HEINÄKUUN SUOSIKIT

Viime kuukauden suosikit -postaus oli huhtikuussa. Heinäkuun aikana kertyi niin hyvä määrä noita suosikkeja että viitsin tehdä tämän postauksen. Pidän itse kuukauden suosikit -postauksia sellaisina joita ei kannata yrittää tehdä jokaiselle kuukaudelle, sillä silloin se ei koskaan toimi. Tässä blogissa siis tulet näkemään näitä silloin kun oikeasti tulee tosi hyvä määrä niitä suosikkeja.
suosikki1

tuotteet1

Gina Tricot meikkisivellin // Tämän oon ostanu oikeesti joskus yläasteella, mutta en ole sitä koskaan käyttänyt. Ehkä kerran silloin kun ostin sen yritin levittää tällä meikkivoiteeni - siihen tarkoitukseenhan tämä on - mutta en pitänyt silloin siitä lopputuloksesta. Uskon että käytin sivellintä väärin tai sitten vain mielipiteeni siitä miltä meikkivoide kasvoillani näyttää on muuttunut. Oon siis nyt viime kuukauden ajan levittänyt meikkivoiteeni tällä beauty blenderin sijasta. Tulee oikeastaan kivemman näköinen lopputulos kun ei käytä samaa juttu kaikkeen.

tuotteet2

Cien Gentle Cleansing Milk // Mennään nyt taas kerran näilleä Cienin tuotteilla. Viime suosikeissakin oli Cienin tuote. Kun olin Mokkulaa vahtimassa silloin juhannuksen jälkeen äidin ollessa Kuopiossa niin hän oli kehottanut mua kokeilemaan tätä meikinpoistoon. Noh kokeilin ja ihastuin heti. Tämä poistaa oikeasti yllättävän hyvin kaikki meikit. Poistit sitten aineen kasvoiltasi vanulapuilla tai lämpimällä vedellä - kuten kyljessä suositellaan - kaikki meikit lähtevät. Jää myös pehmeä tunne iholle ikä sellainen öljyinen kuin monesta meikinpoistoaineesta. Tätä suositellaan käyttämään aamuin illoin, mutta itse oon käyttäny vaan meikkien poistamiseen ja kyllä iho hiukan pehmeämmältä tuntuu.

tuotteet5

Sleek Make Up Matte Me Lipstick // Ostettuani tämän Ruotsin Sephora kaupasta oon käyttäny tätä melkeinpä joka kerta kun oon lähteny ovesta ulos. Väri on ollut mun mieleen ja samoin huulipuna itsessään. Se on matta, mutta ei kuivata huulia tai tee niistä kuivan näköisiä. Yllätyin myös kuinka hyvin tuo pysyy huulilla. Voit juoda ihan hyvällä omallatunnolla juomia ilman että kauhea huulipunaraja jää lasinreunaan. Se kyllä hälvenee pois huulten sisäreunoista luoden buttlipin jos todella paljon nestettä juo. Muuten tämä on kyllä ollut niin hyvä että taidan tilata Sephoralta lisää näitä. Harmi kun Suomessa ei ole sitä kauppaa.

suosikki2

grimm

Grimm // Sarja kertoo Portlandin poliisilaitoksen murharyhmän rikosetsivä Nick Nurkhardtista, joka saa selville olevansa sukua metsästäjille, joilla on suvussa kauan periytynyt erityisherkkyys nähdä Grimmin saduissa esiintyneitä yliluonnollisia olentoja. Nämä wseneiksi itseään kutsuvat näyttävät ihmisiltä ja elävät heidän keskuudessaan, mutta grimmeillä on kyky nähdä heidän todellinen luontonsa. // Tämä sarja tuli aika kauan aikaa sitten ja musitan kuinka katsoin tätä telkkarista. Telkkari on kuitenkin sillä tavalla jännä että usein ne sarjat jää kesken koska aina ei ehdi telkkarin ääreen juuri silloin kun se tulee. Aloin siis katsomaan tätä uudestaan sen löydettyäni netflix:sta enkä voinut olla jäämättä koukkuun. Rakastan fantasiaa ja sellaiset sarjat, elokuvat ja kirjat joissa on fantasiaa mutta myös oikeita paikan nimiä sekä samoja historiallisia tapahtumia ovat parhaita. Silloin siihen pystyy uppoutumaan paljon paremmin. Tällä hetkellä itse kolmos kaudessa ja oon nyt siinä vaiheessa jossa sarja alkaa tuntumaan tylsältä. Jokaisessa sarjassa on sellainen kausi, jolloin toivoo että sen voisi skipata kokonaan.

anarchy

Sons of Anarchy // Sarjassa seurataan Sons of Anarchy nimisen moottoripyöräjengin elämää. Heidän laitonta ja laillista toimintaansa, eri jengien välisiä riitoja ja ennen kaikkea sitä mitä tapahtuu oman jengin sisällä. Todella paljon draamaa, salaliittoja ja paskan jauhantaa. Tämä sarja kuvaa hyvin sitä millaista joidenkin elämä oikeasti on, sillä kaikilla se ei ole ruusuilla tanssimista. Eniten sarjassa kuitenkin seurataan Jaxin elämää, jonka isä oli yksi Sons of Anarchyn perustajista ja hänen kasvamisesta ihmisenä, rakastajana ja ennen kaikkea isänä. // Katsottiin Rillen kanssa tämä sarja jo viime kesänä, muta sitä oli pakko aloittaa katsomaan uudestaan ihan vain sen vuoksi että se ponnahti yhä uudestaan ja uudestaan nenän eteen netflixiä selatessa. Sarja on todella hyvä ja itse en voinut tälläkään katselu kerralla välttyä vihalta, rakkaudelta, surulta sekä ilolta. Tämä sarja vie niin mukanaan. Oli myös aivan ihanaa kuulla jälleen Chibs puhumassa, sillä muhun kyllä aina on iskenyt tuo irkkuaksentti.
suosikki4
sovellus

unum // Tämä on siis sellainen sovellus jonka avulla pystyy katsomaan miltä se oma instagram feed oikein näyttää. Tämän avulla pystyy miettimään ja järjestelemaan kuvia, luomaan sen teeman käyttäjätilille. Tällä sovelluksella voi kuitenkin myös seurata postausten tykkäys sekä kommenttimäärää sekä katsomaan minkälaiset kuvat ovat olleet suosiossa. Mikä on myös hauskaa tämän sovelluksen ansiosta instagram kuvat voi myös ajastaa milloin ne julkaistaisiin. Itse en ole tätä kokeillut. Latasin sovelluksen koska tässä heinäkuun aikana mulle tuli sellanen olo että nyt tahdon mun instafeedin näyttävän hyvältä tai jollain tavalla tasapainoiselta eikä yhdeltä sekasotkulta kuin yleensä.

suosikki3



Minkälaisia suosikkeja sulla tuli heinäkuussa?

xoxo
Paula

24 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja! Tuo huulipuna vaikuttaa tosi hyvältä ja ihanan värinenkin, sitä voisi kokeilla kun oon menossa Tukholmaan piakoin! :) Sons of Anarchya tulee myös täällä seurailtua. Ja tuon sovelluksen voisin mäkin ladata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa juu jos sephorassa vierailee nii ostaa tota huulipunaa. Ite iha rakastunu siihe😂 Toi oli viel sellane et oli pakko ottaa jotain ku sinne asti kerra raahutunu. En mitää tiettyä ettiny. Enkä olettanu et tohpn tykästyisin

      Poista
  2. Toi sovellus vaikuttaa kivalta, sen voisi ladata! Muutenkin kivoja suosikkeja oot löytänyt :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ladata! Ite oon ainaki tykänny siitä :D

      Poista
  3. Pitäisköhän munkin ladata toi unum.. oon vasta nyt alkanut kiinnostuun vähän mun feedistä. :D Mut tää postaus oli tosi kiva ja monipuolinen! Munkin on pitänyt toteuttaa suosikkeja jo vaikka kuinka pitkään mut en oo saanu aikaseks hah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lataamaan, tosi helppo käyttää :D
      Nää suosikki postaukset on aina kivoja mut niit on hiuka rasittava tehä ku välillä ei tuu yhtään uutta suosikkia kuun aikana tai sit tulee se yks xD

      Poista
  4. Avomies aina hehkuttaa tota Grimm sarjaa ja mä oon, että plääh... :D Aivan ihanan sävyinen huulipuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis Rille oli ihan samanlainen ku sä xD Mä hehkutin ja hehkutin, mut se vaa oli; "meeh" XD

      Poista
  5. Sika mielenkiintoisen oloinen toi unum! Pitää ottaa käyttöön se ehdottomasti ja tutustua tähän hommaan enemmän! Käyn seurailee sua myös instassa nyt kun se tuli ns. puheeks :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus!! Mulla oli Unum myös aiemmin käytössä ja tykkäsin kyllä sovelluksesta, mutta se hukkasi aina välillä kuvia ja muutti niiden järjestystä ihan itsekseen, joten vaihdoin toiseen :D

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D
      Mulla ei oo vielä käyny mitään ihmeellistä sen kanssa, mut se onki ollu aika vähän aikaa mulla :D Toivottavasti ei tuu mitää ongelmaa tai et ne ois nyt sit korjattu, jos niitä on ollu :p

      Poista
  7. Kiva postaus! Tuo huulipuna näyttää ja kuulostaa kyllä ihanalta *.*

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Jos koskaan käy sephorassa nii tota kannattaa ostaa ja kokeilla. Se ei ollu edes kallis, joten jos ei tykkää sit ite nii ei jää ainakaa paha mieli et liikaa rahaa olis tuhlannu :D

      Poista
  8. Kivoja suosikkeja! :) En oo ikinä käynyt Sephorassa, mutta uskon että se olisi mun taivas, hahah :D Mäkin alotin hetki sitten Grimmin ja oon kyllä koukussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todellinen taivas XD Kirosin tosi kovaan ääneen ku netflixissä on vaan 5 kauteen asti. Rille meni sit avaamaan suunsa ja sano et HBO:lla on 6 kausi. Heti aloin vinkumaan että maksa se kuukausimaksu et voin kattoo sen ku jäi nii jännään kohtaan xD

      Poista
  9. Mullakin on tuo unum-sovellus, niin kätevä!

    piiakristiina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Mullakin on tuo Unum, mutta en oo saanu sitä ajastusta siinä toimimaan. :/ Tuo sun banneri on muuten aivan ihana myöskin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo sitä vielä kokeillu, mut pitää varmaa jossain vaiheessa.
      Oi kiitos :3

      Poista
  11. Oii Sleekin huulipunia mäkin haluaisin testata niin kovasti! Ja tuota Grimm sarjaa olisi tarkoitus alkaa katsomaan jossain kohtaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kattomaan, mut jos yhtään tykkää fantasiasta sekä rikossarjoista niin tohon jää kyllä koukkuun

      Poista
  12. Hei kokeile tilata tuota huulipunaa Sleekin sivuilta? :) Tilailin sieltä suoraan yhden highlight-paletin ja oli kyllä aika helppoa! :) Ei tarvii odotella seuraavaa reissua Ruotsiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin hei! Unohdan aina että netissäkin voi shoppaila. Ite ku en kauheesti sitä tee :p

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset