MEIKIT JOTKA OMISTAN

Tämän postauksen piti tulla perjantaina, mut viime viikko oli nii täynnä kiireitä etten ehtinyt tehdä postausta kun vasta nyt loppuun. Hyvä keskellä yötä ruveta viimeistelemään, mut yöllähän se paras inspiraatio iskee.
En ottanut tähän nyt mitään siveltimiä mukaan. Vain ja ainoastaan meikkituotteet jotka omistan ovat tässä. Jotenkin tuntui typerältä laittaa ne sillä periaatteessa ne eivät ole meikkejä vaan apuvälineitä. Pääsette kyllä näkemään nekin sitten kun teen jonkin näköisen meikkipostauksen.


MAX FACTOR MASTERTOUCH all day concealer - sävyssä 303 IVORY  MAYBELLINE NEW YORK FIT ME! liquid foundation - sävyssä 105 NATURAL IVORY
Omistan tosi tummat silmänaluset ja saan siitä usein aika paljon sanomista. Oon kauan yrittäny löytää sellasta tuotetta joka peittäis ne ja tuo peitekynä toimii aikas hyvin.
Oon aina käyttäny tosi paksua, cream tyyppistä peitevoidetta. Nyt sain joululahjaksi äidiltäni tällaisen nestemäisen ja voin sanoa että se hyppäsi heti lemppariksi kun kokeilin. Peittää hyvin eikä tunnu liian raskaalta iholla.


essence "How to make brows wow" - makeup box
Tämän pikku kaunokaisen löysin viime kesänä Tokmannin meikkihyllyltä ja otin sen kokeiltavaksi söpön ulkonäön, halvan hinnan takia sekä suuren pinsetti tarpeeni vuoksi. Kaikkia kolmea sävyä on tultu kokeiltua ja jokainen on todella hyvä. Tällä hetkellä käytän tuota keskimmäistä sävyä. 


MAYBELLINE NEW YORK MASTERSCULPT contouring palette - sävyssä 01 LIGHT/MEDIUM  MAYBELLINE NEW YORK kompakt-puder - sävyssä 120 CLASSIC IVORY
Viime vuoden aikana moni varmasti ihastui meikkivillitykseen contouring ja mä olin yksi niistä. Itse käytän tällästä yksinkertasta palettia, joka on puuterimainen. Sillä saa kuitenkin yhtä hyvän tuloksen. 
Huomaa varmasti että puuteria on tullu käytettyä aikas paljon. Muistan et ennen tätä puuteria mulla oli seppälästä ostettu joka oli ihan ok, mutta tässä samassa vaiheessa ollessaan se alkoi halkeilla. Tämä on paljon parempi, vaikka välillä tuntuukin ettei tuotetta tule yhtään siveltimeen. Tai sitten se on vaan niin vaaleeta ettei mun lepakonsilmät erota sitä.


essence VINTAGE ROSE EYE PALETTE
Samoin ku aikasemmassa essence tuotteessa niin tämänki otin ulkonäön vuoksi ja mukana tulevien luomivärien sävyjen. Tämä on siitä hyvä että tuo mustaltä näyttävä luomiväri on oikeastaan eyeliner. Kuluu aika helposti pois - iso miinus siitä - mutta tämän saa helposti otettua mukaan pikkumatkalle. Siinä kun on melkeinpä kaikki tarvittava silmämeikkiin. Kannessa oli mun mielestä myös hauska pikku "leima" jossa lukee: bloggers' beauty secrets. 


MAYBELLINE NEW YORK the blushed nudes  MAYBELLINE NEW YORK the nudes
Tähän Maybellinen nude luomiväri paletti kokoelmaan oon jotenki tosi ihastunu. Oon saanu haalittua itelleni vasta nämä kaksi, mut tarkotus olis saada kaikki jotka kaupan hyllyltä löytyy. Oon jotenki rakastunu näihin väreihin ja siihen kuinka luovaksi voinkaan ryhtyä näiden eri värien kanssa.


THE ONE eyeliner stylo black  L'ORÉL PARIS mega volume miss manga 
En oo ikinä kuullu tällasesta merkistä, mut sain tän eyelinerin kaverilta. Pää on tussimainen, mutta tykkään siitä. Sellaset tavalliset pitkät päät tuottaa mulle hankaluuksia, sillä mun tarvii pitää reunasta kiinni tosi läheltä niin ku kynästä tai muuten koko juttu tärisee ja meikki on pilalla. Tämä kestää ja kuivuu todella nopeasti.
Tätä ripsarii oon käyttäny niin kauan ku jaksan muistaa. En jotenkin raaski kokeilla uusia kun tää on ollu mun luottotuote tosi pitkään. Ehkä olis aika kokeilla jotain uusia ripsareita. Tän kanssa mulla on aina ollu vaikeuksia sillon ku pesen meikit pois. Ei tohdi lähteä irti, mut jälki pysyy koko päivän hyvänä.


Nyt tulee pitkä latina huulipunia. Vasemmalta oikealle luokiteltuna ja viimeisenä huulten rajauskynä.
essence - sävyssä 22 THE GIRL NEXT DOOR  RIMMEL London - sävyssä 016 HEART BREAKER  RIMMEL London - sävyssä 810 ONE OF A KIND  GOSH - sävyssä 005 MATT CLASSIC RED  RIMMEL London - sävyssä 56 BOHO NUDE  MAYBELLINE NEW YORK baby lips electro - savyssä BERRY BOMB  MAYBELLINE NEW YORK baby lips electro - sävyssä PINK SHOCK  MAYBELLINE NEW YORK colorsensational lipliner - sävyssä 540 HOLLYWOOD RED
Rupesin tossa vuosi sitten keräilemään huulipunia, mut ihan hirveen suureksi ei määrä oo vielä kasvanu. Ennen ajattelin et huulipunat on vaan naisille jotka on täyttäny jo 30, sillä en nähny nuorempien käyttävän niitä. Ton baby lips electro sarjan myötä aloin sit pikku hiljaa lämpeemään enemmän ja enemmän huulipunille kunnes sit ostin mun ekan punasen huulipunan, joka oli tuo GOSH merkkinen. Yhden ainoan huulten rajauskynän oon jaksanu hankkia. Hirveästi en oo nähny tarvetta niiden hankkimiselle, vaikka oon huomannu et puna pysyy paremmin huulissa. Nyt mun ykköseks on huulien kohdalla noussu toi nuden sävy mikä mulla on. Se tuo jotenkin tosi kivan lisäyksen yksinkertaiseenkin meikkiin. Ensi kuussa voisi ostaa uuden sävyn. Kenties pikkuisen tummemman ruskean. 

Minkälaisia meikkejä sulta löytyy meikkipussista tai missä niitä ikinä säilytätkään. Ite oon asetellu kaikki mun kirjotuspöydän vetolaatikkoon. Siellä ne pysyy järjestyksessä ja helposti löydettävissä - ei tarvii poistaa kaikkia meikkejä yhden tuotteen takia. 

xoxo
Paula


11 kommenttia:

  1. Mullaki on tuota samaa Fit me -puuteria ja minustakin tuntuu, että siitä ei välillä lähde mitään siveltimeen. Ratkaisin ongelman raaputtamalla vähän pintaa pois, koska oli vähän "kivettynyt". Nyt sitä tulee taas normaalisti siveltimeen :) Kiva postaus, ihania meikkejä sulla!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varmaanki iteki kokeilla tuota. Jos vaikka tepsis munki puuterin kohdalla :D
      kiitos

      Poista
  2. Ite oon myös tykännyt paljon noista maybellinen luomiväripaleteista! :)

    ainoaxberg.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyl ihania. Ihastuin siihen The Rock Nudes palettiin ja ens kuussa yritän saada haalittua sen itelleni

      Poista
  3. Noi essencen paletit on kyllä hyviä :-) !

    ♥ Jasmin N // Little Things With Jassy

    VastaaPoista
  4. Ompa sulla kivoja meikkejä! Tosi kiva postausidea, joten saako ideaa käyttää myös omassa blogissa? :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Oi kun on kivoja meikkejä! Itseltä puuttuu oikeastaan kokonaan kunnolliset luomiväripaletit - pitänee pistää hankintalistalle :D

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan noita Maybelinen Nudes paletteja. Tykkään ite siitä et niitä saa eri väreissä ettei oo vaan se yks perus ruskeet sävyt :D

      Poista
  6. Joo itseltäkin löytyy tuo The Blushed Nudes -luomiväripaletti ja olen myös ollut todella tyytyväinen siihen! Sävyt ovat tarpeeksi pigmenttisiä ja sopivat mainiosti arki käyttöön.
    Kiva blogi :)

    https://happythingswithjulia.wordpress.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Samaa mieltä tosta pigmentistä. Se on tosi hyvä. Näissä paleteissa on myös kiva kun takana on pieni ohje miten _voi_ tehdä silmämeikin. Ite sovellan näitä ohjeita jonkin verran oman mieluiseksi.

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset