ARKIMEIKIN PÄIVITYSTÄ

arki3

Viimeksi arkimeikkiä tuli jaettua teille lokakuussa. Silloin olinkin jaksanut oikein panostaa silmiin. Tässä välissä on ollut monta päivää jolloin en ole edes jaksanut meikkiä naamaan laittaa, mutta nyt olen jaksanut pikkuisen aamuisin laittautua. Meikki siis muuttunut hiukan luonnollisempaan suuntaan ja tajusin myös että hiuksenikin olen alkanut laittamaan eri tavalla. Joissakin postauksissa on vain hauska seurata omaa muuttumistaan.

arki4

Mikä on muuttunut?
Tämä arkimeikki ei oikeasti kauheasti aikaa vie. Sellaiset 10 minuuttia. 5 ensin, mutta kun thebos:n tilaus tuli hurahdin jälleen contouraamiseen, mutta eihän siihen voi olla kun sain sen contour paletin. Sain myös vihdoin ja viimein päivitettyä kulmakarvojani. Siis työvälinettä. Ostin nimittäin kulmakynän ja on se kyllä paljon helpompi kuin se kulmapaletti jota käytin. Ei enää mene niin paljon aikaa kulmien rustaamiseen kuin aikaisemmin. Harmittelen todella paljon, että UD:n meikkivoiteeni pääsi loppumaan, joten joudun tyytymään halvempaan versioon... Ei kyllä ole kiva, sillä olin jo tottunut tuohon ihanaan laatuun.

arki5

arki2

TÄSSÄ SIIS MEIKIT JOITA KÄYTÄN

Pohja; 
NYX Studio Perfect Photo-Loving Primer
Maybelline New York FIT ME! Liquid Foundation sävyssä 105
L'OREAL Paris COncealer, sävyssä 3.N
Essence Camouflage 2in1 Powder Make-Up, sävyssä 20 Nude Beige
NYX HD Studio Photogenic Finishing Powder

Kulmat;
Essence eyebrow designer, kulmakynä sävyssä 04 BLONDE

Silmät;
Cien Volume Mascara

Korostus ja varjostus;
Technic ColourFix Pressed Powder Contour Palette
W7 Killer Glow Highlighter, sävyssä SLAYIN' IT

Huulet;
NYX Lingerie Liquid Lipstic, sävyssä LIPLI18

Jos tahdon että meikki kestää hyvin koko päivän eli muistan niin laitan vielä lopuksi NYX:n Matte Finish Long Lasting Setting Spray:ta.

arki1

Tuo uusi highlighterini ei näy kovin hyvin kuvissa, sillä en ole vielä uskaltautunut laittamaan sitä kovinkaan paljoa kasvoilleni. Aikaisemmin kun olen käyttänyt luomiväriä korostukseen eikä se ole ollenkaan sama asia kuin highlighter. Pikku hiljaa sitä lisään aina enemmän. En tahdo kuitenkaan näyttää typerältä ulkona kävellessäni. Eli että olisin läntännyt vain sitä kasvoilleni. Häivytys kun on minulle kaikki kaikessa meikkaamisessa.

Minkälainen sinun arkimeikkisi on tällä hetkellä?
xoxo
Paula

6 kommenttia:

  1. Tosi nätti arkimeikki, sulle sopii hyvin luonnollinen lookki!♥ Itselläni arkimeikki vaihtelee ihan sen mukaan, miten paljon minulla on aikaa tai jaksamista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :3 Se aika on kyl tosi iso tekijä. Ite oon alkanu olee vähän liian laiska kunnon meikkeihin xD jos siis mitään erikoista päivän aikana ei oo tapahtumassa

      Poista
  2. Kaunis meikki! Itse olen viime aikoina hurahtanut kupariin taitavaan murretun punaiseen luomiväriin. Siitä saa häivyttämällä yllättävän neutraalin :)

    VastaaPoista
  3. Multa on tuol bloggaajien wa-ryhmässä mennyt jotenkin ihan kokonaan ohi tää sun blogi! :D Oon usein vaan ihmetellyt, et kukas Paula se siellä viestittelee :D Onneksi nyt bongasin sun linkin ja löysin tänne! Tää sun blogihan on oikein kiva :) Pitääkin tallentaa seurantaan!

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä on siinä ryhmässä tosi paljon nii en ihmettele jos joku jää siel huomaamatta :D

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset