ROHTUNEIDEN HUULTEN PELASTUS

macaron1
*postaus tehty yhteistyönä It'S SKIN Finlandin kanssa.

Olen itse yksi niistä ihmisistä joilla huulet rohtuvat todella helposti ja varsinkin talvella. Huuleni ovat todella korput, lohkeilevat koko ajan sekä minulla on stressin alla paha tapa repiä huuliani. En vain voi sille mitään, vaikka tiedän ettei niin saisi tehdä. Huulten hoito on kuitenkin todella tärkeää. Varsinkin silloin jos haaveilee täydellisestä lopputuloksesta huulipunan kanssa. Eikä kukaan tykkää suudella korppuisia huulia. Tässä postauksessa on pari vinkkiä teille muille joiden huulet ovat aina korput sekä testissä ja esittelyssä It'S SKIN:ltä yksi heidän huulituotteensa.

macaron6

macaron2

Rohtuneet huulet voivat olla oikeasti yksi painajainen, mutta tässä on muutama vinkki joiden avulla taistella rohtuneita huulia vastaan.

ROHTUNEET HUULET DO'S
Juo vettä
Levitä huulirasvaa ennen nukkumaan menoa
Syö kalaa
Käytä sokeria kuivien huulten kuorintaan
Käytä kosteuttajaa
Laita huulirasvaa huulien rajojen ulkopuolelle

ROHTUNEET HUULET DONT'S
Älä nuole huuliasi
Älä käytä pitkäkestoista huulipunaa
Älä revi huuliasi
Älä käytä minttupurkkaa tai huulituotteita joissa on minttua, mentholia tai kamferia.
Älä käytä vanhoja huulituotteita

macaron7

It'S SKIN Macaron Green apple huulibalsami | Kosteuttava ja ravitseva omenan tuoksuinen, kaakao- ja sheavoita sisältävä balsami kuiville huulille. Sisältää huulien elinvoimaisuutta lisääviä vitamiineja ja hedelmäuutteita. Raikkaan hedelmäntuoksuinen huulibalsami tuo lievitystä kuiville huulille ja lisää niiden kiiltoa. Ei sisällä parabeeneja. Dermatologisesti testattu.

Näitä huulirasvoja on nyt myös saatavilla Hehku -liikkeistä ja jos näitä kiinnostaa testailla niin voit käydä myös kysymässä lähiapteekistasi, jos sinne olisi jo It'S SKIN:n tuotteita ilmestynyt.

macaron4

Ensivaikutelma Macaron huulirasvasta - Tämä on pakkaukseltaan varmasti maailman suloisin huulirasva, jonka olen nähnyt. Tässä tuotteessa on todella ihana tuoksu, sellainen omenakarkki. Aivan ihana! Itse en kauheasti pidä huulirasvoista tai ylipäätänsäkään mistään tuotteista, joita täytyy sormin tai käsin levittää. Vihaan sitä tunnetta, kun tuotetta jää vielä käsiin. Se on siis oikeastaan ainoa huonopuoli, sillä sormiin jäänyt ylimääräinen tuote yleensä päätyy sitten huosuille, kun pyyhin ne pois.

Mielipiteeni Green Apple huulibalsamista - Talven jäljiltä huulini ovat todella, todella rohtuneet ja minusta oli ihanaa päästä testaamaan tätä. Tuotetta ei tarvitse paljoa ottaa, sillä todella pieni määrä riittää. Tuo pienikin määrä tässä parin viikon aikana on auttanut todella hyvin huuliani. Ne tuntuvat pehmeämmiltä ja omasta mielestäni huulipunatkin näyttävät nyt paremmalta kun huuleni eivät ole tavanomaisesti repaleiset. Huulien repimisen lisäksi minulla pahana tapana käyttää liikaa huulirasva ja näen tuon sormilla levittämisen sinänsä myös plussana, sillä en ole koko ajan lisäämässä tuotetta huulilleni. Parempi siis kuin puikko, eikä tämä katoa, vieri pöydältä lattialle ja on helposti löydettävissä laukun pohjalta, kun se ei ole pieni tai sekoitu huulipunien joukkoon. 

macaron3

macaron5

   Oletko itse kokeillut tai tahtoisitko kokeilla näitä Macarons huulirasvoja?

ruusu


Muistathan käydä myös kurkkaamassa It'S SKIN Finlandin facbook sivut (It'S SKIN Finland) ja instagram (@itsskinfinland)

11 kommenttia:

  1. Voi miten söpö ja omena on yksi mun lemppareista! Tämän kanssa joutuu hankalaan tilanteeseen, kun toisella puolella vaakaa painaa söpöys ja toisaalta mietityttää pakkauksen ekologisuus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tuote loppuu niin tuon voi sitten puhdistus ja luoda ite oman huulirasvan tai esim huulikuorinnan, jonka tekee tuohon pikkukuppiin. Netistä kun löytyy tosi paljon noita ohjeita miten tehdä :D

      Poista
  2. Voi että kuinka söpö tuo huulirasva! Itsekin käytän huulirasvaa ainoastaan ennen nukkumaanmenoa, päivällä se tuntuu vaan häiritsevältä. :-D Mua jäi vähän häiritsemään "dont's" kohdassa tuo metanoli, tarkoititkohan mentolia tuossa yhteydessä? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio hei! Huomaa et kyl se lukihäiriö välil iskee tuolta xD

      Poista
  3. Huulten kuivuminen on ihan kauheaa, varsinkin kun on paha tapa nyppiä niitä kuivia kohtia verille D: Oot kasannut ihanan paketin hyviä vinkkejä, varsinkaan tuon mintun haitoista en olekaan aiemmin tiennyt!

    http://erelkee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Fiilaan sua tossa, että on tosi kuivat ja usein rohtuneet huulet! Mulle huulirasva on semmonen jokapäivänen "pakko olla", ja koska käytän huulirasvaa niin usein niin ite käytän ihan vaan tota perus labellon huulirasvaa jonka oon todennu hyväks - mutta ehdottomasti pakko kokeilla varmaan tommost Macaronsin huulirasvaa!
    Tosi kiva postaus muuten! :')

    VastaaPoista
  5. Tää on kyllä söpö! <3 Noi sormella lisättävät tuotteet on mullekin ihan no no, mutta ton voisi ostaa vaikka koristeeksi :D

    VastaaPoista
  6. Toi rasia on nii söpö et ostaisin sen takia :D

    VastaaPoista
  7. Toi on niin söpön näköinen, että tekisi mieli hankkia se ihan vain pakkauksen takia!♥

    VastaaPoista
  8. Oi nämä on kyllä niin söpön näköisiä huulirasvoja, kerran hehkussa käydessä näitä ihastelin, mutta jäi silloin kuitenkin kauppaan. :D Vaikuttaa kyllä sun kokemuksen perusteella hyvältä, joten pitää ehkä joku kerta käydä ostamassa tällainen. :)
    Mulla oli kuluneen talven aikana myös riesana kuivat huulet sekä niiden lisäksi myös halkeilevat suupielet. Sain niihin apua kuorinnasta, Oriflamen tender care-voiteesta ja välillä jouduin turvautumaan myös kortisonivoiteeseen. Onneksi nyt kevään tullessa on alkanyt tuo ongelma vähän helpottaa. :)

    VastaaPoista
  9. Onpas tosiaan söpön näköinen pakkaus, voisin ostaa tällaisen pelkästään ulkonäön perusteella! :D ♥ Mulla tuppaa myös menemään aina kaikki huulirasvat hukkaan, mutta luulen että jos tällaisen ostaisin, niin tätä en ihan heti hukkaisi :D Mulla kyllä rohtuu kans talvisin tosi helposti huulet ja sorrun sitten siihen, että nuolen mun huulia jos ei oo huulirasvaa lähellä..

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset