaikennäköisiä treeniohjelmia.
¤ Olen innokas kokeilemaan kaikkea, sillä niin kuin äitini sanoi mulle ruuan suhteen ku olin pieni "Et voi sanovasi pitäväsi jostain ellet kokeile". Olin tosi nirso ruuan suhteen pienenä, mut nykyään tykkään tehdä omia kokeiluja ja maistan mielelläni uutta.

Suurin piirtein samat tiedot löytyvät myös sivujen "bloggaaja" osiosta. Hiukan yksityiskohtaisemmin kuitenkin.
Follow my blog with Bloglovin

xoxo 
Paula

9 kommenttia:

  1. Tosi kiva aloituspostaus, tästä sai jo hyvin kiinni minkälainen ihminen siellä ruudun toisella puolella hääräilee :) Blogi ja tulevat aihealueet kuulostaa mielenkiintoiselta ja jään ehdottomasti seurailemaan minkälaisia postauksia sulta on oikein tulossa. Oikein paljon onnea uuden blogin kanssa ja toivon sulle paljon inspiraation hönkäyksiä, toivottavasti jaksat kirjoitella aktiivisesti! :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hyvä alku blogille! Uskon, että tämä lähtee tästä mukavasti rullaamaan ja rohkeasti vaan kirjoittelemaan monipuolisista jutuista ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Mukava aloituspostaus! Kirjoitat kivasti & banneri on hieno :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. hyvännäköinen blogi ja toivottavasti homma lähtee rullaamaan :-) jäin lukijaksi!

    VastaaPoista
  5. Hyvä alotuspostaus! Jään seuraileen sun blogia :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Näyttää kivalta. Fontti vois ehkä vään isompi olla niin olisi mukavampi lukea :) Upea banneri, millä sovelluksella ton oot saanut tehtyä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin että onko tuo fontti liian pieni. Näköjään ei ollut vikaa koneessa, kun joskus niin on käynyt että kone pienentää automaattisesti tuon tekstin.
      Bannerin tein puhelimella sovelluksella nimeltä Phonto - Text on Photos :)

      Poista
  7. Tosi kiva alku blogille! Toivottavasti sulla motivaatio pysyy ja löydät rakkauden tähän bloggaamiseen! :)

    VastaaPoista
  8. Tosi mielenkiintonen alotus! Ja tykkään sun ulkoasusta ihan kympillä :)

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset