Tuossa pari viikkoa sitten aloin jälleen miettimään asiaa kauneus. Mitkä asiat tekevät ihmisestä kauniin? Onko se vain yksi vai useampi asia? Voiko ihmistä kutsua kauniiksi jos hän omaa lumoavat silmät, täyteläiset huulet tai hyväkuntoisen vartalon? Voiko vain yksi asia tehdä toisesta kauniin? Jokaisessa kulttuurissa on omat kauneusihanteensa ja sen lisäksi vielä jokaisella on omat asiat mitä pitää kauniina. Ajattelin että voisin jakaa teidän kanssa mitkä asiat on mun mielestä kauniita niin miehissä kuin naisissa. 

WHAT I FIND BEAUTIFUL IN WOMEN


Ensimmäinen yhteinen tekijä näissä kuvissa näkyy on täyteläiset huulet. Tästä on tullut nyt todella iso juttu muutaman vuoden aikana ja omasta mielestäni ne näyttävät kauniilta jos ei ole liian yliampuvat. Oikealla yläkulmassa, perfect!
Silmät, huulet ja kulmakarvat ovat sellainen asia joita katson heti ensimmäisenä ihmisessä. Oli kyseessä mies tai nainen. Naisten suhteen oon ehkä enemmän tarkka esim. kulmien tarkkailussa, sillä ajattelen usein: "Tekisinkö itse kulmani noin?" Paksut, mutta siistit kulmat ovat omaan mieleeni.
Kuvista huomaa varmasti myös että suorapiirteiset kasvonpiirteet sekä hiukan vahvempi meikki iskevät omaan silmääni. Okay, 1/4 näyttää meikanneensa vahvemman meikin, mutta siitä silti pidän. Luonnollinenkin meikki on kaunis, mutta mun makuun on enemmän silmämeikki joka korostaa niitä kahta nappia siellä kallossa joilla maailmaa katsomme.


Päätin ottaa tähän mukaan myös tyylin sekä vartalotyypin jotka ovat minusta kauniita. Netistä on hirveän vaikea löytää juuri oikeaa kuvaa, mikä kertoisi minkälaista vartalotyyppiä pidän kauniina. Tuo ylhäällä vasemmalla oleva kuva osuu lähimmäs. Kurvikas vartalo ja itse en ole koskaan pitänyt siitä jalkojen välissä olevasta raosta. Anteeksi en muista juuri nyt sitä termiä.
Tyylejä on monen laisia ja jostain syystä naisten kohdalla pidän ihan kaikista. Hittoon se minkätyyppinen vartalo toisella on, mutta jos joku kävelee itsevarmana jossain tyylissä niin sitä on kyllä pakko ihailla.


WHAT I FIND BEAUTIFUL IN MEN


Alotan nyt tyylistä, sillä ärsyynnyin nettiä selatessani kun juuri sellaista oikeaa tyyliä miehillä oli niin vaikeaa löytää. Toisin kuin naisilla niin miehillä mulla on enemmän asioita joita katson. Tällä hetkellä tosi in miesten tyylissä on hipsteri-skeittari sekoitus tai vain jompikumpi. Lisäsin tähän yhden skeittaria tyyliä kuvastavan tyylin joka uppoaa muhun (oikea yläkulma), mutta silti itse pidän kauniina/komeana noh viehättävänä tyylinä enemmänkin hiphop ja räp tyyliä. Nämä tyylit ovat vaan tosi rennon näköisiä. Hipstereiksi pukautuvat näyttävät mun mielestä usein siltä että kohta täytyy mennä nurkan taakse laittamaan housut paremmin koska paikat on huonosti. Upea tyyli kuitenkin, hiukan hienostunut, mutta en katso sitä viehättävänä.
Vartalo hyvässä kunnossa. Ei kuitenkaan sellane melkee 190 senttinen pelkkää lihasta tyyppi. Sellanen musertais mut alleen.


Tämäkin mua ärsytti kun netistä oli hyvin vaikea löytää kuvia miehistä joiden kasvonpiirteet, hiustyyli yms. ovat täydellisiä tai suht täydellisiä mun silmään. Oon päässy sen hiukan babyface vaiheen ylitse. Olisin tahtonut laittaa kuvan mun kullasta, sillä hän on lähimpänä sitä mitä miehissä katson. Siitä ollaan kuitenkin sovittu ettei hänen kasvonsa täällä näy. Vasen alakulma on kuitenkin hyvin hyvin lähellä sitä mitä katson ja jopa rakkaani ulkonäköä.
Jälleen kerran suorapiirteiset kasvonpiirteet, tuuheat hiukset, venytykset, tatuoinnit, paksut kulmakarvat. Siinäpä oikeastaan lyhyessä kaavassa sanottuna.

Saatan ehkä olla pikkusen nirso mitä tulee ulkonäköön ja löydän aina vikaa muista sekä ennen kaikkea itsestäni. Eniten ehkä se kritiikki kohdistuu kuitenkin itseeni, mutta näistä mun ja muidenkin kauneusihanteista huolimatta yksi asia on varmaa... Olit minkänäköinen tahansa, käytit millaisia vaatteita ja olit sitten laiha tai et se mikä merkitsee eniten on sisin. Vaikka ensimmäisenä nähdäänkin se mitä on ulkopuolella niin parasta on kuitenkin päästä tutustumaan toiseen kunnolla. Oppimaan minkälainen hän on ihmisenä.

xoxo
Paula


P.S. kuvat on otettu tumblrista